Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Do naha !!!

Do naha !!! - a co dál 27. lis 2014 23:17 #147291

Bohužel já nemůžu bo jsem jen nakoukl, sám whatsapp nemám, tak snad se najde někdo kdo ho vlastní a bude mít koule na to to udělat.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 27. lis 2014 23:33 #147292

• Zevl
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Myšáku promiň, ale myslím si že ses docela minul. Nejde o žádné pomluvy, dost tam toho bylo prodiskutováno před vznikem tohoto vlákna, protože se prostě z mobilu někteří nemohou ani na video podívat, ani pod něj dát svůj příspěvek (narozdíl od fóra které funguje i přes Tapatalk). Kdyby tam zaznělo něco co by stálo za zveřejnění určitě to sám autor dá i sem. To co stálo za to už bylo zveřejněno i tady.
Já osobně jsem tohle vlákno pochopil spíš jako produktivní a věcné, než aby se tady řešily nějaké domnělé pomluvy.
T5 Caravelle Long 2,5TDi 96kw
Caddy 2,0SDi
http://www.zevl.blog.cz
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 00:23 #147293

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Že se klábosí na Whatsappu i Fejsu je známá věc.
Ale v současné době by bylo dobré víc než kdykoli jindy klábosit raději tady. Máme před sebou důležitá rozhodnutí, musíme se dohodnout jak to bude od 1.1.2015. A to už moc času nezbývá.
Proto pojďme diskutovat sem, vymysleme to a uzavřeme to, a pak se opět může mlátit prázdná sláma jinde.
Nyní je ale doba, abychom se my vwšichni, kterým OPRAVDU jde o Club, semkli a něco udělali.
Nuže - zde je prostor........................
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 06:28 #147295

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Kdyby nebylo "klaboseni" na whatsappu tak by tohle vlakno nevzniklo. A nebyt Hasice tak by si ani spoustu lidi toho videa na titulni strance nevsimlo. A jak rika Zevlik v dnesni dobe spoustu lidi na forum kouka pres mobil.

Spoutu smydluplnych vet Hasic prekopiroval zbytek si myslim ze jsou jen tlachy :-)

Kazdopadne by k tomu mel rict nekdo ze starousedliku !!!
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 08:50 #147296

• Zevl
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Napadla mě další myšlenka jak přitáhnout nové platící.
Pro nové členy (ty co zaplatí poprvé) členství od zaplacení do konce roku zdarma jako bonus, sleva by se aplikovala po hlavním srazu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
T5 Caravelle Long 2,5TDi 96kw
Caddy 2,0SDi
http://www.zevl.blog.cz
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 09:04 #147297

• kasuh
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 17
Nazval bych to hon na čarodějnice Myšáku! Všechno co jsem na whats app napsal můžu přepsat sem nemám s tím problém, ale nevím zda to k něčemu bude dobré. Hafe volíš silná slova jako pokrytci, srabi.

můj text na whats app:

Kasuh: Já to video naháče nepochopil, myslel jsem, že jde o to aby zapůsobil na nečleny, aby platili, že jinak se bude muset zdražit. A oni rovnou zdražili, jsem fakt asi brzda...

Kasuh: Fakt já tady vymýšlím jak donutit neplatiče aby solili a ono to je už hotová věc.
700 je k....a hodně peněz pro některé lidi.
(fakta o zdražení jsem se dozvěděl ve středu, kdy jsem to i napsal whats app, předtím jsem vůbec z videa nepochopil, že se zdražilo)

Můžete mi prosím odpovědět na několik věcí?
1) Bude na fóru možné hlasování ohledně existenčních věcí/změn? Ptal jsem se na to v předchozím mém příspěvku a nedostala se mi odpověď. Nebo Haf 1.1.2015 řekne a bude hotovo?
2) Z jakého důvodu musíme držet kancelář? Není to v dnešní době přepych? Je to kvůli importu, nebo jí využívá x klubáků denně?
3) Nemůže Ondra pracovat na živnost? Je na klubu měsíčně práce na plný úvazek (nic proti blondýně)?
4) Není možnost delegovat nějakou práci na členy, abychom Vám s něčím pomohli, připravili, vyjednali?

