Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Do naha !!!

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 12:31 #147310

• TK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 40
Jsem zde na foru krátce, neúčastním se zatím srazů a dokonce nevlastním do dnešního dne Tčko, neb jsem nenašel kus, který by se mi líbil, ale nedá mi to a také se připojím k diskuzi.
Myslím, že základem je to co za členský příspěvek club svým případným členům nabýdne a teď nemyslím členům, kteří clubem žijí, jezdí na srazy a aktivně se zapojují do dění v clubu. Pro takové členy to je srdeční záležitost a asi nebudou přemýšlet nad tím zda zaplatí za členství o 300,- Kč víc. Řadový uživatel fóra ale nebude platit příspěvek jen proto, že bude mít přístup na fórum kde získá nějaké informace. Potřebné informace o Tčku si prostě zajistí jiným způsobem zadarmo. Možnost slev pro členy clubu bych také nepřeceňoval. Já osobně si mohu zajistit větší slevy a také se dostanu pod "clubové" ceny nabízených produktů. To že zde někdo napsal, že by členové clubu mohli např. dostávat vánoční kolekce pokládám za úplný nesmysl. Na jedné straně dostanete do clubu výce financí zvýšením příspěvku a na druhou stranu budete potřebné finance utrácet za kolekce ? To asi také nebude to pravé ořechové.
Nejsem do života clubu zasvěcen, ale myslím, že budete muset udělat kompromis a bedete se muset zamyslet nad:
1. Zvýšit členský příspěvek což jste už udělali. Otázkou je zda není částka 690,- Kč pro řadové uživatele webu vysoká ?
2. Částečně znepřístupnit fórum pro neplatící
3. Částečně krýt náklady clubu i z reklamy na webovkách
Přeji Vám aby jste problém financování clubu vyřešili ke spokojinosti všech.
Burstner polointegrál 7,4 m - Fiat Ducato 2,3 103 kW
Fiat Ducato Panorama 2,3 109 kW - prodáno
T4 75 kW Multivan - powered by Dieselpower - 100 kW - prodáno :-(
Knaus Eurostar 500 TF - prodáno
Škoda Fabia RS 216 PS - soutěžní speciál - HW - Král rallye team + SW - Dieselpower - prodáno :-(
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 12:32 #147311

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
To Myši: Já bych to takto nedělil, bude to nepřehledné. Poplatek jeden a hotovo.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Naposledy změněno: od lada t5.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 12:46 #147313

• aaamilan
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 20
TK - citace: To že zde někdo napsal, že by členové clubu mohli např. dostávat vánoční kolekce pokládám za úplný nesmysl. Na jedné straně dostanete do clubu výce financí zvýšením příspěvku a na druhou stranu budete potřebné finance utrácet za kolekce ? To asi také nebude to pravé ořechové.

To bylo samozřejmně jako legrace, ani si nedovedu představit jak by se to realizovalo. Bylo to jen reakce na odlehčení situace, Koukám asi nevhodné :woohoo: omlouvám se Ti.
VW T4 syncro 2,5TDI 75kW r.v. 2000

A-team (Almara team)
Naposledy změněno: od aaamilan.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 12:56 #147315

• kasuh
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 17
Ondro děkuji za rychlou odpověď, se vším tak úplně nesouhlasím, ale rozumím tomu co si napsal.
Petr
VW Transporter T4 2,5 TDI 75kW
Škoda Octavia 1,9 TDI 66kW
A-team (Almara team)
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 12:57 #147316

• TK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 40
Není proč se omlouvat. Jsme na fóru a každý názor může vést k dobrému výsledku.

Já to psal jen jako příklad. Chtěl jsem tím říct, že je nesmyslné vyhazovat peníze za "dárky" platícím členům, když jsou potřeba někde jinde.
Burstner polointegrál 7,4 m - Fiat Ducato 2,3 103 kW
Fiat Ducato Panorama 2,3 109 kW - prodáno
T4 75 kW Multivan - powered by Dieselpower - 100 kW - prodáno :-(
Knaus Eurostar 500 TF - prodáno
Škoda Fabia RS 216 PS - soutěžní speciál - HW - Král rallye team + SW - Dieselpower - prodáno :-(
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 14:35 #147317

