Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Do naha !!!

Re:Do naha !!! 10. pro 2014 19:08 #147892

• Wesni
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 29
Nekolikrat tu byl zminem problem,ze Transporterclub je s.r.o. Ja mam teda dotaz, nejspis na Hafu či Ondru. Proc je klub prave s.r.o. a nee napriklad o.s. (obcanske sdruzeni) ???
VW T4 Multivan 2,5TDI 111kW
VW T4 2,5TDI Syncro long tulivan
VW T5 Multivan 2,5TDI r.v. 04 128kW AXE konečně prodané
VW T4 Transporter 2,4D synco r.v. 94 - prodáno
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! 10. pro 2014 19:17 #147893

• barakus
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Myslim ue uz ae to nekdo resilo a je to pozadavek ze strany importu pokud se nepletu
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 19:34 #147894

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
2 Bazarník: Nemusíš být uražený že jsem ti napsal že stáčení tachometrů je podvod, ať si vysvětluješ sám sobě že to lidi chtějí abys ulevil svém svědomí. Nevím jaké odpovědi ses ode mě nedočkal, rád ti odpovím.

2Lada: O krácení mých práv jsem nenapsal ani slovo, dokonce mi je fuk co by se mými penězmi dělo. S formou TC. s.r.o. a zbytečnými náklady také nesouhlasím, ale pokud tomu někdo dal tolik práce to dotáhnout až sem, tak ať si vede klub po svém. Do toho jsem nikdy neryl a psal jsem že mi je to fuk, že jen chci být členem fóra a občas si něco koupit v ELITu. Jen jsem se hloupě snažil dát návrh jak vybrat víc peněz pro klub a myslel jsem že je to tu diskuze. PARDON pane Lado t5.

Zaplatil jsem chvíli po tom, co jsem si koupil T4 - pak jsem neplatil proto, protože jsem neměl žádný důvod to udělat. Když jsem shlédnul video "Do naha", 365Kč tak bych zaplatil, ale 690Kč jsem si zaklepal na čelo. Jak píšu - bude VÁS míň a peněz vyberete taky míň a to je prostě fakt. A můžete se urážet a rozčilovat jak chcete. Po tomto vašem trapnym útoku už nemam chuť zaplatit nic, ani 365kč, protože teď jsem uraženej pro změnu já.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 19:43 #147895

sorry,ale chvilema me to tady pripomina materskou skolku.... :) :) :)
VW T5 2,5TDi 96KW 6mist

kdyby nekdy, nekdo neco tak GSM:608460737
VAG,CO-cko a ruznej vercajk mam...
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 20:16 #147896

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Duriso, človíčku nešťastná, za co se mi omlouváš? Mně si přeci nic neudělal, tak proč omluvy.................
A že jsi uražený? Nebuď, není proč.
Toto je diskuze, a v diskuzi člověk nemůže slyšet jen to, co by si slyšet přál.
Ale stejně mi pořád není jasné, jaký rok jsi platil, když tu jsi prakticky od r- 2013 a členství by ti tedy mělo končit teď, pokud jsi měl zaplaceno. Proto jsem se ptal, zda jsi nebyl o něco pokrácen.
A nepiš prosím takové věci, jako že ti je jedno, kam peníze od tebe přišly, protože kdyby ti to opravdu bylo tak jedno, neřešíš zda zaplatit nebo nezaplatit........ :) :)

Já se jen snažím celou dobu naznačit, že na foru a i v Clubu jsme si všichni rovni, všichni máme stejná práva, výhody, požitky. Jestli je někdo využívá denně, anebo vůbec ne, je čistě na jeho vůli. Ale jde tady o momentálně hlavně o to, že někdo je prostě morální a solidární a dokáže pochopit, že toto všechno něco stojí, a proto dával 1 korunu denně.
Bohužel, ne vwšichni byli takoví, a proto jsme tam, kde jsme. Ti, co platili doteď, budou platit i nadále, ale díky ostatním nesolidárním musí platit víc. To je ten důsledek, hlavně dnešní doby, kdy ti solidnější doplácejí na ty méně solidní.
Pečlivě jsem volil výrazy, ale věřte, že by se dalo lehce požít jiných slov...................... :) :)
Zkrátka a dobře - teď to napíšu i polopaticky - celou dobu platím a mám ty samé výhody a možnosti jako ti, co se jen vezou. A díky nim nyní musím platit ještě více, než dřív.
Přijde toto někomu spravedlivé?
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Poděkovali: kaktusacek74
Naposledy změněno: od lada t5.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 20:52 #147899

