a ještě jedna z doby velkovyužívání ,,osoby blízké,,
parkoval jsem u ex-holčiny přes noc-znáte to ono se ta noc nějak prodloužila :goodman:
a v jednu ráno měštáci si nafotili auto jak stojím na sídlišti u popelnic na žluté čmáranině zasypané sněhem v místě kde se nesmí stát...zvací dopis,ještě jsem na něho hloupě a najivně reagova ltím že jsem šel na měštáky podšpilberkovýho města a jejich inkasní buzerplac,když jsem čekal ve frontě mezi jejich sponzory kterým to dávali ,,že jste to vy,tak to bude za 200.-Kč,,tak jsem si řekl že se raději za ty dvě stovky naobědvám :snoty:
takže vozidlo v uvedenou dobu řídila osoba mě blízká proti níž odmítám vypovídat,podpis a na(ne)shledanou....
o měsíc později,znáte to zase jedna s dlouhých nocí u ex...a ráno probuzení v podobě papírku za stěračem který jsem naučil létat do nejbližšího koše.měsíc na to dopis-a to pozor,to už jsme se dostal do evidentně vyššího levelu,protože dostavte se na měštáky,stejnou adresu ale jiné okýnko a jinak se jmenující oddělení (víc drsně,ne-li přímo hrúzostrašně) že jsem tam šel a normálně se klepal :-AD(A tam policista,evidentně vyšší level,víc hvězdiček-vic policie
fotka,špatné parkování-takže vozidlo v uvedenou dobu řídila atd...podepsat a pryč.
NO.3 špatné parkování kdesi ve městě,zvací dopis na buzerplac.říkám si tak tam už nepůjdu,je to skoro co měsíc to návštěva a ztráta nafty,času,a říkal jsem si že to musím
celkově jinak zmanagerovat :snoty:
takže jsem napsal dopis kde jsem se odkázal na patřičné paragrafy a patřičnou osobu a doporučeným dopisem podal vysvětlení...
NO.4 parkování na zákazu...z prodejny jsem se koukal kdy už městští policajti umístí ten papírek za stěrač aby bylo co recyklovat a vypadnou,pak jsem vypad i já...
zase za 2 měsíce zvací dopis na pořád stejnou adresu,už ani nevím na jaký oddělení :-k
takže doporučený dopis převzat,podepsán a řádně vyzvednul a v něm na konci věta,,pokud se nedostavíte budete podle §bla bla bla předveden,, ...tak schválně co se stane když se nedostavím,schválně si na měštáky počkám až pojedou kamsi do hor nahánět a předvést jednoho sabotéra...
tak lejstru jsem ukázal kde jsou nejbližší kamna a čekal a čekal a čekal až jsem byl o rok starší a nikdo si pro mě nepřijel,státní policajti kterým to měli měštáci předat si mě nepředvolali a případ byl odložen... \

/ \

/ \

/ \

/ \

/