Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Do naha !!!

Do naha !!! 08. pro 2014 10:00 #147765

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Souhlasím s Vendysem.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 08. pro 2014 14:33 #147780

• Finida
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Původně jsem Nechtěl nijak zasahovat do diskuze, jelikož si po třech letech v klubu cítím jako začátečník, ale musím reagovat na Hanze.
Také mám velké slevy u prodejců autodílů a z nedostatku času jezdím jen na hlavní srazy a zdejší západočeský.
Ale k věci, je možná škoda, že Hanz nemá okolo sebe skupinku téčkařů s kterými by na nějaký sraz zajel, a možná by změnil názor. Dále, že existují jiná fóra má také pravdu (dieselpower , VW, atd), ale zdejší forum je originální v tom, že tu je spousty vychytávek velmi specifických jen pro téčka a věř mi, že mě to už ušetřilo tolik času, který když převedu na peníze, tak velmi rád zaplatím příspěvěk a vím že jsem pětkrát tolik "vydělal". Ale hlavně by to chtělo zažít tu atmosféru na srazech a pak teprve hodnotit!!!
( A já jsem jeden z těch s kterými Ondra mluvil po telefonu, a řekl jsem že bych určitě zaplatil i vyšší příspěvěk! :-) )
T4 Multivan,ATLANTIS, 2.5 TDI ,111KW,
T4 Plechovka 1.9 TD -pracant
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 09. pro 2014 23:00 #147849

• Lole
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3
Tak po tomhle komentáři jsem se rozhodl já říct to, co jsem doposud nechtěl. My si tady pořád nějak nalháváme do kapsy. "Rád dám i víc abych měl forum" a "Hanz by měl zajet na sraz aby viděl super partu". Tak teď možná dostanu po držce a už nebudu moct na žádný sraz (a byl jsem na super srazech i jako neplatič) nebo to někdo opravdu začne řešit. Srazy trvám na tom by se měly nulovat samy - buď na tom pořadatel vydělá nějaký peníz nebo na tom i něco ztratí ale s kladným pocitem že to chtěl udělat.
Hospodaření klubu je jiná věc. Podívali jste se na ten hospodařící pdf? Zařídit tyto www stránky a scházející se a komunikující partu stojí pár hodin snahy a vůle že to chci a pár tisíc nákladů. Tady se financuje "kancelář fungující víc jak úřad PO-PÁ 9-17, pracovní síla se soc a zdrav, nájem, auto atd". Jak moc to kdo z nás užívá? Sežere to 2x tolik než se dosud vybíralo. Tak jsem fakt zvědav na výběr 2015. Já fakt nevidím důvod toto financovat a bez toho by se mohlo platit v pohodě 100 a s rezervou a to bych dal i já ... a možná by nás bylo víc a 3000x100 je víc než cca 100x690 takže ..
Poděkovali: HANZTD
Naposledy změněno: od Lole.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 00:15 #147856

• Lole
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3
.... ano vidím to jasně co se chce slyšet a co ne ... karmu mám rychle na -2 :silly: ... ráno už -3 :woohoo:
Naposledy změněno: od Lole.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 08:36 #147864

• Espero
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Lole Lole, Ty si nedáš pokoj. Ty nejsi tím, kdo jim to platí (a já taky ne). Tvoje ekonomické pravdy jsou sice velmi jednoduché, ale nad každou ekonomickou třeba i pravdou stojí vůle lidí, kteří tu svojí věc obsluhují a kteří si v případě T klubu přejí poměrně vysokou úroveň akcí a nízkou míru rizika, že úroveň nebude dosažena. Mají na to právo stejně jako Ty máš právo na své ekonomické pravdy. Kdyby to tak nebylo a lidi se všeobecně řídili ekonomickými pravdami, pak by státní dluh třeba se za posledních 10 let nezvýšil o nějakých 1,2 bilionu korun. Ekonomické pravdy jsou jako básnička pro děti ve škole.
Naposledy změněno: od Espero.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 10:39 #147869

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Pokud jsem to dobře pochopil z měsíčního hospodaření, tak se loni podařilo vybrat 133 920Kč (což je 12x11160, neboli 367 platících) - to by muselo ke stávajícím kmenovým 63 lidem, zaplatit dalších cca 130 lidí, aby se vybralo alespoň stejně. To ale vzhledem k tomu, že platby již naskakují po jednotkách, nevidím moc reálně. Nestačí tohle jako důkaz, že nová výše poplatků je tak vysoká, že rozhodně nesplní svůj účel - tedy vybrat více peněz? Chápu že se snížením poplatků na původní výši by nebylo jednoduché, ale nestálo by to za zvážení? Co uděláte s vybranými penězi, kolik bude mít klub aut a kanceláří a kolik půjde na srazy na které nejezdím mi je úplně jedno. Mě stačí že fórum dále pojede a že budu mít občas někde nějakou slevu. Pokud bude poplatek 365Kč, ten den peníze odesílám na účet Transporterclubu.
Poděkovali: Lole
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 11:18 #147871

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
Jen by mě zajímalo - píšeš, že pokud by výše částky zůstala ve stejné výši, tedy 365 Kč, zaplatíš ihned.
Jak by jsi reagoval na částku třeba 499 Kč?
A ještě bych se tě zeptal, proč jsi neplatil doposud, když byla částka 365?
Hyundai Getz

Poděkovali: Myšák a Myšanda
Naposledy změněno: od lada t5.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 12:17 #147874

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
2Lada - platil jsem, ale už mi vypršelo členství. Spíš bych to viděl na částku 300kč než na 500kč.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 13:58 #147875

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15

lada t5 napsal: ...... bych se tě zeptal, proč jsi neplatil doposud, když byla částka 365?

