Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Do naha !!!

Do naha !!! - a co dál 24. lis 2014 22:01 #147140

• Miloň T5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Už to tady louskám hodinu (nečetl jsem akorát Espera) a jdou mi z toho oči kolem, spousta názorů co se mi líbí i nelíbí. Tak jen ve zkratce.

Zvýšení ročního poplatku?? Proč né, pokud si to žádá nastalá situace. Zaplatit či nezaplatit? Jsem tu rok (cca od ledna) a neváhal jsem poplatek zaplatit, na to co se tady člověk dozví a nejen o autech, na to jací jsou tady lidé je tato částka dosti směšná. Ale budiš, vedení rozhodlo a chci přispět tím málem do klubu, opět zaplatím.

K tomu zamykání vláken. Nevím, nevím...........za mě bych to asi nezamykal, je to tak nějak taky taková reklama na ty naše chytrý hlavičky a šikovný ručičky co tu máme. Ale na druhou stránku, co je komu po........no nezávidím rozhodování kluci.

Reklama na fóru?? Může být, když to pomůže věci (alespoň trochu) a když jí neuvidím jako "platící" člen.

Toť asi zatím vše co mi napadlo a Ondro nachystej drobáky zastavím se za tebou a srovnáme to zase osobně ;)
VW T4 Transporter 2,4D 57kw r.96 prodáno
VW T5 Transporter 1,9 TDI 63kw (chip 82kw) r.04
milont4.rajce.idnes.cz/
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 24. lis 2014 22:08 #147143

• dusanhaya
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 116
Jako zásádní bych viděl zvýšení počtu platících členů.Nový platící člen by při obdržení club.karty k ní mohl dostat zdarma i nálepku na zrcátko zdarma(náklady na ni cca 3-5kč)+ten klub.kalendář co se vždy rozdává.Těch 20-25kč za starou a ještě pro platící to byl výsměch,je to kravina,ale drobnost občana potěší :lol:
Možnost u platících umístit reklamu na třeba týden/měsíc zdarma na webu nebo symbolickou částku-jakože poděkování od klubu.

Udělat třeba nějaké promo video,viz. Byli jsme na Primě,podporujeme nemocné děti,pořádáme to a to,máme slevy u partnerů,prohlídka vozu na Jarově atd.
U těch prohlídek v aut.servise bych se snažil zabojovat i někde Brno či Zlín,Ostrava.
Zvýšit pružnost informací i vyhlášení soutěží,např. fotosoutěž,slevy na palivo...
Všimli jsme si jistě všichni kolik lidí " z venku " se hlásilo na Šiklák a honem platili čl.poplatky-a kolik z nich je zaplatí na příští rok?Zaměřme se více na rodiny s dětmi.

Osobně se přiznám,že když si u mne někdo cizí (mimo klub) objedná něco do vozu,upozornuji na Tr.club,odkazuji na spousty užitečných rad,když jsem měl-vkládal jsem do balíků kalendáře Tr.clubu....

Pokud je 6.tis.lidí ale neplatičů,zkuste jim napsat email,třeba se ta 1/4 co ty auta ještě neprodali chytí za nos.Taktéž bych automaticky zrušil přístup registrovaným ale neplatícím po 6.měsících od registrace a všem co za posledních několik měsíců se vůbec nepřihlásili-pak tu vzniká tak vysoké číslo.

Částku zaplatím bez řečí,ale 400klubáků to nezachrání.
VW T5 Multivan 2,5TDI
T en D ým I gnoruj gang
A -team (Almara team)

Něco pro interier T4/T5 viz.-
http://dusanhaya.rajce.idnes.cz/
Naposledy změněno: od dusanhaya.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 24. lis 2014 22:16 #147145

