Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Do naha !!!

Do naha !!! 11. pro 2014 08:27 #147917

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
To by mě zajímalo, kdo z diskutujících se snaží přečůrat někoho druhého, nebo se raduje z nějakého neúspěchu. Tuto diskuzi jsem četl celou a žádné radosti z toho že se vybralo málo peněz jsem si tu nevšiml. Jen tu pár lidí, včetně mě, dalo návrh na změnu nového systému vybírání poplatků, protože si myslíme, že by se mohlo vybrat více. Na oplátku jsem všichni do jednoho dostali naloženo a utrpěl náš "pofidérní průtokový ohřívač" (díky Láďo), protože nezaplatíme 690 - tím pádem se vezeme na Váš úkor a jsme obrazem špatné doby a zkažené společnosti. Stejně tak bych mohl já říci, že můj minulý poplatek přispěl na Váš sraz, takže jste se vezly vy po mě, ale to je samozřejmě totální nesmysl (jsem zvědav kdo první smysl této věty otočí a omlátí mi jí o hlavu).

ANO máš pravdu. Klub se více semkne, protože mu po tomto zásahu nic jiného nezbude. To je cíl? Aby Vás/nás bylo méně?
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 08:36 #147918

durisa:
tak jak teda udělat tvé vize, že se sníží poplatek a přitom bude platit víc lidí než doposud.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 09:06 #147921

Láďo, děkuji.
Zpátky ještě úplně nejsem, zatím se učím pajdat, ale snad to do jara všechno rozchodím.

Tome, jestli narážíš na to, co jsem napsal, tak věř, že nejsem vůbec potěšen tímto stavem.
Rozepsal jsem dlouhý elaborát, stejný jako píše ESPERO, jakých napsal mraky Láďa, ale pak jsem si nějak uvědomil, že je to zbytečně moc slov. Tak jsem celou formulaci zkrátil. Jestli jí cítíš jako oslavu neúspěcu, tak to je mi líto.
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 09:15 #147923

• Espero
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Čtu to tady, pořád vadí s.r.o. a někteří chtějí spolek, (a já tvrdím, že v případě spolku taky není o moc co stát, vnitřně riziková forma s nejistou kontinuitou života), a jiní nechtějí platit a další chtějí platit a ostatní nejspíše nemohou platit a menšina chce, aby většina neměla všechno a většina chce mít všechno, napadla mě taková věc, jak to alespoň formálně dát do richtiku.
Jestliže s.r.o. nemůže ze zákona mít členskou základnu, tak co kdybyste se domluvili na tom, že se nazvete nikoli členy, ale nečleny. Tím pádem by nepříslušnost s.r.o. ke sdružování osob padla.
A stali byste se nejspíše prvním klubem na světě s nečlenskou základnou. Stačilo by málo, konsensus, pak ten červeně orámovaný knoflík po levé straně přejmenovat na nečlen klubu a dokument nazvaný podmíky členství přejmenovat na "podmínky nečlenství". A kdyby se to vhodně zpropagovalo, pak by to možná dalo i na další zápis do Guinnessovy knihy. Do něčeho takového bych pak snad rád přispěl 690 kč i já, s tou mojí pixlou od břehů Pacifiku.
A když už nic jiného, byla by aspoň sranda.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 09:25 #147925

• Vendys
  • člen clubu
  • člen clubu
  • TCCT - Transporterclub Caravan Team
  • Obdržená poděkování 231

durisa napsal: To by mě zajímalo, kdo z diskutujících se snaží přečůrat někoho druhého, nebo se raduje z nějakého neúspěchu. Tuto diskuzi jsem četl celou a žádné radosti z toho že se vybralo málo peněz jsem si tu nevšiml. Jen tu pár lidí, včetně mě, dalo návrh na změnu nového systému vybírání poplatků, protože si myslíme, že by se mohlo vybrat více. Na oplátku jsem všichni do jednoho dostali naloženo a utrpěl náš "pofidérní průtokový ohřívač" (díky Láďo), protože nezaplatíme 690 - tím pádem se vezeme na Váš úkor a jsme obrazem špatné doby a zkažené společnosti. Stejně tak bych mohl já říci, že můj minulý poplatek přispěl na Váš sraz, takže jste se vezly vy po mě, ale to je samozřejmě totální nesmysl (jsem zvědav kdo první smysl této věty otočí a omlátí mi jí o hlavu).

