Ještě jednou děkujeme za vaše příspěvky k tomuto tématu at jsou z jakého koli úhlu pohledu. Chci se omluvit za mé silnější slova v minulém příspěvku, nebot jsem viděl, že šlo z vaší strany spíše o podání pomocné ruky , než nesmyslné ataky.
Opravdu mě někdy mrzí, že se Ondra v klubové kanceláři snaží ze všech sil vytvářet pro vás co nejhezčí zážitky, zpravovat a pomáhat či tvořit naše forum a případně podávat všestranou pomoc a nevědět jestli je tato pomoc přijímána s vděkem a úctou, nebo spíš jako nepotřebná součást soukolí. Opravdu chci zdůraznit, že to co děláme, vytváříme z nadšením a zapálení pro danou věc, ale to neznemená, že to budeme dělat i zítra či za měsíc. Jistě jste si všimly, že club je již delší dobu v plné kompetenci Ondry a já se musím věnovat své firmě. Jako správný hospodář však musím již reagovat na finanční stav clubu a chtě nechtě si přiznat, že v případě firmy bych musel zakročít již před několika lety. Proto má poslední investice do clubu z jiných zdrojů , byla pořízení clubového auta (cca 300tis) a od ted se již musí club postavit na své nohy. Toto bylo i mé poselství a základní myšlenka při natáčení vzkazu pro vás formou videa.
Abych zde nepsal jen svá stanoviska, chceme vyslyšet i vaše názory a ve vhodné podobě je od 1.1.2015 aplikovat do našeho clubu.
Na hlavní stránce fora, chceme v sekci členství v Transporterclubu poděkovat všem , kteří vyslyšeli a pochopili naší nutnost zvýšit členské poplatky. Ještě jednou děkuji za club i já. Hafa