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15
Tak pročítám a pročítám a myslím, že konce to jen tak nemá.
V podstatě by o nic nešlo, kdyby každý z nás přispěl nějakou tou kačkou. ALE, mám obavy, že ikdyž teď se členský příspěvek zvedl, pár lidí zaplatí - tuším, že ti co platili v minulých letech platit budou nadále + pár "nových" clubáků, stejně tak ale další roky bude více a více neplatičů. Teď jako club podpoří ale v dalších letech se na to vyprdnou.....Přiznejme, spoustu lidí sem jen mrknou na radu či tip, obrázek....a to je všechno. Ti platit nebudou nikdy i v tom případě, že poplatek bude pouze 100 Kč za rok.
Dávat reklamy a podobné nesmysli do fóra nemá cenu, akorát to člověka odradí a bude s toho zde jen džungle. Ale zase chápu, že ti co pravidelně platí chtějí mít jakousi výhodu a to je správné.
Jsem zvědav co a jak dále se vymyslí..
FB: Karate Blansko - sportovní tým
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 15:36 #147321

• frtan
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 12
Abych se taky ozval, zvýšení se mě určitě dotkne, vidím že se zdražuje všude a všechno a proto zaplatím i tady víc hned jak něco našetřím. Snad se zvyšování poplatků nestane pravidlem. Kdo jiny ti zprostredkuje takovou zábavu jako např.vidět zabalenou myš :-) , ten detsky usmev když jedeme dlouhou spanilku nebo kdyz se vidiš v nějakém záběru. Kdo případně zapůjčí stan nebo lavice na regionální ( jihočeský ;-) sraz ) no náš klub. Je potřeba podpořit dle možností. Na fóru určitě pro nečleny bloknout fotky. Já osobně příspěvky moc nečtu ale fotek si všimnu. Taky zvýšit vstupne pro nečleny na srazy kde se na pomoci nějakým způsobem podílel klub.
. Nostalgie...... 2,5 TDI 75 KW 2-6 míst podle
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 18:19 #147324

• Hafa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 17
Ještě jednou děkujeme za vaše příspěvky k tomuto tématu at jsou z jakého koli úhlu pohledu. Chci se omluvit za mé silnější slova v minulém příspěvku, nebot jsem viděl, že šlo z vaší strany spíše o podání pomocné ruky , než nesmyslné ataky.
Opravdu mě někdy mrzí, že se Ondra v klubové kanceláři snaží ze všech sil vytvářet pro vás co nejhezčí zážitky, zpravovat a pomáhat či tvořit naše forum a případně podávat všestranou pomoc a nevědět jestli je tato pomoc přijímána s vděkem a úctou, nebo spíš jako nepotřebná součást soukolí. Opravdu chci zdůraznit, že to co děláme, vytváříme z nadšením a zapálení pro danou věc, ale to neznemená, že to budeme dělat i zítra či za měsíc. Jistě jste si všimly, že club je již delší dobu v plné kompetenci Ondry a já se musím věnovat své firmě. Jako správný hospodář však musím již reagovat na finanční stav clubu a chtě nechtě si přiznat, že v případě firmy bych musel zakročít již před několika lety. Proto má poslední investice do clubu z jiných zdrojů , byla pořízení clubového auta (cca 300tis) a od ted se již musí club postavit na své nohy. Toto bylo i mé poselství a základní myšlenka při natáčení vzkazu pro vás formou videa.
Abych zde nepsal jen svá stanoviska, chceme vyslyšet i vaše názory a ve vhodné podobě je od 1.1.2015 aplikovat do našeho clubu.
Na hlavní stránce fora, chceme v sekci členství v Transporterclubu poděkovat všem , kteří vyslyšeli a pochopili naší nutnost zvýšit členské poplatky. Ještě jednou děkuji za club i já. Hafa
T1-Samba deluxe 1966
T3-Vanagon 1986 2,1 benzín-automat
T4-2,5 TDI pracant
T5 GP Multivan
Poděkovali: WIK
Naposledy změněno: od Hafa.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 20:44 #147333

• davidd
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 10
ja myslim,ze kdyz chceme nekam patrit,tak proto musime neco udelat,a myslim si,ze do ted za jednu korunu denne pro nas klub dela spoustu veci a pokud se navysi ani ne o dalsi korunu na den navic,tak s tim souhlasim.Je pravda,ze kdyz zdrazi naftu,tak to kazdy bez mrknuti oka zaplati.Myslim si,ze je spravne klub podporit,cim vic lidi,tim lepe
T5 caravelle
Naposledy změněno: od davidd.
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 28. lis 2014 22:04 #147339

