Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Do naha !!!

Do naha !!! 14. pro 2014 01:07 #148028

• Applik
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
tady to vře koukám. Asi sem naivní, ale ač nováček, zaplaceno sem měl ihned. Co je v dnešní době totiž cenné? Informace. A těch je tu nepřeberné množství, o fajn lidech ani nemluvě. Ale zkuste si představit, co by bylo kdyby Hafovi vyschla studna, udělal off, a forum by byla bílá obrazovka. Zažil sem to nedávno na jiném foru z technických důvodů na týden, a docela dobrej chaos, najednou nebyly kontakty, informace, díly atd. Takže ruku na srdce, ale kdo aspon jednou , před návštěvou servisu kde nechá ranec, nepátral nejdřiv zde, čím by to mohlo být, kdo to umí opravit atd.... Mě osobně forum ušetřilo daleko více než v dnešní době blbých 700,- , které jak bylo psáno výše utratíme každej za různý kravinky min. 1 za měsíc ;)
t4 2,5TDi Caravelle
BMW E30 324d
BMW E30 320iC
Škoda Rapid 136
Honda XRV750 Africa twin
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 09:44 #148034

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292

Mr.KOČKA napsal: všichni se podepisujete pod to, jak je to pár stovek, jak člověk utratí víc za blbosti.... , ale potom sháníte levnější pneumatiky, starší startéry, slevy na každou koko.... Až vám těch "pár stovek" bude chybět, tak je najdete kde??
Nejde mi o to, abych někoho osočoval, ale všichni se bijete v prsa, že se tady má napsat jakýkoliv názor. Pokud se najde nějaký, který se vám nezdá, tak na něj hned útočíte. Z toho je mi opravdu smutno. :sick:
Ale obdivuji Láďu, jak se "pere". Myslím, že brzy začneš navštěvovat neplatící členy a agitovat B)

No, já bych to klidně i objel, ale museli bychom zvýšit Členské příspěvky, abych měl na naftu.............. :) :)
Navrhuji tedy nový poplatek - třeba 900? 700 Clubu a 300 mně na tu naftu?
Co vy na to?
:) ;) :) ;)
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 10:05 #148036

Ale já nikomu nechci vyvracet, že neutratím spoustu peněz za "kraviny". Jen mi vadí, že po každém, kdo sebere odvahu, rozhodne se to napsat, chcete nějaké vysvětlení. Začnete do něho "šít".

Pavel tady zmiňoval sbírku na DD, na ten jsem třeba peníze posílal, ale to bylo proto, že jsem se tenkrát ještě fóru věnoval. Třeba o akci Terezka jsem ani nevěděl, o tom jsem si v podstatě přečetl až tady. To je dáno běžnou setrvačností, protože pokud se na fórum dostanu, podívám se do drbárny, do T4, T5 a pryč. Většinou se ani nepřihlašuji.Teď jsem najednou dostal asi 3 e-maily, že se "Hafa" bude svlékat, tak jsem se na video podíval.
Myslím, že "sekretářka" na plný úvazek musí zvládat poslat e-mail na 6000 adres, například o akcích, novém partnerovi klubu, akci Terezka, atd... Tudy podle mého vede cesta k přivedení většího množství platících členů.
Aby někdo neřekl, vždyť to je všechno na fóru, proč si to tam nepřečteš...no protože rubrika typu "novinky dneška" mi omrzela druhý týden. Když už se tam něco objevilo, byla to zpráva typu..." dnes tady byl.., poslal jsem 3 klubové karty...", to opravdu číst nemusím, tolik času nemám.
Spoustu lidí tady zmiňovala odlišné ceny pro členy a nečleny. Ty ale byly vždy. Již v roce, kruci..(oranžové srazové triko) se u brány na BVV platilo rozdílné vstupné. Kdo neměl zaplaceno, tak musel doplati roční poplatek! Tudy ale myslím cesta moc nevede,
No a s Láďou, to jsem myslel naprosto upřímně. Vůbec nechápu, jak je možné, že o připravované změně dopředu nevěděl.
Vždy když se potkáme, tak mi vysvětluje, jak se to tady zlepšilo, jaká je to pohoda. Jsem rád, že ho ani to, že o připravované změně nevěděl, nerozhodilo, že má stále sílu, "kopat za klub"! Ale s ním si to myslím ještě někdy v klidu vyříkáme, o tom se tady nemá cenu rozepisovat.
Ano, možná není víc lidí, kteří budou ochotni zaplatit i 365 kč za poplatek. Tak to také být může, ale potom je spíš potřeba zvážit fungování kanceláře, možnosti reklam, nebo se opravdu dotázat těch platících. Stále nechápu, že z 300 platících členů jich bylo 300 obvoláno, ale Láďa z toho vypadl, Maršoun o tom nevěděl. Na Láďovu výzvu nereagoval nikdo, celkem se vlastně přihlásilo sotva 10 lidí.

