Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Do naha !!!

Do naha !!! 11. pro 2014 18:30 #147952

• LukášV
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Vendys: však jsem několikrát psal, že kdyby příspěvek byl pojat jako na caravanu tak by to určitě oslovilo více lidí!
To že hafa natočil dojemné video je hezké, ale stejnak to všechny postavilo před hotovou věc! A ty jsi to napsal velice dobře! Celé se to řeší obráceně! Místo toho aby tu vznikla anketa ohledně příspěvků tak se rovnou rozhodlo i když údajně mělo par lidi být obeznámeno telefonicky, ale jak několikrát po nich Lada t5 volal tak se nikdo nehlásí! Pár stránek zpět jsem psal jak bych to řešil já, ale to tu nikoho nezajímá! Teď budou od nového roku daná jasně pravidla a nazdar.
T5 Multivan 2.5TDi RNS510, Bixenon, 20'' OZ 275/40/20, Thermo Top C + Thermocall GSM, Air Top 3500,...
Serie 128kw/400Nm
Stg.I 155kw/460Nm
Stg.II 173kw/480Nm
Stg.III 201kw/578Nm

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 19:35 #147954

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Navíc obvolat pár kmenových klubáků? Určitě by ti někdo řekl že nezaplatí... o ty přece vůbec nešlo, šlo o to nalákat nový platící - a to se vám moc nepovedlo
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! 11. pro 2014 20:09 #147957

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Mohu se jen optati, kolik kmenových buněk vědělo o připravovaných změnách. Já jen abych byl v obraze kdo ze starých pák o tom věděl a mě zas nic neřekl. :)
Tapatalk: Odesláno z :woohoo: Nokia Lumia 1020 black :woohoo:

"Nepište mi prosím SZ, opravdu na ně nemám čas, své technické dotazy směrujte do patřičných vláken!" Děkuji za pochopení." ;)
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 11. pro 2014 20:44 #147958

Hafa napsal: Ahoj všem, pročítám vaše názory a rady a mohu vás ujistit, že budeme dělat vše proto aby změny nezhoršily užívání fora, ale přinesly výsledek v podobě efektivnějšího fungování ekonomiky.
Co se týká výše nového příspěvku, tato částka byla pečlivě zvažována a byla především výsledkem naší ankety, které jste se třeba také zúčastnili. Ondra z clubové kanceláře věnoval skoro dva měsíce na obvolání skoro 300 clubáků. Výsledek v otázce členského příspěvku byl navrhován vámi ve většině oslovení vyšší, ale přesto jsme se snažili držet na únosné hranici. Každý z vás se musí zamyslet jakou hodnotu pro vás club má a jestli jsou peníze to pravé porovnávací měřítko.
Čeho bych se chtěl opravdu vyvarovat je zaplavit naše forum a web reklamama, které na vás budou blikat ze všech stran. Jít cestou VWclubu formou vydírání, zaplat a mi tě zbavíme reklam to opravdu ne. Není vám příjemné, že je zde taková malá oáza bez všudepřítomné komerce ?
Dale si uvědomujeme, že zamknout celé forum není fér a zároven cesta do pekel, ale nějaké menší úpravy budou muset následovat. Vše se zavčas dozvíte a dřív jak od 1.1.2015 to nebude. Ještě jednou dík všem za vaše názory. Hafa

STREJDO, TADY TO MÁŠ!!
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 22:00 #147960

durisa napsal: Navíc obvolat pár kmenových klubáků? Určitě by ti někdo řekl že nezaplatí... o ty přece vůbec nešlo, šlo o to nalákat nový platící - a to se vám moc nepovedlo

Nereagoval jsi tak se ptám znovu:
durisa:
tak jak teda udělat tvé vize, že se sníží poplatek a přitom bude platit víc lidí než doposud.
Jak přesně chceš přimět lidi ? Co jim chceš nabídnout aby přispívali i ti co na to doteď sr*li?
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 11. pro 2014 22:33 #147961

• Hafa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 17
To co jsem napsal, berte jako povzdech nad danou situací a né reakce na něčí příspěvek.
Co se pánové na venek zdá jako perfektní a bez chyb, nemusí být ve skutečnosti pravdou. Několikrát jste zde zminovali Caravan24 a to je právě jeden z těchto případů, kdy to v jádru vře jak v pilinákách a dělí se na různé tábory.
Mi se zde snažíme problém řešit a proto vzniklo toto téma. Nepomohla anketa, na jejímž základě proběhlo zdražení a tak se snažíme najít nová řešení. Proč tyto nové plány neřešíme se všemi ? Clubová kancelář oslovila několik členů s kterými konzultuje všechny nové nápady pro vyřešení ekonomické situace. Dále se vše konzultuje s programátory a jejich technické možnosti. Nebojte se, vše se v čas dozvíte. Hafa
T1-Samba deluxe 1966
T3-Vanagon 1986 2,1 benzín-automat
T4-2,5 TDI pracant
T5 GP Multivan
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 12. pro 2014 11:10 #147968

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
2Myšák: video by podle mě zafungovalo mnohem lépe, kdyby na konci nepřišla studená sprcha - zdražení na dvojnásobek. Když se vybíralo 365Kč, vybralo se něco přes 110 000 bez jakékoliv akce v podobě videa apod.. Když se bude vybírat 690Kč, vybere se v lepším případě polovina. Píšu pořád to samý dokola, jen nevím jestli to není házení hrachu na zeď. V této diskuzi končím, vše co jsem k tomu chtěl říci už jsem řekl.
Poděkovali: Lole
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 12. pro 2014 11:58 #147969

ano to píšeš furt dokola, ale nikde nevidím jak přimět lidi zaplatit když do teď neplatili.
Máš pravdu tvoje slova jsou jen hrách na pomyslnou zeď .
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 12. pro 2014 17:46 #147991

• eviz
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 45
Proboha ten dvojnásobek je jenom 325 Kč českých, to snad nikoho kdo chce zaplatit nepoloží. Kolikrát člověk vyhodí víc peněz za blbosti co se někde uloží a tam se na ně práší. Holt vypiju o 10 plzní nebo kofol méně, alespoň třeba zhubnu :) .

