Kocoure, ano, máš pravdu, kopu a peru se za Club, ale mám samozřejmě jen velmi omezené možnosti. Mohlo se to celé asi udělat úplně jinak, ale to už je teď jedno, kostky jsou vrženy - hrej!
Teď už musíme vycházet ze situace, jaká je.
Rád bych jen trochu upřesnil Tvá slova - ano, peru se a kopu za Club - ale aby to bylo správně chápáno, mám tím hlavně na mysli spíše takové to abstraktno, které tu panuje, vztahy mezi lidmi, kamarádství, ochota nezištně pomoci. Jak psal Eviz - o půlnoci mohu zavolat a vím, že x lidí nebude váhat a přijede pomoci. Vždyť vzpomeňme jen kupříkladu "akci Idefix" při povodních, jak jsme se v Praze a blízkém okolí svolávali a ve večerních hodinách se snažili zbylými silnicemi k Milošovi dostat. Kopu za tu atmosféru při setkáních, kdy se může každý bavit s každým, že vůbec nezáleží na tom že někdo má staré a rezavé Téčko za pár tisíc a druhý funglovku za 1,5 mega, u stolu jsme si vwšichni rovni. Nikdy jsem neviděl nějaké přezírání že někdo je v teplákách a druhý ve značkovém oblečení.
Samozřejmě jsou mezi námi lidé, kteří do kapsy víc hluboko než někdo druhý, ale nikdy to nikdo nikomu nedával najevo. A o to tu, v našem Clubu jde, protože podobnou komunitu v Čechách těžko hledati..........
Za toto se peru, toto chci zachovat, v tomto chci pokračovat. Dál se chci s lidmi z této komunity potkávat, navazavat další a další přátelství, těšit se na akce.
S pár kluky z Prahy pořádáme každoročně STS srazy, proč? Co z toho máme?
Nic, žádný přínos, žádný efekt, mimo těch kladných emocí, když vidíme že se nám to alespoň částečně povedlo, že lidé jsou spokojení, užili si zábavy, potkali se společně, povídají si, smějí se a užívají si chvíle, kdy jsou mimo pracovní proces, bez starostí a stresu, relaxují. Proto to děláme, pro tyto emoce. Naopak jdeme každý rok do rizika, že akce bude finančně ztrátová a že deficit doplatíme. Věnujeme tomu vlastní čas, naftu, energii, tiskneme a vyrábíme různé blbinky, objíždíme a hledáme vhodné lokality, vymýšlíme program, vše zdarma. A na sraze samotném platíme "vstupné" jako každý jiný.
A aby toho nebylo málo, na letošní rok připravujeme další akci. Proč? No, abychom se společně zase setkali, pokecali, pobavili se.
Za tohle Kocoure kopu, za tohle se peru.
Za atmosféru, za emoce, za lidi.
Tohle je to, co já vidím pod pojmem Club.
Za tohle platím Členský příspěvek.
P.S. Asi jsem trochu idealista, ale to už tak někdy přichází s věkem, demencí, a sníženou potencí..........