Rád bych navázal na předešlé příspěvky trochu jinak.
"Kam nemůže čert,tam nasadí Dušiho.Ten kluk je všude."- napsal k jedné foto Petr kasuh

Ano,tento rok jsem měl velmi plodný na účast na srazech,plcích. Ikdyž ne cíleně,objel jsem téměř vše,někdy (většinou) neplánovaně jsem se rozhodl na poslední chvíli a vyrazil "na lehko" s taškou v ruce a matrací na podlaze auta s tím,že jsem dorazil na místo určení v hodně pozdních hodinách.Je to u mne závislé na práci,rodině (samo i financích) kdy a kam pojedu. Proč to píšu?
V roce 2013 jsem se rozkoukával na prvních akcích typu PLK,menší srazy,STS, pak přišel velký sraz,orienták,zabíjačka...
Akce jsou zábavné,zkrátka takové,jak si to mi lidé umíme užít,prožít - děláme/děláte to pro sebe i druhé.Nicméně pomalu jsem se seznamoval s lidmi v klubu,utužoval kamarádství s již známými tvářemi. Akce jsou zaměřené na nás dospěláky,ale především a to bych vyzdvihl naše děti. Nevím kolik jiných for s auty toto nabízí,ale mimo karavan forum toho nebude.
Tento rok jsem poznal spoustu nových tváří,bavím se se všemi napříč klubem,s některými jsme si k sobě hledali cestu déle,s jinými jsme si "sedli" od prvních okamžiků,s dalšími jsme opravdu přátelé.S někým si rozumět třeba nebudem nikdy,ale respektujeme se (jen si nevzpomenu kdo to je

Poznal jsem tu mnoho schopných lidí,od odborníků přes auta,Téčka,pneu,elektriku,řemeslníky,kempink, taktéž odborníky přes počítače,rozvíjení kreativity,také palačinky a řízky

no nedá se vše vyjmenovat. Každý umí něco jiného,každý má jinou náturu,ale jezdíme stejnými krabicemi,jsme vzácná komunita lidí,kteří i v dnešní době mají zájem dělat něco pro druhého,chodíme na tohle forum - kde se neobjevují vulgarismy,různé er.obrázky,ale naopak se to tu hemží pomocí,vstřícností,což ne všude je "pravidlem".
Neberu transporter club jako svou rodinu,to je hodně silné slovo,ale jako spoustu přátel,kamarádů,prima lidí,kteří si dokáží zpříjemnit den,mají zájem se setkat,pomoci druhému.
Jedná se prosím o můj pohled a může být i mylný !
Jejda,to není Mercedes forum