• Hafa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 17
Ahoj všem, pročítám vaše názory a rady a mohu vás ujistit, že budeme dělat vše proto aby změny nezhoršily užívání fora, ale přinesly výsledek v podobě efektivnějšího fungování ekonomiky.
Co se týká výše nového příspěvku, tato částka byla pečlivě zvažována a byla především výsledkem naší ankety, které jste se třeba také zúčastnili. Ondra z clubové kanceláře věnoval skoro dva měsíce na obvolání skoro 300 clubáků. Výsledek v otázce členského příspěvku byl navrhován vámi ve většině oslovení vyšší, ale přesto jsme se snažili držet na únosné hranici. Každý z vás se musí zamyslet jakou hodnotu pro vás club má a jestli jsou peníze to pravé porovnávací měřítko.
Čeho bych se chtěl opravdu vyvarovat je zaplavit naše forum a web reklamama, které na vás budou blikat ze všech stran. Jít cestou VWclubu formou vydírání, zaplat a mi tě zbavíme reklam to opravdu ne. Není vám příjemné, že je zde taková malá oáza bez všudepřítomné komerce ?
Dale si uvědomujeme, že zamknout celé forum není fér a zároven cesta do pekel, ale nějaké menší úpravy budou muset následovat. Vše se zavčas dozvíte a dřív jak od 1.1.2015 to nebude. Ještě jednou dík všem za vaše názory. Hafa
T1-Samba deluxe 1966
T3-Vanagon 1986 2,1 benzín-automat
T4-2,5 TDI pracant
T5 GP Multivan
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 24. lis 2014 22:48 #147149

• Zevl
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Hafe, to není vydírání, ale volba. Něco jako v Televizi. Buď se díváš na Novu a smíříš se i s jejich reklamama, nebo si zaplatíš HBO, která je (skoro) bez reklam. Někteří prostě potřebují mít nějaký důvod ty členské příspěvky přece jen odeslat a tohle by mohl být poslední argument.
T5 Caravelle Long 2,5TDi 96kw
Caddy 2,0SDi
http://www.zevl.blog.cz
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 24. lis 2014 22:48 #147150

• Rebelant
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 113
Dovolil bych si navrhnout, oslovit naše partnery z VW (a nejen), zda by dokázali náš klub i prezentovat příp. při prodeji nových aut, nebo i při servisu stávajících. Drobný letáček určitě nadělá radost a pokud by pomohl věci, jsem ochoten nějak i pomoci. Není též problémem, pokud bych něco podobného vozil v autě já, tak ho zastrčit i pěkným "kouskům" i někde na parkovišti za stěrač. S výší příspěvku sice až tak nesouhlasím (bo si myslím, že to je spíše kantraproduktivní), ale přesto rád zaplatím. Přátelé, resp. přátelství v této komunitě přináší více, než si laik dokáže byť i v divokých snech představit :)
Ride to live, live to ride
neaktivní: VW T4 1,9 TD 2001, VW T5 1,9 TDI 2004, VW T3 DOKA 1,6 TD 1986, VW T4 dlouhé vysoké syncro - Vildafornia 2,5 1995
aktivní: VW T5 1,9 TDI "Jahůdka", T4 multivan syncro 2,4 D, T3 1,9 TD Džůsík
IMV 1000 r.v. 1964, V3S, ZIL, UAZ, LUAZ, JEEP GPW 1943, ...
Honda CBR 1000f, Jawy, ČZ, ...
a další :-o
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 25. lis 2014 01:49 #147154

• luky.god
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Jsem tu proto, abych žil, ne přežíval!
  • Obdržená poděkování 20
Jsem tu s vami asi dva mesice, za tu dobu jsem se priucil spoustu veci a poznal dost lidi. Dnes jsem prispevek zaplatil. Nemelo na to vliv video, udelal bych to tak jako tak, ale spis me sokovalo to cislo platicich clenu.

Myslim si, ze zajimavy reseni pro zvyseni clenu klubu, by mohl byt casove omezeny pristup k foru.. Neomezovat sekce ani nic dalsiho.. Proc? Vzdyt ta sila tohoto fora je predevsim v tech informacich.. A nase Tecka nejsou auta na rok!

Udelejte tedy pristup pro kazdeho zaregistrovaneho na forum po dobu cca dvou mesicu, aby kazdy mel cas se rozkoukat, seznamit, priucit no a pokud o to bude skutecne stat, tak po uplynulem case do klubu vstoupi a tim padem i zaplati prispevek. Verim, ze touto upravou funkcnosti by se dalo oddelit "zrno od plev" a neberte toto oznaceni nijak zle, prosim.
VW Multivan T4, 2.5 TDI, 1997, 75kW + chip 98kW - splněnej sen! Moje auto
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 25. lis 2014 05:43 #147156