V době kdy je fórum v úpadku, odcházejí staří pardálové a měla by je nahradit mladá krev se zdraží. To nám asi nové aktivní členy nenaláká.

Budu rád za vzájemnou debatu, rozhodně nechci někoho pomlouvat a rýpat do lidí kteří klubem dýchají, mám k vám úctu!
VW Transporter T4 2,5 TDI 75kW
Škoda Octavia 1,9 TDI 66kW
A-team (Almara team)
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 09:24 #147298

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Pod to se podepisu
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 10:11 #147299

A o tom to je. Klidně to nazývejte hon na čarodějnice nebo jak chcete, ale své to plní když se přepisují věci jako právě teď. Děkuju za to
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 10:24 #147301

• aaamilan
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 20
Tak to vypadá, že tady vzniká asi komunikační šum. Proto jsem se hned na začátku ptal kam vlastně odpovídat,reagovat. Vím, pro hodně lidí je fanj to řešit na mobilu na různých sociálních sítích a aplikacích, ale na druhou stranu mnoho lidí tu možnost nemá a chodí pouze na pc ( na stránky Tclubu )

Nevím jak to má kdo nastavené, ale myslím si, že tyto stránky jsou "hlavní "a mělo by se to řešit tady, aby se předešlo případnému "komunikačnímu šumu" Myslím, že by si to měl ohlídat Hafa nebo Ondra. Je jasné, že se to probírá všude kde může a to je dobře, aspon je vidět, že to někoho zajímá. Ale jde o to aby se ty hlavní body zveřejnili i tady.

Co by bylo fajn, asi napsat. Že se už nejedná o to jestli se zdraží nebo né, prostě se už zdražilo, je to potřeba aby to mohlo dále fungovat. Jestli se vybere míň, kvůli zdražení to ukáže čas.Pokud se vybere víc peněz, tím líp.To potom můžeme zase debatit co snimi, kdyby jich bylo náhodou mnoho :woohoo: :cheer: Teď je potřeba vymyslet jaké výhody bude mít ten kdo zaplatil oproti neplatícímu. A tady bylo fajn udělat kolonku, jako když se připisují lidi na srazy a tam psát pod sebe jednotlivé návrhy aby bylo viditelné co se už navrhlo a samozřejmně se může dál řešit jak kdo to vidí a k čemu by se přikláněl.

Aspon tak jsem to tady pochopil já a pokud to je jinak tak mě prosím opravte ať v tom mám také jasno.

Co se týká předchozích příspěvků. Myslím, že nikdo nic nemyslel špatně. Přece jde taky o to, jak to kdo podá a jak to kdo pochopí.

Nejsem žádný spisovatel a čeština je pro mě vůl, tak se omlouvám za nedostatky v českém jazyce :( :cheer: :cheer: :cheer:
VW T4 syncro 2,5TDI 75kW r.v. 2000

A-team (Almara team)
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 10:44 #147303

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1039
Ano, byli bychom rádi, kdyby se diskuze odehrávala na jednom místě. Ideálně zde. Pokud je rozjetá na jiných místech, je otázka jak třeba moc se opravdu stojí o to, aby byla konstruktivní. Nemyslím to zle, ale internet, sociální sítě a mobilní aplikace dnes nabízejí tolik prostoru, že nemám a popravdě ani nechci mít oči všude. V tuto chvíli je situace nastavena tak, že chceme posbírat co nejvíc názorů a nápadů. Pokud je máte, prosím o jejich sdílení zde. Myslím, že si nikdo nedělá iluze o tom, že jsou to jen pochvalné liebesbriefy...

