Čtu to tady, pořád vadí s.r.o. a někteří chtějí spolek, (a já tvrdím, že v případě spolku taky není o moc co stát, vnitřně riziková forma s nejistou kontinuitou života), a jiní nechtějí platit a další chtějí platit a ostatní nejspíše nemohou platit a menšina chce, aby většina neměla všechno a většina chce mít všechno, napadla mě taková věc, jak to alespoň formálně dát do richtiku.
Jestliže s.r.o. nemůže ze zákona mít členskou základnu, tak co kdybyste se domluvili na tom, že se nazvete nikoli členy, ale nečleny. Tím pádem by nepříslušnost s.r.o. ke sdružování osob padla.
A stali byste se nejspíše prvním klubem na světě s nečlenskou základnou. Stačilo by málo, konsensus, pak ten červeně orámovaný knoflík po levé straně přejmenovat na nečlen klubu a dokument nazvaný podmíky členství přejmenovat na "podmínky nečlenství". A kdyby se to vhodně zpropagovalo, pak by to možná dalo i na další zápis do Guinnessovy knihy. Do něčeho takového bych pak snad rád přispěl 690 kč i já, s tou mojí pixlou od břehů Pacifiku.
A když už nic jiného, byla by aspoň sranda.