Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Anketa: Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou ?

Česká republika
14 26.9%
Slovensko
1 1.9%
Polsko
Žádné hlasy 0%
Rakousko
1 1.9%
Německo
Žádné hlasy 0%
Itálie
6 11.5%
Bulharsko
2 3.8%
Chorvatsko
8 15.4%
Slovinsko
1 1.9%
Černá hora
1 1.9%
Francie
4 7.7%
Španělsko nebo Portugalsko
3 5.8%
Řecko
5 9.6%
Anglie
Žádné hlasy 0%
Egypt nebo Tunisko
2 3.8%
Baltské státy
1 1.9%
Severské země
2 3.8%
Asie
Žádné hlasy 0%
Amerika
1 1.9%
Celkový počet hlasujících: 9 ( Poverful67, kupT5, newadmin, tomáš, Monča ) Zobrazit více
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé

Téma: Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou?

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 12:53 #100443

• Ondra VW
  • Avatar uživatele Ondra VW Autor tématu
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 1
Pochlubte se nám kam nejraději vyrazíte na letní dovolenou :)
Clubový administrátor D:_)9

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 14:28 #100446

• kunec
  • Moderator
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 25
Po krásach českých luhů a hájů ;-)

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 14:43 #100448

• yetti
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
ČR a když mužu tak na Šumavu, tu mám nejraději.
Volkswagen Caravelle 2,5Tdi, 75kw (pohřebák) Oo===VW===oO

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 15:56 #100456

• myšák
  • Návštěvník
  • Návštěvník
zadal jsem ČR, ale rád jezdím na Slovensko a
po letošní dovči můžeme doporučit severské země Litvu , Lotyšsko a hlavně Estonsko, paráda čisto, inteligentní a tolerantní řidiči (mimo pár kamioňáků) a cena se dají taky přežít.

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 16:14 #100457

u mě je to jasný, Portugalsko a Španělsko...
díky žes to tam dal Ondro!
VanWay 1,9D můj domeček na kolech

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 17:02 #100458

Tak za mne jedine polsko,jejich Mazury jsou super.Kristalove cista voda,kempy a pristup lidi super...Male minus-pro cecha je tam docela draho
VW T5 2,5TDi 96KW 6mist

kdyby nekdy, nekdo neco tak GSM:608460737
VAG,CO-cko a ruznej vercajk mam...

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 17:07 #100459

• blade
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 6
Vynechal jsi Řecko ??? Tam jezdíme,tedy spíš lítáme nejraději - na ostrovy. OK!
VW T4 CARAVELLE 2,5 TDI 75 KW - Káča

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 18:23 #100462

Jezdíme každý rok Šumavu na kola. Tam si to mooooc užíváme. Jinak mám rád ještě Itálii.
VW Transporter T5 1.9 TDI long
Alfa romeo 155 2,5 V6
Alfa Romeo 146
Alfa Romeo GT1300 junior

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 22:15 #100486

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Šumava je špica,skvělý relax,můžeš jezdit od rána do večera a ty čepované pivečka na těch dřevěných terasách v těch lesích chutnají skvěle :)
Akorát mě štve,že tam nemůžeš překračovat hranici do německa kde se zrovna objevíš,ale musíš na přechod.
Kolikrát je to zpátky stejnou cestou nuda a další jiný přechod je moc daleko.
A je fakt,že je v česku je už tak draho,to je za stejné prachy lepší poježděníčko okolo Alp.
Rakousko,Švýcarsko, nebo Normandie... http://www.adventura.cz/galerie/zajezd/ ... e/8694/p/1
Das Auto.Der Multivan T5 Spitzendiesel R5 TDI 128kW/174PS/400nM 6g Schaltgetriebe,Keskin ET20/7,5J Bi-Xenon Project Zwo RNS 510

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 22:32 #100489

Pěkné, jen s malejma děckama je Šumava dostačující. Ale jen co budou zdatnější, jsou určitě v plánu i podobné poznávačky. Hodně mě lákájí severské státy (Norsko, Švédsko, Finsko) ;)
VW Transporter T5 1.9 TDI long
Alfa romeo 155 2,5 V6
Alfa Romeo 146
Alfa Romeo GT1300 junior

