Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: soudy a vyzivovaci povinnosti....

soudy a vyzivovaci povinnosti.... 11. zář 2013 16:39 #126502

Ono je potřeba se také podívat trošku na ty letopočty kdy platy byly trošku někde jinde a ceny také.
A jinak to bylo stanovené soudem na návrh jejího obhájce.Tak kdo udělal chybu já a nebo ten obhájce??
VW T4 2,5TDi 111Kw 190 plnokrevných koní,v plné náloži jen PP nemá
Obrázek

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

soudy a vyzivovaci povinnosti.... 11. zář 2013 17:01 #126503

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 168
Nechci se nikoho zastávat, ale jsou také okolnosti a okolnosti a nikdo nevíme jak to kdo měl a má.
Znám člověka, kterej platí na dítě co není ani jeho. Různých příběhů znám více, ale to sem nepatří.

soudy a vyzivovaci povinnosti.... 12. zář 2013 09:50 #126527

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15
Souhlas s Mulťou... pro mě je vůbec představa hrozná, že já bych Lukáše neměl a naopak...trávíme spoustu času spolu, včetně na bazaru po školce a o kempech a výletech nemluvě..
Ale to, že si dítě budu kupovat nesmyslama jako je např. mobil a další kraviny ..to neuznávám...Dítěti nenehradím totiž nějakým kramplákem sám sebe, ačkoliv spousty rodičů to dělá a myslí si kdo ví co, že pro dítě neudělal a ve finále ho stejně v dospělosti pošle do háje..
Hraje tam samo spousty faktorů, někdo má zájem o dítě, někdo na něj prdí, prostě je na každým, jak se k dané situaci postaví...
Znám případ, kdy kamarád "stvořil" 2 děti, tím splnil svoji povinnost a šlus...
Nikdy, jsem ho neviděl s kočárkem, nikdy jsem ho neviděl na kolotočích, prostě sere na to a děcka jsou mu ukradený...takovýho otce bych nechtěl a já se takto nechovám a snad ani nebudu.
Děkuji za pozornost D:_)23
FB: Karate Blansko - sportovní tým

• Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.179 sekund

Login