ANO máš pravdu. Klub se více semkne, protože mu po tomto zásahu nic jiného nezbude. To je cíl? Aby Vás/nás bylo méně?

Duriso, řeknuti to asi takto . Zdražení přišlo z důvodu ,že je tu mnoho neplatících . Myslím , že zrovna tobě fórum dost pomohlo. Je to pouze o té České nátuře. Proč bych platit, když to není povinné. Teďka budete hulákat, že nebudete mít přístup k některým sekcím . Ptám se proč ? To není chyba klubu .
Ono po 14ti dnech se nemůže házet flinta do žita . Myslím, že ještě několik desítek členů zaplatí . Ano taky se přiznám , že jsem byl z částky rozčarovaný ,ale uhradil jsem . Díky klubu jsem našel mnoho kamarádů , naučil jsem se co obnáší pořádání srazů a taky jsem konečně začal sportovat a s STS partou chodíme hrát každý týden Badminton .
Pokud bych měl počítat svůj čas , který věnuji klubu při pořádání STS srazu tak si piš , že by jsi ho nikdy nezaplatil. To všechno dělám zdarma a ještě přispívám ročním poplatkem. A pokud se sraz ocitne v mínusu tak je běžné ,že to zaplatí pořádající členové ze své kapsy .
Jestli se domníváš, že se všechno dělá kvůli zisku ,tak věř že tomu tak není.

Je to pouze o tom co od klubu očekáváš.
TCCT - Transporterclub Caravan Team
VW Multivan T6 Edition 30 2,0 TDi 150 kW DSG - prodáno
Poděkovali: lada t5, worxe, Terentete, Miloň T5
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 09:33 #147926

Tak jsem si pročetl všechny příspěvky diskutujících a jsem na rozpacích z celé situace. Ač nejsem častým uživatelem fóra a nevyužívám výhod klubu, tak jsem platil příspěvky aniž bych nad tím přemýšlel. Prostě mám téčko a občas zabrouzdám do fóra, tak mi to přišlo normální přispět na chod klubu. Ale momentálně jsem na vážkách jestli je vše nastaveno dobře.

Z mého pohledu je špatné trestat dosud platící lidi zvýšením poplatku, jen proto, že vedení klubu není ochotno zkusit jiný formát výběru příspěvků, tak aby se zvětšil počet platících. Obávám se, že současné řešení je nešťastné.

Každý z diskutujících má kus pravdy a vedení by si mělo všechny příspěvky vzít k srdci. Jde přeci o to aby klub a fórum mohlo dále fungovat. Ale bez lidí to nepůjde.
VW Transporter T5 1.9 TDI long
Alfa romeo 155 2,5 V6
Alfa Romeo 146
Alfa Romeo GT1300 junior
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! 11. pro 2014 10:16 #147929

• Wesni
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 29
Rad bych pozadal Hafu aby nam prozradil co maji s Ondrou v planu zavest od roku 2015... Domnivam se, ze by to bylo vhodne, abychom se k tomu nejakym zpusobem mohli vyjadrit a nebyli jsme vsichni postaveni pred hotovou vec... Dekuji ;-)
VW T4 Multivan 2,5TDI 111kW
VW T4 2,5TDI Syncro long tulivan
VW T5 Multivan 2,5TDI r.v. 04 128kW AXE konečně prodané
VW T4 Transporter 2,4D synco r.v. 94 - prodáno
Poděkovali: Lole
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! 11. pro 2014 10:20 #147930

Maršoun napsal: To zas bude servaných clubovek z aut. :-(
Tapatalk: Odesláno z Nokia Lumia 1020 black :woohoo:

to ze zadního okna sundavat rozhodně nebudu, na to jsem velký lenoch :P
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 10:47 #147931

• Vendys
  • člen clubu
  • člen clubu
Wesni. Vydrž.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 11:46 #147932

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
2Vendys:
Duriso, řeknuti to asi takto . Zdražení přišlo z důvodu ,že je tu mnoho neplatících. - a zdražení toto vyřešilo?