• jjirka
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 70
Věřím tomu , že pro většinu z nás , kteří jezdíme na srazy a další akce určitě nebude problém výše příspěvku , protože nám to určitě stojí za to . Z předešlých příspěvků je zřejmé ,že je tady i dost lidí , kteří využívají jen fórum a nevím jestli zamknutí některých sekcí je přesvědčí k platbě příspěvku v nové výši .
Možná by pro tyto kolegy byl schůdný nějaký nižší příspěvek pro zabezpečení chodu fóra , třeba i symbolický a při počtu registrovaných by to mohlo trochu pomoci . ( samozřejmě je mi jasné , že ne všichni registrovaní jsou aktivní uživatelé fóra )
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! - a co dál 29. lis 2014 20:50 #147364

• Polda
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 29
Podle mě dobrý nápad.
Polda - pomáhat a chránit

T4 CARVELLE 2,5TDI 75 kw
www.transporterclub.cz/forum/19-moje-auto/126664-p
http://igorvw.rajce.idnes.cz/
tel.: 602 124 854
IgorPol@seznam.cz
Téma bylo zamčeno.

Re:Do naha !!! - a co dál 30. lis 2014 00:12 #147379

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Lidi, neblázněme, nehádejme ale naopak spojme se a udělejme něco. Doposud vše běželo, klapalo, bylo OK. Byly akce, a krásné, je forum, jsou přátelská setkání, vše se zdálo být naprosto optimální a to za korunu denně. Alespoň pro ty uvědomělé, myslící.
Náhle ale přijde sprcha - klub není finančně soběstačný, Hafa do něj musí strkat vlastní finance a už dále nechce. Logicky.
Takhle alespoň chápu současnou situaci já, pokud žiji v omylu, vyveďte mě z něj, prosím.
Máme tedy na vybranou - buď to tady vwšechno rozpustíme, rozdrobíme se na pár skupinek kamarádů a budeme se možná po nějaký čas scházet po hospodách či na víkend v kempech, nebo opravdu zapneme, stmelíme se a pokusíme se náš Club zachránit a pokračovat ve stejném duchu i nadále.

Co si tedy vybereme????
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Poděkovali: frtan, WIK, Myšák a Myšanda, Wesni
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 30. lis 2014 10:19 #147391

Taky mam pocit,ze se to az moc resi.Ja osobne zaplatim ve stredu v kanclu a to bez debat a s radosti.Kdo neplatil do ted tak platit nebude ani potom a mam pocit,ze je k tomu nic a nikdo nedonuti(nenalaka).Omezil bych forum tim,ze bych znepristupnil neplaticim lidem fotky a tech.cast vlakna.Jsou to dosti cenne informace a v dnesni dobe dobre info je nezaplatitelne.Chapu,ze si muzeou informace dohledat nekde jinde,ale uz je to trosku komplikovanejsi,cizi jazyk a nebo spousta neprehlednych forum ktera jsou zaplnena reklamou.700kc je moc?? nezda se me,vcera na plku jsem utratil v restauraci polovinu....Omlouvam se za svoje pripadne chybicky-cestina neni muj dobry kamarad...
VW T5 2,5TDi 96KW 6mist

kdyby nekdy, nekdo neco tak GSM:608460737
VAG,CO-cko a ruznej vercajk mam...
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 30. lis 2014 11:31 #147394

• Mar10
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 24
Ahoj Ogaři,
Souhlasím s Láďou pokusit se zachránit Club, který pro nás a naše rodiny s dětmi připravil spoustu pěkný a zajímavých akcí s kterých máme spoustu zážitku. Myslím si, že by byla škoda, aby Transporter club, který se vypracoval tak daleko a dosáhl na desáté výročí, by najednou ukončil působení. Bylo by to smutné…. Příspěvek jsem rád zaplatil, protože chci podpořit chod clubu.
Multivan 2,5 TDI 111 kw 2001
VW T3 245D Pritsche 37kW (50PS)
Renault Megane Combi 1,5 dci 110 ps 2013 - vyměněno
Škoda Octavia Combi III 2.0 TDI 110 kw 4x4 white
Nissan Primera Combi 2,0 TD 90 ps 1999 -prodáno
http://mar010.rajce.idnes.cz
Téma bylo zamčeno.

Do naha !!! - a co dál 30. lis 2014 13:20 #147398

• stefik
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 10
Ahoj vwšem
takhle to vypadá
příspěvek za rok 2014 > 1 Kč /den ................30,41 Kč/měsíc rok ...........365 Kč
příspěvek za rok 2015 > 1,89 Kč/den .............57,50 Kč/měsíc rok ...........690 Kč
To se dá. Proč neposlat..

Peníze jsou na cestě k TC :)
Transporter T5 2,5 2004Shuttle long
Passat B7 Variant
Golf 5 variant
Naposledy změněno: od stefik.
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.139 sekund

Login