No a teď mi můžete kamenovat, stejně jako všechny ostatní "záporáky"
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 10:48 #148038

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
Kocoure, ano, máš pravdu, kopu a peru se za Club, ale mám samozřejmě jen velmi omezené možnosti. Mohlo se to celé asi udělat úplně jinak, ale to už je teď jedno, kostky jsou vrženy - hrej!
Teď už musíme vycházet ze situace, jaká je.
Rád bych jen trochu upřesnil Tvá slova - ano, peru se a kopu za Club - ale aby to bylo správně chápáno, mám tím hlavně na mysli spíše takové to abstraktno, které tu panuje, vztahy mezi lidmi, kamarádství, ochota nezištně pomoci. Jak psal Eviz - o půlnoci mohu zavolat a vím, že x lidí nebude váhat a přijede pomoci. Vždyť vzpomeňme jen kupříkladu "akci Idefix" při povodních, jak jsme se v Praze a blízkém okolí svolávali a ve večerních hodinách se snažili zbylými silnicemi k Milošovi dostat. Kopu za tu atmosféru při setkáních, kdy se může každý bavit s každým, že vůbec nezáleží na tom že někdo má staré a rezavé Téčko za pár tisíc a druhý funglovku za 1,5 mega, u stolu jsme si vwšichni rovni. Nikdy jsem neviděl nějaké přezírání že někdo je v teplákách a druhý ve značkovém oblečení.
Samozřejmě jsou mezi námi lidé, kteří do kapsy víc hluboko než někdo druhý, ale nikdy to nikdo nikomu nedával najevo. A o to tu, v našem Clubu jde, protože podobnou komunitu v Čechách těžko hledati..........
Za toto se peru, toto chci zachovat, v tomto chci pokračovat. Dál se chci s lidmi z této komunity potkávat, navazavat další a další přátelství, těšit se na akce.
S pár kluky z Prahy pořádáme každoročně STS srazy, proč? Co z toho máme?
Nic, žádný přínos, žádný efekt, mimo těch kladných emocí, když vidíme že se nám to alespoň částečně povedlo, že lidé jsou spokojení, užili si zábavy, potkali se společně, povídají si, smějí se a užívají si chvíle, kdy jsou mimo pracovní proces, bez starostí a stresu, relaxují. Proto to děláme, pro tyto emoce. Naopak jdeme každý rok do rizika, že akce bude finančně ztrátová a že deficit doplatíme. Věnujeme tomu vlastní čas, naftu, energii, tiskneme a vyrábíme různé blbinky, objíždíme a hledáme vhodné lokality, vymýšlíme program, vše zdarma. A na sraze samotném platíme "vstupné" jako každý jiný.
A aby toho nebylo málo, na letošní rok připravujeme další akci. Proč? No, abychom se společně zase setkali, pokecali, pobavili se.
Za tohle Kocoure kopu, za tohle se peru.
Za atmosféru, za emoce, za lidi.
Tohle je to, co já vidím pod pojmem Club.
Za tohle platím Členský příspěvek.