Myslím , že zrovna tobě fórum dost pomohlo. Je to pouze o té České nátuře. - To že mi fórum dost pomohlo jsem několikrá zdůraznil sám, proto jsem také zaplatil členský příspěvek. Kde není argument, napíše se že Češi jsou pitomci... už na tuhle frázi začínám být alergický.

Myslím, že ještě několik desítek členů zaplatí. - také jsem napsal že by to mohl být třeba dvojnásobek aktuálního stavu, tedy + 60 lidí, což je stále žalostně málo.

Pokud bych měl počítat svůj čas , který věnuji klubu při pořádání STS srazu tak si piš , že by jsi ho nikdy nezaplatil. To všechno dělám zdarma a ještě přispívám ročním poplatkem. A pokud se sraz ocitne v mínusu tak je běžné ,že to zaplatí pořádající členové ze své kapsy .
Jestli se domníváš, že se všechno dělá kvůli zisku ,tak věř že tomu tak není. - napsal jsem že jsem zvědav kdo tu větu, kterou na konci NEGUJI a že je to pitomost překroutí jako první....
Téma bylo zamčeno.

Re:Re: Do naha !!! 11. pro 2014 11:50 #147933

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
:idea:
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 12:35 #147936

• Vendys
  • člen clubu
  • člen clubu
Řeknu ti to takto , počkej na změny které budou platit od ledna 2015. Možná budeš překvapený a nebo né. Víc tu říkat nebudu.
Naposledy změněno: od Vendys.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 15:17 #147942

• LukášV
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Vendys: proč někteří - třeba ty víš víc než ostatní?

Jak už jsem několikrát řekl, navštivuji i jiná fora..
Třeba tohle na mě vyskakuje na caravan24 .. Chceš zaplatit ? Pošli kolik chceš a nebo nic ale pořád mužíš užívat kompletní forum..
T5 Multivan 2.5TDi RNS510, Bixenon, 20'' OZ 275/40/20, Thermo Top C + Thermocall GSM, Air Top 3500,...
Serie 128kw/400Nm
Stg.I 155kw/460Nm
Stg.II 173kw/480Nm
Stg.III 201kw/578Nm

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team
Naposledy změněno: od LukášV.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 15:58 #147945

• vencasok
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
Ach jo, docela mě baví sledovat tohle vlákno :-D. Někdy to je ale docela nápor na emoce. :unsure:
Pár lidí tady psalo, že v jiných klubech se platí málo a fungujou. Mě ale nepřijde, že se tady platí moc. Platí se víc, ale platíme víc všude... Nikdo nechce dávat z peněženky prachy navíc, ale za některý věci je prostě dáme (a často jsou to šílený nesmysly).
Současný členský poplatek je vlastně 57,5 koruny na měsíc (to je moc?). Jenom se to musí zaplatit najednou a to je možná pro některé problém. :(
Já jsem zaplatil jednou, zaplatil jsem i podruhé a ani mě nenapadlo, že kvůli zdražení to odpískám. Sice na srazy nemám čas, ale i tak už jsem tady pár lidí, kteří mi ochotně pomohli poznal a to je to, oč tu kráčí!
T4 Trasnporter 1.9D 45kw, rv. 91 - předěláno na 1.9TDi 66kw moje první a stále i poslední auto!!
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 16:07 #147946

• Vendys
  • člen clubu
  • člen clubu
Lukáši , to co je na Caravan24. je velice zajímavé a myslím , že dost dobré jak upozornit lidi na to ,že se má něco platit . Je to taková nenásilná forma. Bohužel tady se to vzalo ze špatného konce a teď se musí řešit věci jak to doladit do konečné fáze. Kdyby se to pojalo jako na Caravan foru tak by zde bylo určitě více platících členů . Jelikož jsem se taky včera registroval na Caravan foru ,tak jsem ani nebyl zaskočen tím vyskakovacím oknem. Je to takové nenásilné a o to tu jde.
Když se podíváš na stránky ,tak je tam taky mnoho reklam ,které zde zatím nenajdeš.
Lukáši každý máme svá tajemství a o to je ten život krásnější.
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.157 sekund

Login