Pánové pánové, fakt tady padají už ale divné argumenty.
Dnes by asi už nikdo nepochopil moje smýšlení před X lety, kdy jsem Transporterclub objevil a ač jsem nebyl na žádném srazu, zaplatil jsem příspěvek jenom proto, že platili i ostatní a mně bylo hloupé nevyndat ty drobné z kapsy. Také jsem nevužíval, Hanzi TD, Longu a další, žádné slevy, nejezdil na srazy, ale morálka mě nabádala, abych zde na foru byl za stejných podmínek jako ostatní. A od té doby platím pravidelně příspěvky, hlavně z morálního hlediska.
Dokáže ale v dnešní době ještě vůbec někdo chápat morálku, morálně se chovat, morálně smýšlet?
Odpověď nečekám, nechť si každý z vás stoupne před zrcadlo a tam odpoví sám sobě do očí.
Je opravdu nutné za každou cenu a v každé situaci se snažit s něčím "vyjebat"? (Omlouvám se za výraz).
Fascinují mě názory typu - vždyť já chodím jen na forum............... Také jsem dřív chodil jen na forum, a přesto jsem za to platil.
No, zřejmě jsem již moc stár, zřejmě jsem vyrůstal v jiné době, ale jsem na to svým způsobem hrdý. Jsem hrdý na to, že jsem jaký jsem, že v noci klidně usínám, ráno se v klidu probouzím a nemám strach zvedat na telefonu i neznámá čísla. A to se o mé době tvrdí, že byla daleko horší, než je ta současná.
Jen by mě zajímalo, na co jsou hrdí ostatní, jaké uznávají hodnoty v životě............ I když vlastně ne, prosím, nepište to sem. Neberte mi zbytek iluzí o cti a kvalitě českého člověka. Na jednu stranu vás chápu, pokud nás vedou politici takoví, jací jsou momentálně u moci a u koryta. Zřejmě to, co člověk vidí v televizi téměř každý den, ovlivní i jeho vlastní mínění a změní mu i životní hodnoty. Bohužel.
Ano, tenkrát se jednalo o 365 Kč, dnes je částka už jiná, ale po 10ti letech není divu, že se upravila.
Otázka zní, zda výše příspěvku je či není úměrná.
Pokud vím, proběhla zde telefonická anketa ( já osobně jsem dotázán nebyl) kdy se cca 300 členů mělo vyjádřit k fungování Clubu a i k výši členských příspěvků. Na základě této ankety pak Hafa stanovil onu novou částku, 690 Kč.
Tak se tedy ptám vás, oněch 300 oslovených lidí, kde jsou vaše příspěvky?
Mě se nikdo neptal, ale už mám zaplaceno. Kde tedy visí zbytek? Nebo jste do telefonu jen tak plácali nesmysly byli za hrdiny, a nyní se ke svým odpovědím nehodláte hlásit?
Jak to tedy ksakru je?????!!!!!!
Já tu anketu nezažil, mně nikdo nevolal, tak netuším kde je tedy zakopaný pes, když údajně 300 lidí tvrdilo, že by v klidu zaplatili i vyšší částku než oněch zmiňovaných a nešťastných 690 Kč.
Kde tedy jste????? Přihlašte se odpovědně k situaci, kterou jste vlastně nepřímo podpořili!!!!
Chápete vůbec, lidi drazí, co tady řešíme? Že jde o budoucnost, že jde o to, zda NÁŚ ( a ne Hafův ) Club bude a nebo nebude?
Jasně, vy co chodíte jen sem na forum, vy vůbec netušíte, co to Club je, co je to za lidi, jaká atmosféra je na různých setkáních. Ale vám je to jedno, vy sem jen chodíte číst či plkat, vás to neohrozí. Témat je na internetu spousta, pokud nebude toto forum, můžete jít jinam a psát o mobilech, ženských, chlastu, počítačích, politice, prostě o čemkoli, co koho zajímá.
Ale je tu také docela dost jiných lidí, kteří se spolu setkávají, mají na sebe společenské vazby, naše děti se znají, kamarádíme se a těšíme se na společná setkání. A toto jsou ti praví Clubáci, ne ti co jsou schovaní za klávesnicí a pouze píší. Clubáci se scházejí, vypomáhají si, tvoří komunitu. A právě tito lidé by měli rozhodnout, co bude dál. Protože na těchto lidech Club stojí, ne na těch co sem pouze chodí číst a občas něco napíší.
Uf, dlouhé, co Trčku?

Ale buď v klidu, tímto končím, už nemám co bych více sdělil, dále ať rozhodne osud anebo zdravé jádro našeho spolku.
Pokud to ale nějak společně nevymyslíme, bude to věčná škoda. To mi věřte.
P.S. To fakt těch 10 let života v tomto Clubu jen tak zahodíme? To fakt chcete zahodit tolik kladných emocí, které jsme společně zažili?
Howgh.