P.S. Asi jsem trochu idealista, ale to už tak někdy přichází s věkem, demencí, a sníženou potencí.......... :( ;) ;)
Hyundai Getz

Naposledy změněno: od lada t5.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 11:04 #148041

• dusanhaya
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 116
Mr.Kočka-nemyslím,že jde o kamenování,jen probíhá diskuze mezi mnoha lidmy a tím pádem to může být bouřlivější.Proč se dávají plusové/mínusové "body" zrovna v tomto tématu opavdu JÁ nechápu-nejsme přeci na novinkách,ale DISKUTUJEME.
Poděkování někomu chápu jako souhlas s daným příspěvkem.

Mě nikdo nevolal z důvodu,že nemají na mne kontakt,ale není to pro mne důležité.Bud bych zaplatil či nikoli,každý má tu volbu.
Cena členství již byla odprezentována na videu,takže to je vpodstatě hotová věc,tak to tedy chápu.
Dle mne diskuze ohledně zvýšení mohla probíhat během posledního půl/čtvrt roku formou veřejné ankety ,je tu spousta připomínek,nápadů a ted aby se vše stihlo během pár dnů. Měli by tak prostor vyjádřit názor i ostatní staří pardálové,kteří pomáhali vytvářet podobu zdejšího fora i klubu.
Nyní je důležité přilákat a udržet lidi,ne jen hrstku z nich....
VW T5 Multivan 2,5TDI
T en D ým I gnoruj gang
A -team (Almara team)

Něco pro interier T4/T5 viz.-
http://dusanhaya.rajce.idnes.cz/
Poděkovali: Wesni
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 11:43 #148046

Láďo, nemůžu jinak, než s tebou ve všem souhlasit.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 15:34 #148056

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
Hlavně s tím dovětkem, že? :) :)
Hyundai Getz

Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 17:14 #148063

No, jasně, jako vždy jsem si přečetl jen řádek označený PS B)
Ale jelikož i k tomu co píšeš, stejně jako jsi psal na začátku, mám nějaké připomínky, tak to pro jistotu ukončíme.
Probereme to osobně, já už mám těch písmenek dost. :sick:
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 17:44 #148066

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
2Dusanhaya: I to už jsem psal, neměl jsem k tomu žádný důvod. Na srazy nejezdím a jezdit nebudu, s téčkem jsem nic neřešil a to že jsem předtím zaplatil mi přišlo (a taky bylo) na podporu fóra dostatečné - však můj příspěvek pokryl hosting celého fóra na min. 3 měsíce. Teď jsem ale potřeboval něco nakoupit v Elitu a TC má v Elitu slušnou slevu - vůbec si nehodlám hrát na lepšího, ale to byl hlavní důvod proč jsem chtěl zaplatit. Ovšem možná je to i cesta jak vytáhnout z neplatících členů nějaký prachy. Nabídnout jim víc slevových akcí apod. Spoust lidí prostě na Vaše srazy nejezdí a jezdit nebude, informace si seženou tady a možná přinesou i něco nového. Zatím to ale vypadá na to, že se tady zavřete jak do komůrky a budete nadávat na Čechy jaký jsou to pitomci, že jim nestojej dvě večeře za členství v TC a jak je každej vychcanej, přitom rozhazuje za kraviny. (zatím Karma -3, ale byla i -4)
Poděkovali: Lole
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 20:23 #148078

• dusanhaya
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 116
Díky za vysvětlení,
ono se nemůžeš divit a nejen ty,jelikož každý stejně jako v běžném životě má svůj názor i úhel pohledu. Třeba ještě budeš/budeme nakonec mile překvapeni jak vše dopadne...
VW T5 Multivan 2,5TDI
T en D ým I gnoruj gang
A -team (Almara team)

Něco pro interier T4/T5 viz.-
http://dusanhaya.rajce.idnes.cz/
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 21:54 #148080

• eviz
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 45
Durisa napsal :
Zatím to ale vypadá na to, že se tady zavřete jak do komůrky a budete nadávat na Čechy jaký jsou to pitomci, že jim nestojej dvě večeře za členství v TC a jak je každej vychcanej, přitom rozhazuje za kraviny. (zatím Karma -3, ale byla i -4)