• dins.
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 55
Ahoj,
jsem neplaticim clenem.
Club jako takovy a Forum jsem povazoval za dve oddelene veci.
Na Forum rad prispivam i dokonce si myslim ze docela že můžu v ledčems pomoci.
Ale.... nevyužívám clubove slevy ani ostatni věci....Pojištění (mám lepší) dily(mam levnější), na servis(dělám sám), akce pro děti(nemám), spanilé jizdy(nemám rád, jen se bojím kdo to neubrzdí), srazy nejezdím byl jsem na jednom malem, me vyhovujicim, (BRDY) byl super REBELANTOVI,TRCKOVi i ostatnim děkuji.
Napada mi jestli z FORA pak těmi navrhy nechcete "nadsazeně" udelat placenou seznamku dame ti kontakt na prijemne lidi mozna ti pomuzou pokud si sednete, ale prvne nam klubu zaplat ze si s nimi muzes napsat par radku.
Dále si myslím, že navrhy jako uzavrit TECh vlakna pro platici cleny,dvomesicni zkusebni doba....atd. Clubu asi nepomuze a Forum to posle do kytek. Bude odliv lidi píšících něco kloudného a pribude "TO JSEM SE VCERA ZAS NAJEDL V....atd" zkratka nic neříkajících vláken.
Nevsimnul jsem si nevšimnul že by www.t4-wiki.de/ byla za penize.
Proč neplatim? Snad proto, že jsem švorc, nebo, že se snažím přispět na forum něčím užitečným a ne za to ještě platit.

Dins.
VW T4 Syncro 2,5 TDI Caravella ,Audi A6 C4 2,8 30V Quattro
Skoda M Rapid 136, Skoda Superb 3.6 FSI
Yamaha xjr 1300, Yamaha XJ 600 N
Poděkovali: long
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! - a co dál 25. lis 2014 06:08 #147157

• yetti
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Kromě seznamky plně souhlasím se vším co jsi napsal. Také se považuji spíše jako člen fora. Když budu chtít jet na sraz klidně zaplatím víc za vlezný, není problém zaplatit na provoz fóra ale přispěvek na klub určitě ne. A proč? Stejně jako kolega mě slevy a akce nezajímají. Na srazy nemám čas. Za mě v dusledku vyhozený penize.
Volkswagen Caravelle 2,5Tdi, 75kw (pohřebák) Oo===VW===oO
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 25. lis 2014 07:19 #147159

• aaamilan
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 20
Já osobně zaplatil jen jednou a zaplatím i podruhé. Také nemám čas jezdit na všechny srazy, slevy na náhradní díly také nevyužiji, na pojištění také né, ale je mi jasné, že i provoz těchto stránek něco stojí.

Co mi vadí, je třeba už jen to, že tento problém se řeší ve dvou větvích nebo jak to nazvat. Kam mám napsat svůj názor sem, nebo pod video? Proč to je ve dvou odvětví? nebo je jich i víc? Kdyby to sem mulťa nedal ani o tom nevím.
VW T4 syncro 2,5TDI 75kW r.v. 2000

A-team (Almara team)
Naposledy změněno: od aaamilan.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 25. lis 2014 07:53 #147161

• ABART
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 24
Ani ja nevyuzivam slevy...Ale presto clensky prispevek na dalsi rok zaplatim... Provozovani FORA a CLUBU jsou 2 uplne odlisne veci.
Forum se da treba (z meho pohledu laika) uzivit z pripadnych reklam.Ale CLUB asi ne.Poradani jakekoliv akce je celkem narocne,jak casove,tak financne. Jasne,pokud nejezdis na srazy,tak netusis,jak to funguje a jak dluho se pripravuje,kolik lidi se o to musi postarat. A paklize nepomuze nekdo z klubu,tak to musi udelat ti,ktere musis nakym zpusobem ohodnotit-vetsinou se to dela penezi.A uz jse zase u toho-penize hybou svetem.....
To jen jeden priklad,na co jsou potreba penize.Tech polozek je mnohem vic.Ale o tom by mohl povidat Ondra!
VW T4 2.4D CROSSBUS(syncro),
VW T4 2.4D CROSSDOKA(syncro) ..snad nekdy bude hotova.
ŠKODA 1000MB DE LUXE
BABETA LX
snekobudka KIP
Poděkovali: Terentete
Naposledy změněno: od ABART.
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! - a co dál 25. lis 2014 11:01 #147174

• barakus
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Milane a proto to sem Multa dal protoze na hlavni stranku kouka minimum lidi
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - co dál 25. lis 2014 11:59 #147181

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1039

Zevl napsal: Tak mě napadá, co pronajmout reklamní prostor na webu a fóru, banery, vyskakovací okna a podobně, vždyť už dneska i před každým videem na novinkách musíte strpět pár vteřin reklamy. Asi to nepřinese žádný velký zisk, ale kapka ke kapce... platící členové by mohli být reklamy ušetřeni, to by mohl být jeden z argumentů pro placené členství.

