Duriso, človíčku nešťastná, za co se mi omlouváš? Mně si přeci nic neudělal, tak proč omluvy.................
A že jsi uražený? Nebuď, není proč.
Toto je diskuze, a v diskuzi člověk nemůže slyšet jen to, co by si slyšet přál.
Ale stejně mi pořád není jasné, jaký rok jsi platil, když tu jsi prakticky od r- 2013 a členství by ti tedy mělo končit teď, pokud jsi měl zaplaceno. Proto jsem se ptal, zda jsi nebyl o něco pokrácen.
A nepiš prosím takové věci, jako že ti je jedno, kam peníze od tebe přišly, protože kdyby ti to opravdu bylo tak jedno, neřešíš zda zaplatit nebo nezaplatit........
Já se jen snažím celou dobu naznačit, že na foru a i v Clubu jsme si všichni rovni, všichni máme stejná práva, výhody, požitky. Jestli je někdo využívá denně, anebo vůbec ne, je čistě na jeho vůli. Ale jde tady o momentálně hlavně o to, že někdo je prostě morální a solidární a dokáže pochopit, že toto všechno něco stojí, a proto dával 1 korunu denně.
Bohužel, ne vwšichni byli takoví, a proto jsme tam, kde jsme. Ti, co platili doteď, budou platit i nadále, ale díky ostatním nesolidárním musí platit víc. To je ten důsledek, hlavně dnešní doby, kdy ti solidnější doplácejí na ty méně solidní.
Pečlivě jsem volil výrazy, ale věřte, že by se dalo lehce požít jiných slov......................

Zkrátka a dobře - teď to napíšu i polopaticky - celou dobu platím a mám ty samé výhody a možnosti jako ti, co se jen vezou. A díky nim nyní musím platit ještě více, než dřív.
Přijde toto někomu spravedlivé?