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 22:32 #100490

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Já nevím jak vy ostatní, ale na tuto anketní otázku bych nedokázal odpovědět, protože nemám oblíbenou zemi. Snažíme se to střídat, pohybovat se po celé Evropě. Jezdíme autem z toho důvodu, že se někde ubytujeme buď v hotelu či apartmánu a pak děláme výlety, abychom danou zemi zkusili lépe poznat. Projeli jsme již hodně států a můžeme říct, že se nám líbilo vlastně všude, někde něco více, někde zase něco méně. Ale zatratit nemůžeme žádnou zemi.
Tudíž podle nás je hezky všude, jen pokaždé trochu jinak. Z tohoto důvodu asi nelze napsat, že Chorvatsko je hezčí než Itálie, nebo že Slovensko je hezčí než Čechy.
Dovča je od toho, aby člověk poznal něco nového a hledal tam to hezké..............
Proto nemohu hlasovat, bylo by to neobjektivní.
P.S. Tyto řádky píši z Bulharska, kde je krásně, a brzy ráno startujeme auto a vyrážíme do Turecka, do Istanbulu, kde je také krásně................
V polovině srpna jedeme do Orlických hor, kde je také krásně............

A teď si z toho vyber............. :lol: :lol: :lol: :lol:
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 23:16 #100499

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Láďa má svatou pravdu,ale já bych ještě za mě dodal,že nám se líbí nejvíce v Chorvatsku. :mrgreen:
A píšu to schválně,protože na Chorvatsko je už každý alergický :)
Ale musíš se na to dívat jinou optikou.
My to bereme jako odvaz né jako cestování a focení,poznávání...
Musí jet parta a musí být sranda,vezmeš prostě auto a jedeš se okoupat,žádné plány a velké balení.
Co chceš balit? Plavky vezmeš a jedeš.
Trička si koupíš tam i krátké kalhoty za pár korun,nic víc netřeba.
Akorát nakoupím předem CHLAZENÉ ryby a vezu je 1100km z Česka k Moři :mrgreen:
Jo k vůli ceně. A večer v krbu když je nespálím tak to je největší pohoda sedět u ohně s kytarou a učit se zpívat :P
V místních marketech Konzum nebo třeba Lidl a podobně nakoupíš co je třeba,nic netaháš z CZ,ceny podobné,a co chceš kupovat? Ráno kroasan s kafem čerstvé z pekárny,oběd meloun a večere v hospodě,takže není co kupovat a teď apartmán pro6 s wifi a klimou,krbem terasou a markýzou,kuchyní velkou sociálkou to znamená,že do sprchy se vlezou dva a velkým obývákem za 70euro,i když letos už 100! ale stejně pro6 lidí,to je na 14dní pěkný luxus,lepší než doma,protože dopoledne v nepřítomnosti uklízejí žehlí atd.
Moře je kryté ostrovy,nejsou velké vlny,fajn se plave! To je málo kde...
No a my tam jedeme vždycky večírkovat,to znamená že to bereme jako bys jel někde na chalupu do lesa,asi tak a k tomu si i zaplaveš,a pobavíš se s přáteli,takhle nás to baví,hospody s fotbalem na plazmě,nemáme problém fandit Španělům ve finále,proč ne? Je to sranda. Večírek na pláži,nebo zpěv (spíš hulákání po x tém pivu) na lodi,to jsou ty plovoucí hospody s barem kde mají všechno co tě napadne,i hudbu a lampiony,sranda,zábava.
A v šesti se dá pronajmout levně motorový člun,vezmeš plechové vychlazené pivečka a jedeš na ostrov,tam zjistíš že jsi v ráji a už se nikdy nechceš vrátit :D :lol:

No a mezi ty chorvatska si můžeš každý rok ovšem naládovat ty poznávací výlety zbytku evropy,tam si pak bereme i foťák,méně pijeme a více poznáváme,zajímáme se trochu povrchně sporadicky o historii a je krásné poznávat nová místa.

Kdyby bylo víc peněz,cestovali bychom imrvére.
Das Auto.Der Multivan T5 Spitzendiesel R5 TDI 128kW/174PS/400nM 6g Schaltgetriebe,Keskin ET20/7,5J Bi-Xenon Project Zwo RNS 510

Naposledy změněno: od Auto1.

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 23:27 #100502

U nás ČR bez debat :!:
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 12. čec 2012 23:40 #100503

• andula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Rumunsko+Ukrajina. Kdo nezažil nepochopí.
Potkalo mě štěstí­, řeklo uhni a šlo dál.

Jaká je vaše nejoblíbenější destinace na letní dovolenou? 13. čec 2012 07:47 #100508

Milane, já viděl tvoje ruce po dovolené. Rumunsko nebrat :)

Já nejezdím nikam, v zimě je zima, v létě horko. Pokud člověk vyjede v zimě do tepla, nebo naopak, potom je zase strašný ten návrat do reality. V kanceláři mám pořád ideální teplotu, asi proto jsem tu tak rád. Těším se sem každé pondělí!!! :) :) D:_)3
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.119 sekund

Login