Reklama je opravdu jedna z možností. Byl bych rád, kdyby nebyla řešena bannery a pop-up okny, to říkám na rovinu. Platící členové by jí museli být ušetřeni, to je taktéž samozřejmostí. Tohle téma - tedy externí reklamu - ale zatím beru jako otázku hypotetickou. I my jsme nějak smluvně vázáni s importem a ne každá reklama by prošla a pro změnu ne pro každou reklamu jsme zajímaví zase my jako úzce tematicky zaměřené stránky.

kasuh napsal: Video jsme viděli a co teď?
Uděláme anketu zda zdražit či nikoliv, anketu zda zamkneme vlákna? /kdo bude smět hlasovat?

Měl bych takový nápad, do fóra od nějaké doby povolit přístup pouze pro registrované i pro ty co nejsou členy klubu, ale ve chvíli kdy se nečlen přihlásí, by na něho vyskočilo okno s textem ve smyslu, že provozování fóra je finančně náročné a že je možné zaplatit příspěvky tam atd. Třeba po pár vteřinách by okno zmizelo a nečlen by byl teprve poté vpuštěn do plnohodnotného fóra. Otázkou je kolik nečlenů se měsíčně na forum hlásí a tato informace by je mohla nalákat zaplatit. Proto dotaz na blondýnu, dokážeme zjistit kolik nečlenů se měsíčně na fórum přihlásí?

Obecně vzato bychom rádi prezentaci toho, že existuje něco jako placené členství a jaké z toho plynou výhody daleko lépe prezentovali na fóru samotné. Ideální je pro mě podobné řešení, které navrhuješ. Pokud by se přihlásil neplatící člen, dostal by informaci, která ho upozorní na nezaplacení příspěvků, ale zároveň mu i řekne, může se ti to hodit, protože... Fórum x let existovalo naprosto odděleně od webu a defacto od clubu samotného a paradoxně to v lidech začalo vzbuzovat pocit, že jde o dvě odlišné nádoby. Nejde.

Co se týče sledování přístupu nečlenů na forum, v tuto chvíli jsem schopen na základě posledních přihlášení ten počet zjistit. Je to sice manuální klikačka, nemoho filtrovat, ale realizovatelné to je.

dins. napsal: Ahoj,
jsem neplaticim clenem.
Club jako takovy a Forum jsem povazoval za dve oddelene veci.
Na Forum rad prispivam i dokonce si myslim ze docela že můžu v ledčems pomoci.
Ale.... nevyužívám clubove slevy ani ostatni věci....Pojištění (mám lepší) dily(mam levnější), na servis(dělám sám), akce pro děti(nemám), spanilé jizdy(nemám rád, jen se bojím kdo to neubrzdí), srazy nejezdím byl jsem na jednom malem, me vyhovujicim, (BRDY) byl super REBELANTOVI,TRCKOVi i ostatnim děkuji.
Napada mi jestli z FORA pak těmi navrhy nechcete "nadsazeně" udelat placenou seznamku dame ti kontakt na prijemne lidi mozna ti pomuzou pokud si sednete, ale prvne nam klubu zaplat ze si s nimi muzes napsat par radku.
Dále si myslím, že navrhy jako uzavrit TECh vlakna pro platici cleny,dvomesicni zkusebni doba....atd. Clubu asi nepomuze a Forum to posle do kytek. Bude odliv lidi píšících něco kloudného a pribude "TO JSEM SE VCERA ZAS NAJEDL V....atd" zkratka nic neříkajících vláken.
Nevsimnul jsem si nevšimnul že by www.t4-wiki.de/ byla za penize.
Proč neplatim? Snad proto, že jsem švorc, nebo, že se snažím přispět na forum něčím užitečným a ne za to ještě platit.

Dins.