Teda promiň nechápu proč napadáš,nikdo ti přece nenadává a k zaplacení tě nepřesvětšuje.Vyslovit názor ano,ale napadat ty co zaplatili nebo třeba chtějí je opravdu jaksi mimo mísu.Ale asi to bude tím ,že už pro tebe je cituji Každej vychcenej. Opravde nechápu.
Pavel
Naposledy změněno: od eviz. Důvod: oprava slova
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 23:29 #148082

• Zezi
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 141
durisa: napsal Jsi to přesně - potřeboval jsi slevu u Elitu a tak jsi zaplatil členskej příspěvek............to je ta česká vychcanost!!!!!

nepřemýšlíš nad tím přispět na něco co funguje a vzít si z toho to co chci - někdo jede na sraz,někdo slevu u elitu,někdo radu z fora,někdo nové kamarády.......................atd.

každej jen přemýšlí za ,mojich 365,-kč club zaplatil hosting na tři měsíce.......................

už je mi tady z těch Tvých slubů na :sick: su rád,že zrovna Ty nepřispěješ na TC členským příspěvkem a nepotkám se s Tebou na žádným sraze ZA TO TI MOC DĚKUJU
METAL MY LIFE - Zezi
T3 Doka 1.6TD 51kw + 1.9D50kw
T4 2.5TDi SE 65kw
T4 2.5TDi 75KW long
MB W124 E230,Waran 353 tourist
zezi1.rajce.idnes.cz/
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 14. pro 2014 23:41 #148083

:sick: :sick: tohle je to, o čem jsem se snažil celou dobu psát... tohle je to, co nedokážu pochopit!
V tomto se prostě neshodneme. Místo, aby se banda semkla, snažila se vysvětlit si možnosti, případně si pomoci, tak do sebe budete stále šít.
Přesně se tady píše o tom, na co by měl club nalákat víc lidí. Je fajn, že to někde zafungovalo!! Existuje spousta lidí, kteří budou platit, protože chtějí jezdit po srazech, bavit se, žít.., ale stejně tak by měla vzniknout skupina druhá, která bude využívat možností slev a dalších akcí klubu. A někdo bude využívat všechny možnosti. Tak je to správné, proto se celý tento "slevomat" provozuje.
Naposledy změněno: od Mr.KOČKA.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 15. pro 2014 00:14 #148085

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
Už je nás strašně moc, shody nedojdeme.
Ty časy, kdy tady bylo pár set lidí a pevně semknuté zdravé jádro zakladatelů tohoto fora či Clubu ( a i já jsem naplavenina, z těch opravdu prehistorických zakladatelů zde píše snad jen Mr. Kočka) se už nikdy nevrátí.
Ty doby nadšení a společných sdílení zážitků zde na foru po večerech, kdy jsme místo televize utíkali k počítačům a klábosili do dlouhých večerních hodin napříč celou republikou jsou už, bohužel, nenávratně pryč. To bylo, a už nikdy stejné nebude, do stejné řeky nevstoupíš.
Kdo nezažil, nepochopí, tu atmosféru nelze předat bez osobního prožitku. Ale jak říkám, to byla minulost, dnes jsme jinde, jsou tu jiní lidé, jiné názory, je jiná atmosféra.
Kdo chce, přizpůsobí se a setrvá, koho to znechutilo, vytratil se. Mohl bych jmenovat hodně zakládajících členů, kteří sem už nechodí, anebo to alespoň nedávají znát = nepíšou.
Je to samozřejmě velká škoda, ale na druhou stranu - zažili jiné forum, jinou Clubáckou kulturu, a jejich pionýrské časy uplynuly s roky a ubíhajícím časem.
Podnebí se změnilo, někomu to nevyhovovalo a proto vymizeli. Jako brontosauři - bez urážky.
Chápu je.
Hyundai Getz

Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! 15. pro 2014 08:45 #148091

:sick: POCHOPIL JSEM, DOBROVOLNĚ ODCHÁZÍM ZEMŘÍT!
Na to jsi nemusel používat tolik písmenek, stačilo "chcípni"!
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.200 sekund

Login