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
A já se jen snažil vysvětlit i lidem jako ty, že platíš úplně zbytečně víc než dřív, vybere se stejně méně a těch co se podle tebe "povezou" bude více. A také se snažím říci že nemáš pravdu v tom že ti co do teď platili budou platit i nadále - to mi chybí 300 platících ze 360 včetně mě. Jen ostatní mlčí aby neměli jako já karmu -2.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 21:04 #147901

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
Jenže tady teď nejde o nějaký pofidérní průtokový ohřívač ale o to, co bude dál. Jestli tedy vůbec něco bude i v dalších letech, protože jestli to Hafa opravdu dotoval a přestane, tak netuším co bude následovat.
A to mi není jedno, spousta lidí do tohoto Clubu hodně ze sebe dala - organizování srazů, PLKů, setkání atd atd a já doufám že ani ostatní nechtějí, aby toto vwšechno, tahle atmosféra přišla vniveč.
Kapišto?
Hyundai Getz

Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 21:22 #147903

celé je to na nic. V tom videu se na Vaše názory nikdo neptal, tak nevím, proč si tady plácáte játra. Prostě buď zaplať 690, nebo tahni. Smutné, když Vás platících nebude minimálně stejně, tak peníze stejně nebudou.
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 21:33 #147904

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Jakože spíš bude 3x méňě ... v tom lepším případě ...
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 22:03 #147907

• eviz
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 45
Proč ta negativní odpověd,kolikrát ty prachy vyhodím za jinou blbost ani nevím jak a pokud někdo nechce zaplatit,tak ať neplatí. Ale,podle mě nemusí mít negativní názor ,že 3 x meně atd. Přece nikdo nikoho nenutí zaplatit.Kdo chce a má pocit ,že dělá dobrou věc tak zaplatí.al rozhodně bych neodsuzoval 3 x meně.
Pavel
Poděkovali: ABART, kaktusacek74
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 22:09 #147908

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Co je na tom negativního? Aktuálně zaplatilo 63 lidí, pokud se to zdvojnásobí, bude to stále 3x méně = problém nevyřešen, ale jsme/jste na tom ještě hůře. Nechápu....
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! 10. pro 2014 23:03 #147910

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
To zas bude servaných clubovek z aut. :-(
Tapatalk: Odesláno z Nokia Lumia 1020 black :woohoo:
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 10. pro 2014 23:08 #147911

• Zezi
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 141
myslim,že nebude Maršoune,takoví šetřiči snad neutrácí prachy ani za clubovky,ale kdyby byli zadarmo.........
METAL MY LIFE - Zezi
T3 Doka 1.6TD 51kw + 1.9D50kw
T4 2.5TDi SE 65kw
T4 2.5TDi 75KW long
MB W124 E230,Waran 353 tourist
zezi1.rajce.idnes.cz/
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 00:39 #147914

• Hafa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 17
Pánové panové, je mi docela smutno když to tu čtu. A zároven se mi stále honí hlavou kdo v nás vychoval takovej postoj a nezájem . Není to clubem, spíš dobou nebo přístupem člověka k druhému. Snaha přečůrat jeden drůhého a radovat se s cizího neúspěchu.
O to více věřím, že se semknou lidi, kteří vědí co chtějí a co v clubu mají. Uděláme různé opatření a nenecháme club padnout, ale o to více se zaměříme aby členové clubu měli maximální výhody a servis a ti co se jen vezou ,příjdou o určitou přidanou hodnotu
Máme již skoro jasno o změnách a proto jsme rádi za vaše reakce at jsou jakékoli. Dík Hafa
T1-Samba deluxe 1966
T3-Vanagon 1986 2,1 benzín-automat
T4-2,5 TDI pracant
T5 GP Multivan
Poděkovali: Myšák a Myšanda
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 07:30 #147915

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu

Mr.KOČKA napsal: celé je to na nic. V tom videu se na Vaše názory nikdo neptal, tak nevím, proč si tady plácáte játra. Prostě buď zaplať 690, nebo tahni. Smutné, když Vás platících nebude minimálně stejně, tak peníze stejně nebudou.

Kocoure, ty kluku chlupatá, vítej zpátky!! :) :)
Hyundai Getz

Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.114 sekund

Login