Jak navrhuje Milan výše. Po víkendu tu sepíšu seznam možných nápadů a dalších řešení, ať se můžeme někam konstruktivně posunout dále. Čas bych každopádně rád využil k tomu, aby se těch názorů a nápadů sešlo co nejvíce. Pokud je problém to udělat zde, telefon nevypínám a mail je také možnost. ;-)
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu
Naposledy změněno: od Sindeon VW.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 10:50 #147304

• aaamilan
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 20
Tak jeden na odlehčení: platící by mohlil dostat vánoční kolekce, jako to mají odbory :cheer: :cheer: :cheer:
VW T4 syncro 2,5TDI 75kW r.v. 2000

A-team (Almara team)
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 10:52 #147305

• LukášV
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Tak začnu tím, že myšák určitě narážel i na mé příspěvky a nejenom na tvé Kasuh.
Ty myšáku když už jsi tam teda nahlížel, tak jsi rovnou mohl napsat ať se to tedy dá na klub a né pak tady psát, jak jsi dělal sondy.
Já na forum nechodím často. Většinou přijdu do sekce mé auto, kde nasypu aktuální info a pak se na mě valí dotazy.

Dal jsem si teda tu práci abych sem dal vše co jsem psal na WA.

Lukáš: Mulťo mas pravdu a ostatně jsem to samé už psal.. Ty co platili do teď to může nasrat a nové členy to rozhodně nenalaka.. Ostatně pokud import byl ochoten zaplatit určitě ne malou částku za 10 . sraz, tak dotace pro roční provoz klubu by pro ně nemel byt problém..
Lukáš : Hanz z Ústí, který není členem ale video sledoval mi napsal...Zaridim si forum a jedine s prispevkama 1500 dyt si vem to sou tri jidla na večeri
Lukáš: Octavia Club kde je mraky info a navodou je gratis.. Diesel power další studna informací je také gratis,.. Takže nevím no...
Lukáš: A jaké jinak chceš oslovit nové členy aby platili? Jasně, že je to hovadina, ale podle mě to tak dopadne, že se zamkne fórum. Jak jsem psal platit pro všechny 365.. Nezaplatis tak si přečteš 2 stránky za den jako to je na t5board.. A když zaplatí jednou tolik lidí co do teď tak super..
Lukáš: To ze ti dají 10% na klub slevu je fakt super.. Stačí když tam přijde člověk z ulice a řekne v mototechne ty mají levnější a bum dostaneš 20% dolu
Lukáš: Jasně.. Nezlobte se na mě, ale klubová kancelář a parkovací místo? Dle mého zbytečné! V dnešní době, kdy ve firmách ani OZ nemají své kanceláře a pracují na stole v zasedacce nebo ve svém domově.. A vyzvedávání předmětů? Vždyť existují ulozenky, kdy cena dopravy je 39kc... No nevím. Přijde mi jak když si vedení klubu zbytečně hraje na něco na co ve skutečnosti jak samo přiznalo nemá
Lukáš: A klidně ten můj názor dejte na fórum..
Multa: Vycítil jsem li to správné tak kancl si tak nějak přeje import
Lukáš: Mulťo jako ze to požaduje VW? Aha, tak to jsem netušil
Tak a teď do mě
T5 Multivan 2.5TDi RNS510, Bixenon, 20'' OZ 275/40/20, Thermo Top C + Thermocall GSM, Air Top 3500,...
Serie 128kw/400Nm
Stg.I 155kw/460Nm
Stg.II 173kw/480Nm
Stg.III 201kw/578Nm

Naposledy změněno: od LukášV.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 11:09 #147306

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1039

kasuh napsal: Můžete mi prosím odpovědět na několik věcí?
1) Bude na fóru možné hlasování ohledně existenčních věcí/změn? Ptal jsem se na to v předchozím mém příspěvku a nedostala se mi odpověď. Nebo Haf 1.1.2015 řekne a bude hotovo?
2) Z jakého důvodu musíme držet kancelář? Není to v dnešní době přepych? Je to kvůli importu, nebo jí využívá x klubáků denně?
3) Nemůže Ondra pracovat na živnost? Je na klubu měsíčně práce na plný úvazek (nic proti blondýně)?
4) Není možnost delegovat nějakou práci na členy, abychom Vám s něčím pomohli, připravili, vyjednali?

