Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: auto na cestování pro 5-ti člennou rodinu?

auto na cestování pro 5-ti člennou rodinu? 26. led 2014 14:35 #133796

no mam to podobne jako ty,ale jen o jedno decko mene a nakonec jsem se rozhodl pro stresni stan...myslim ze ma spousta vyhod,kdyz ho nepotrebujes tak ho hodis do garaze a mas normal multivan a v pripade potreby zabere montaz tak 20-30min a navic ty starsi deti to bude i bavit pac maj svuj pokojicek....mel jsem jeste podobne auto jako je v inzerci,bylo to super moci se postavit v aute a mista bylo dost, ale taky to melo dost nevyhod...spotreba,rychlost ap...
...ono by bylo asi hezky mit velky,vysoky,dlouhy,popr. obytny vuz,ale jednak nemam poreseny parkovani,jednak si druhe takove auto nemohu dovolit,asi to bude mit i vyssi spotrebu a tak... takze stresni stan je za me celkem dobra volba a hlavne mas porad normalni auto s rozumnou spotrebou a se stanem je to tak o 1/2-1L vic podle jizdy a muzes to zkombinovat treba s markyzou a to je pak uplna parada....taky to slouzi jako rakev pri prejezdech takze veci jako spacaky,polstare ap. jednoduse nahazis do stanu a zavres no a to jedno decko navic vyresis koupi dlouheho T4,5... D:_)23
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

auto na cestování pro 5-ti člennou rodinu? 01. bře 2014 10:08 #136190

ještě jsem si vzpomněl na Keliho , kterej má dlouhou a vysokou, 5 míst k sezení a vzadu spaní a prostor pro kola, místo kterejch by tam samozřejmě šli dát děti ;)
Busík T4 Multivan 1.9 TD (ABL) 50 kw, r.v. '95
Honda CB 750, r.v. ´95

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.108 sekund

Login