Těch pár stovek rozdílu je 325 Kč - teda opakuji znova a až bude chybět těch 325 Kč tak asi nebudu jezdit autem a navštěvovat transportér club,jelikož nebudu mít na počítač a natož na internet jo a ani na PLK nepůjdu,protože tam bych určitě těch 325 Kč nechal. Tady přece nikdo nenutí nikoho ,aby zaplatil, takže si myslím, že vysvětlovat komu bude scházet 325 Kč je zbytečné. Trochu mě mrzí, že mám pocit, že se to obrací proč ten a proč tam ten. Myslím si, že spousta lidí je tady rozumně myslících a že výsledek pro ty co chtějí , nebo pro ty co nemohou zaplati nebude bolestný/raději nepíšu slovo nechtějí zaplatit/.Přece se nebudeme hádat o tom já jsem zaplatil ty bojuješ za ty a ty za ony. Nejsem bohužel návštěvník velkých srazů, ale pokud jsem se vždy účastnil setkaní Pražského plku , tak se přeci nikdo nezeptal máš zaplaceno nebo ne .Je logické když zaplatím tak mám určitou výhodu, ale proboha lidi neblněte a kdo chce zaplaťe kdo nechce nebo má osobní důvody tak ať neplatí ,ale nestavme zde dva tábory. Já osobně jsem nepřispěl taky na dětský domov ani na postiženou holčičku/mám k tomu své důvody/ a nikdo mě nekamenuje a ani slovem se nikdo nezeptal. Ale přesto vím, že když bych potřeboval pomoc a zavolal bych pár lidem třeba o půlnoci tak pomohou a nikdo se nezeptá máš zaplaceno. Tak proč ty boje, skryté narážky a jiné slovíčkaření. Za chvilku jsou vánoce tak ........Hezký večer Pavel