Pokusím se Ti odpovědět alespoň na něco. Svým názorem, neber to tedy jako finální stanovisko clubu. Na některé z těch bodů ti logicky nemohu odpovědět, ne vyčerpávajícím způsobem, protože to prostě náleží Hafovi.

ad 1) Hlasování je velmi ošemetná věc. Nutně vytváří spoustu řevnivosti mezi lidmi navzájem. Osobně nejsem přesvědčen, že v našich podmínkách lze fungovat na principu - než něco uděláme, všichni to odhlasujeme. Kolik lidí by mělo hlasovat, stačí nám o jeden hlas více, o třetinu? Kolik lidí se musí zúčastnit. A když to tak nebude, má smysl vlastně se nějak rozhodnout? Počkáme? Odložíme to? Jak ospravedlnit to, že jednou něco odhlasuje 100 lidí a jednou se zapojí jen 10. Pořád bychom měli plnit funkci zájmového clubu. Nejsme parlament, nemáme a ani nemyslím, že můžeme mít taková pravidla. Systém, který je zaveden teď má svůj smysl. Jsem přesvědčen, že daleko víc pomáhá udržet jednotu.

ad2) Kancelář určitě nevyužívá x clubáků denně. Neproudí sem zástupy lidí, ale lidé sem chodí. Je to i jeden z prvků (společně s právní formou clubu), která je pro import zajištěním toho, že to, co děláme ve spojení s jejich jménem, nevede k poškozování jejich značky, že jsme schopni dosáhnout jejich standardů a můžeme se stavět do role jejich partnerů pro spolupráci. Ustavení tohoto stavu věcí si myslím, že bylo krokem vpřed, stejně tak by bylo krokem vzad se vrátit před tento bod.

ad 3) Osobně si to neberu :-), ale tento bod nechám plně v kompetenci Hafa.

ad 4) Tohle je určitě zajímavý námět. Myslím, že do jisté míry (a ne zanedbatelné) se to děje především při organizaci srazů. Na bázi nadšení, ale především dobrovolnosti. Nejsem si ale jist, že lze setrvale fungovat s tím, že na tom lze postavit celý systém fungování clubu. Zároveň také vím, že už s podobným systémem byly zde v minulosti nějaké trable. Osobně jsem ale nakloněn tomu požádat o radu nebo o něco požádat třeba clubáka, pokud vím, že sám vyřešit neumím, že to bude obecně ku prospěchu věci a děje se to tak již nyní.
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu
Poděkovali: Myšák a Myšanda
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 11:18 #147307

• LukášV
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Abych teda ještě tady napsal pár písmen..
Poplatek samozřejmě zaplatím, ale nové členy ta částka určitě nemusí oslovit..
Proto bych to udělal následovně. At se člověk podíva na téma jako jsou srazy,.. bez omezení, ale technické sekce mu povolit přečíst třeba jen 3stránky. A potom by mohlo vyskočit okno, chceš více informací? Staň se členem a zaplať 365,- platba možná kartou,.. aby mu to do 5min mohlo začít fungovat a on mohl začít využívat výhod členství.
T5 Multivan 2.5TDi RNS510, Bixenon, 20'' OZ 275/40/20, Thermo Top C + Thermocall GSM, Air Top 3500,...
Serie 128kw/400Nm
Stg.I 155kw/460Nm
Stg.II 173kw/480Nm
Stg.III 201kw/578Nm

Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 11:41 #147309

Lukáš má pravdu nenarážel jsem na nikoho jmenovitě (kdybych to měl v plánu jmenoval bych v tom problém opravdu nemám)
K tomu vyzvedávání můžu za sebe s čistým svědomím napsat, že ano uloženky jsou atd, ale to skladování věcí není sranda, vím to bo máme s myšou e-shop .
Přemýšlel jsem jak z této situace dostat klub tím nejmenším zlem, ale bohužel nic nového než co tu v některých příspěvcích zaznělo mě nenapadá. Je to jako začarovaný kruh, na jedné straně zdražení na straně druhé přilákat lidi a neodradit je cenou, ano jsou fora kde je to zdarma, ale je to jen forum bez klubu!
Četl jsem ( opět neřeknu od koho a kde), ale dobrý nápad rozdělit poplatek na dvě skupiny první co chtějí jen forovat a to třeba těch 365,- a ti co chtějí být členy klubové rodiny a využívat výhod členství a ti by platili vyšší částku třeba i těch 690,-
Přijde mi to jako dobrý kompromis
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.114 sekund

Login