Odpovědi se Láďo nedočkáš, já se také nedočkal v jednom tématu....nebo vlastně... píše, že mu členství vypršelo..... proto neplatil dále. To je jasný ne?? B)
FB: Karate Blansko - sportovní tým
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 15:46 #147878

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu

durisa napsal: 2Lada - platil jsem, ale už mi vypršelo členství. Spíš bych to viděl na částku 300kč než na 500kč.

Ano, členství vypršelo. Jev, jenž se vyskytuje pravidelně každoročně. I mně se to takto děje, a ostatním též. Dá se na to reagovat platbou na další období.
Vidím, že jsi se registroval v prosinci 2012, a říkáš, že jsi členství už platil. Zřejmě tedy 2013 - 2014, což je tedy podivné, že nemáš u jména "Člen clubu."
Jak je to možné?
Nejsi za své peníze zkrácen o svá práva? :)
Hyundai Getz

Naposledy změněno: od lada t5.
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! 10. pro 2014 15:58 #147879

• Wesni
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 29
Panove, panove... Kdo chce zaplatit, ten zaplati !!! A kdo nechce, ten nezaplati ani kdyby to melo byt 100kc... Ja zaplatil a uprime, je mi uplne ukradeny jestli budu mit nejake vyhody na foru, slevy u partneru atd. Osobne si myslim, ze zablokovani nejakych sekci na foru neplaticim, je krok zpet... Vazeni vy kteri jste zaplatili, vazne mate takovou potrebu se nad nekoho povysovat, napr tim ze nebudete mit omezeny pristup na foru???
Tak a ted do me... :-D
VW T4 Multivan 2,5TDI 111kW
VW T4 2,5TDI Syncro long tulivan
VW T5 Multivan 2,5TDI r.v. 04 128kW AXE konečně prodané
VW T4 Transporter 2,4D synco r.v. 94 - prodáno
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! 10. pro 2014 17:04 #147884

• barakus
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Nemame potrebu se nad nikoho povysovat ale je ro snaha o to aby vice lidi zaplatilo kdyby platilo vice lidi tak se treba nemuselo zdrazovat a na druhou stranu proc ma mit neplatic pristup defacto k tomu nejpodstatnejsimu co na foru je
Ja treba slevy na dily ani nic jineho tez nevyuzivam ale za atmosferu na srazech a banda ktera se kolem krabic mota mi za ty penize stoji.
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! 10. pro 2014 17:31 #147886

• Wesni
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 29
Ano, banda lidi okolo tecek za ty penize stoji. A to je jeden z duvodu proc jsem zaplatil. Dalsim duvodrm je to, ze chci byt clenem klubu, v podminkach clenstvi je clensky prispevek.Tak ho platim... Ale tohle si musi ve svem svedomi najit kazdy sam... Sahnete si vsichni na srdce, neprisli jste kvuli tecku o vic penez? A je pro vas problem zaplatit 700kc za rok?
VW T4 Multivan 2,5TDI 111kW
VW T4 2,5TDI Syncro long tulivan
VW T5 Multivan 2,5TDI r.v. 04 128kW AXE konečně prodané
VW T4 Transporter 2,4D synco r.v. 94 - prodáno
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! 10. pro 2014 17:39 #147887

• barakus
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Spise sem diky klubu daleko vic na tecku usetril pac sem si zde hafo veci nacetl a opravil sem si co sem potreboval
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! 10. pro 2014 18:22 #147890

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53

Wesni napsal: Panove, panove... Kdo chce zaplatit, ten zaplati !!! A kdo nechce, ten nezaplati ....

Přesně tak. Já zaplatil v prvním roce po přihlášení do klubu, pak myslím ještě jednou. Také jsem si to zdůvodňoval tím, kolik času a peněz mě ušetřily rady a pomoc místních členů, nebo raději přispěvatelů fora. Jenže pak se něco změnilo, ten, který mě nejvíce pomohl už nepřispívá, na srazy nejezdím, o slevy zde domluvené nestojím. Platit nebudu. Ne proto že by to bylo moc a že já si myslím že správa fora se dá dělat levněji, ale protože se necítím být ČLENEM KLUBU, jen uživatelem fora. Taky proto, že bych příspěvky posílal nějakému s.r.o - tedy obchodní společnosti, která navíc nemá v předmětu podnikání sdružování lidí stejného zájmu a já s takovouto formou vnitřně nesouhlasím.
Pokud se členové klubu chtějí distancovat od uživatelů, navrhuji omezit přístup do sekcí srazy-akce, kde se řeší opravdu jen klubové aktivity a ostatním do nich nic není. Pokud si odhlasujete omezení do technických vláken, pak prosím vymažte veškeré mé příspěvky, které jsem tam vkládal v dobré víře, že někomu pomohou (nechci se chlubit, ale pár členů i uživatelů si z mých nápadů a zkušeností už něco vzalo). Dokud tam mohu, budu dál rád zadarmo ostatním sdělovat své poznatky i s tím vědomím, že cokoliv napíšu, stává se to podle pravidel majetkem provozovatele fora.
Kuba
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480
Poděkovali: Lole
Naposledy změněno: od JaM.
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.150 sekund

Login