Buďte rádi, že Hafa nešel opravdu do naha -promiň šéfe.
Pavel
Naposledy změněno: od eviz. Důvod: doplnění
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 12. pro 2014 20:44 #147997

Lidicky zlaty co to tady blbnete,vzdyt jde jen o par posr..ych stovek???? Nechapu,ze zrovna majitele,ne zrovna levnych vozu tu resi tech par stovek....
VW T5 2,5TDi 96KW 6mist

kdyby nekdy, nekdo neco tak GSM:608460737
VAG,CO-cko a ruznej vercajk mam...
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 13. pro 2014 02:35 #148008

• dusanhaya
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 116
Durisa - z čisté zvědavosti se ptám,proč jsi na rok 2013 zaplatil a následující již nee? Co tě k tomu vedlo? Nechápej to jako útok proti tvé osobě,ale vážně mě toto zajímá,protože nyní se strhla diskuze na téma vysoký příspěvek,ale pro rok 2014 bylo stále 365kč,přesto jsi neplatil a nyní voláš po snížení částky.
Věřím,že to budeš číst,tak mi prosím odpověz ,díky.
VW T5 Multivan 2,5TDI
T en D ým I gnoruj gang
A -team (Almara team)

Něco pro interier T4/T5 viz.-
http://dusanhaya.rajce.idnes.cz/
Poděkovali: ABART, lada t5, kaktusacek74, Wesni
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 13. pro 2014 15:11 #148014

• smrk
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Eviz, Kaktusáček.... smajlík tu takovej není, ale palec nahoru.... Pod to se podepíšu, moje slova.

Transporter T5 2,5tdi 96kw 2004
VW Passat 1,9tdi 2001
Poděkovali: kaktusacek74
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 13. pro 2014 17:21 #148016

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Můžeš se pod to podepsat tím, že dáš "poděkovat". Tím nahradíš i ty smajlíky.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Poděkovali: smrk
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 13. pro 2014 21:49 #148024

všichni se podepisujete pod to, jak je to pár stovek, jak člověk utratí víc za blbosti.... , ale potom sháníte levnější pneumatiky, starší startéry, slevy na každou koko.... Až vám těch "pár stovek" bude chybět, tak je najdete kde??
Nejde mi o to, abych někoho osočoval, ale všichni se bijete v prsa, že se tady má napsat jakýkoliv názor. Pokud se najde nějaký, který se vám nezdá, tak na něj hned útočíte. Z toho je mi opravdu smutno. :sick:
Ale obdivuji Láďu, jak se "pere". Myslím, že brzy začneš navštěvovat neplatící členy a agitovat B)
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???
Poděkovali: Trcek, kasuh
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 13. pro 2014 22:15 #148025

• eviz
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 45
Těch pár stovek rozdílu je 325 Kč - teda opakuji znova a až bude chybět těch 325 Kč tak asi nebudu jezdit autem a navštěvovat transportér club,jelikož nebudu mít na počítač a natož na internet jo a ani na PLK nepůjdu,protože tam bych určitě těch 325 Kč nechal. Tady přece nikdo nenutí nikoho ,aby zaplatil, takže si myslím, že vysvětlovat komu bude scházet 325 Kč je zbytečné. Trochu mě mrzí, že mám pocit, že se to obrací proč ten a proč tam ten. Myslím si, že spousta lidí je tady rozumně myslících a že výsledek pro ty co chtějí , nebo pro ty co nemohou zaplati nebude bolestný/raději nepíšu slovo nechtějí zaplatit/.Přece se nebudeme hádat o tom já jsem zaplatil ty bojuješ za ty a ty za ony. Nejsem bohužel návštěvník velkých srazů, ale pokud jsem se vždy účastnil setkaní Pražského plku , tak se přeci nikdo nezeptal máš zaplaceno nebo ne .Je logické když zaplatím tak mám určitou výhodu, ale proboha lidi neblněte a kdo chce zaplaťe kdo nechce nebo má osobní důvody tak ať neplatí ,ale nestavme zde dva tábory. Já osobně jsem nepřispěl taky na dětský domov ani na postiženou holčičku/mám k tomu své důvody/ a nikdo mě nekamenuje a ani slovem se nikdo nezeptal. Ale přesto vím, že když bych potřeboval pomoc a zavolal bych pár lidem třeba o půlnoci tak pomohou a nikdo se nezeptá máš zaplaceno. Tak proč ty boje, skryté narážky a jiné slovíčkaření. Za chvilku jsou vánoce tak ........Hezký večer Pavel
Pavel
Poděkovali: kaktusacek74
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.158 sekund

Login