Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Pokuta na slovensku, platit složenku nebo neplatit?

Pokuta na slovensku, platit složenku nebo neplatit? 27. srp 2010 22:16 #49025

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat na takovou dost vážnou věc. Před nedávnem jsem na Slovensku dostal s kamionem pokutu na dálnici, protože jsem si nevšiml že mi vypršelo mýtné a nestihl si dobít eura a zastavili mě. Neměl jsem na místě tolik peněz, chtěli po mě 1500 EUR!! dali mi šek a nechali mě odjet, doposud jsem pokutu nezaplatil a divné mi taky je, že když jsem to stále neřešil a zavolal tam že ještě pořád nemám peníze, tak mi řekli že počkají že třeba do konce měsíce, což je v úterý a já mám dilema jestli se bude něco dít když nezaplatím, přece jen se nejedná o směšnou částku! Nechali si můj řidičák, to ale problém není, vyřídil jsem si tady u nás nový,ale nevím jak to řešit. Nemáte někdo nějakou zkušenost ?děkuju za odpovědi

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pokuta na slovensku, platit složenku nebo neplatit? 27. srp 2010 22:39 #49029

• andula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak nám když nefungoval Premid tak řidič doplatil dlužnou částku na pumpě když si toho všiml a vše bylo ok, dalšímu jsem měnil jednotku protože občas šla a občas né a při výměně mi řekli že si dlužnou částku ztrhnou, bohužel nestrhli takže řidiče odlovili a zaplatili jsme 1500kč pokutu-prý jí dát museli i když viděli že byla jednotka měněná. Osobně bych tu pokutu přestože je vysoká zaplatil, je to v unii neutečeš tomu , tak jako neutečeš pokutě v Německu, zkus se odvolat, komunikovat, jak se na to vykašleš tak spláčeš nad výdělkem.
poptej se tady- http://www.liaz.cz/forum/index.php
Potkalo mě štěstí­, řeklo uhni a šlo dál.

Pokuta na slovensku, platit složenku nebo neplatit? 27. srp 2010 23:04 #49037

• Anonymous
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Zajímavý první příspěvek :-)
Takový transportérový :-k

Jinak vítám nového člena!!!
A teď zpět k věci, ale o tom nic nevím, tak třeba někdo jiný.

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.079 sekund

Login