Umím porozumět i tomuto pohledu. Ale rád bych při té příležitosti zároveň zkusil odpovědět maličko z jiného úhlu. Už jsem to nakousl v odpovědi kasuhovi výše. Je tu trochu zažitá představa, že forum a club jsou dvě odlišné věci. Nejsou. Jen tak byly dlouhá léta prezentovány. Však web clubu a forum existovaly zcela odděleně od sebe, na různých platformách, provázány jen odkazy. Byla to chyba. Tohle jsem chtěli změnit novým webem a podobou fóra. Přesto jsou lidé už tak naučení na forum, které je ovšem logicky tím žijícím podhoubím clubu, že to okolní často vlastně ignorují. Neexistovalo by toto forum bez clubu a obráceně. Nejprve tu byla myšlenka se setkávat spolu, osobně. Spolčit se, založit club. Pak teprve se hledaly platformy, jak toho dosáhnout na více úrovních a jednou z nich je třeba forum. Stejně podstatnou jsou ale třeba také srazy. Nebýt clubu, nebylo by forum. Nebýt fora, špatně by se domlouvaly srazy. Nebýt fóra, špatně bychom si sdělovaly zážitky ze srazů. O technických věcech teď nemluvím. To je jasná přidaná hodnota, která vznikla přirozeně z povahy zaměření Transporterclubu. Nebýt clubáků, nebyli by tu moderátoři a administrátoři, kteří věnují spoustu volného času - a dělají to nezištně - aby forum bylo použitelné. Mažou spoustu zbytečností, přesouvají, uklízejí, hledají, radí. Jde o to změnit i celé to vnímání - všechno je to tady součást jednoho celku. Všechno vyrůstá ze stejných kořenů jako jeden strom, který má řadu větví...a ty kořeny musí něco živit. Zdroj těch živin je jednotný. Dnes by se podobný příklad nabízel třeba s bankami. Nabídnou účet bez poplatků, ale protože tím tratí, navyšují zisky jinde, třeba hypotékou, která je dražší než u konkurence nebo nadstandardním poplatkem při platbě v jiné měně. Také fungují jako jeden celek, byť nabízí služby o různém rozsahu a třeba bezplatně...

Za délku tohoto příspěvků včetně několika citací se omlouvám, ale chtěl jsem to vzít najednou. Hafovo video někomu ukázalo, že je málo peněz a je potřeba zvýšit příspěvky. Někomu ukázalo, že je tu obrovský nepoměr mezi lidmi, kteří chtějí podpořit něco, co využívají a těmi, kdo to nedělají (třeba i proto, že o tom neměli dostatek informací). Někomu ukázalo třeba úplně něco jiného. Nám Vaše reakce každopádně ukazují určitou cestu, kam se vydat dál.
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu
Naposledy změněno: od Sindeon VW.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 25. lis 2014 12:56 #147187

• technix
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 4
Upřímně mě zajímá, jak to celé dopadne. Nerad bych se tu dožil toho, že se klub nějak rozdělí a rozpadne. Stačí, že je už teď rozdělen na lepší T5 a jeb.. T4 ( berte s nadsázkou, mám T4 ). Držím klubu palce
VW TRANSPORTER T4 1,9TDi r.v.98 poloplech
VW TRANSPORTER T4 1,9TD r.v.01 celoplech
VW TRANSPORTER T4 2.4D r.v.91 valník
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 25. lis 2014 13:35 #147192

• Rebelant
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 113
Technixi, obráceně lepší T4 a jeb.. T5 :whistle: (neber s nadsázkou, mám T5) :) . Jinak otevřeně chápu, co máš na mysli. :( . Ale o tom přeci klub není a doufám, že ani nikdy nebude. Rozdělovat se dle modelu, výbavy, přesvědčení - to vše je šílená hloupost. A mj.. stejně vwšichni toužíme po T1,T2,T3 ;)
Ride to live, live to ride
neaktivní: VW T4 1,9 TD 2001, VW T5 1,9 TDI 2004, VW T3 DOKA 1,6 TD 1986, VW T4 dlouhé vysoké syncro - Vildafornia 2,5 1995
aktivní: VW T5 1,9 TDI "Jahůdka", T4 multivan syncro 2,4 D, T3 1,9 TD Džůsík
IMV 1000 r.v. 1964, V3S, ZIL, UAZ, LUAZ, JEEP GPW 1943, ...
Honda CBR 1000f, Jawy, ČZ, ...
a další :-o
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 25. lis 2014 14:11 #147195

• mulťa
  • Avatar uživatele mulťa Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 168
rozdělíme se podle barev. Červení ke mně ! :)
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.186 sekund

Login