Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: "Změny od 1.1.2015"

"Změny od 1.1.2015" 24. pro 2014 22:54 #148516

• Hafa
  • Avatar uživatele Hafa Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 17
Před pár týdny jsem Vám ve videu naznačil, že Transporterclub se musí změnit, aby mohl dál pokračovat tak, jak jej známe nyní. Rozpoutala se kolem toho velká diskuze a já jsem za ni rád. I zpětně nám ukázala řadu věcí, s nimiž je potřeba se vypořádat a pomohla nám udat směr, kam pokračovat dále.

Cítím potřebu zopakovat, že ač je Transporterclub moje srdcová záležitost už deset let, nejsem schopen ji dotovat stejným způsobem i nadále. Prostě už se nedaří, jak se dařilo dříve a já už si tak velkého koníčka nemohu dovolit držet.

Podnikli jsme kvůli tomu některé kroky, z nichž se některé ukázaly jako chybné. Špatně jsme si vyhodnotili s Ondrou naši anketu a nastavili členství zřejmě nešťastně vysoko. Nejsem neomylný a dokážu přiznat chybu, a proto i na základě další debaty a Vašich názorů jsme se jej rozhodli snížit na 490 Kč za rok. Novým členům chceme naopak vyjít vstříc a členství pro první rok jim zůstane zachováno na 365 Kč (bez příplatku za vydání karty).

Kdo již zaplatil vyšší částku, dostane peníze samozřejmě zpět a o této změně bude informován Ondrou mailem!

Na příspěvcích od Vás je existence clubu v tuto chvíli bohužel stále ještě závislá, proto je nemůžu zrušit zcela, nemohu je ponechat ani beze změny v původní výši. Chceme však přinést do clubu více peněz i z dalších zdrojů. Jedním z nich budou reklamy, kterými oblepíme naše forum. Bohužel. Avšak zdá se to být nevyhnutné. Aby tyto reklamy peníze vydělávaly, musí být vidět, proto ještě důkladně promyslíme, zda je budeme skrývat např. platícím členům. Dalším bude zpoplatněný reklamní prostor pro naše partnery.

Smyslem debaty posledních několika týdnů nebylo jen představit Vám plán na zdražení příspěvků a tím skončit. Vyhodnotil jsem si i další Vaše podněty, které se týkaly především clubového auta a naší kanceláře, potažmo Ondry samotného.

Clubové auto. Už to bylo řečeno. Nebylo ani korunou placeno z peněz Transporterclubu, byla to moje vlastní investice. Polep pak v rámci 10. Transportersrazu celý dotovaly VW Užitkové vozy. Dnes si neumím představit auto nemít. Však tu bylo i před tím. Byla tu bílá T4, tu jsem kupoval také a po jejím původu se nikdo neptal. Vždy je potřeba dovézt na srazy vybavení a nemůžeme se spoléhat na ostatní. Nikomu se nebude chtít, např. ze středních nebo západních Čech jet před srazem do Brna a zpět s lavicemi, stany, grilem a po skončení srazu toto vše opět odvézt zpět do Clubové kanceláře. Někdo odřekne, zpozdí se, nevejde se, nebude chtít zablácené mokré stany cpát do svého auta...
Nehledě na skutečnost, že clubovým autem jezdí Ondra na jednání i s importérem, jednotlivými dealery, jezdí na jednání do firem, kde se snaží zařídit další slevy pro naše členy. Náklady na udržení auta jsou myslím rozumné vzhledem k tomu, jak clubu slouží...díky polepům také jako reklama.

Clubová kancelář a Ondra. Na otázku, proč vlastně potřebujeme držet kancelář a zaměstnance, už jsem též odpovídal, ale rád se k tomu vrátím a zároveň představím i další zásadní změnu. Finanční nároky jak na plat Ondry, tak na nájem kanceláře se nyní sníží. Do kanceláře posadím dalšího člověka, který bude pracovat společně s Ondrou i na jiném projektu. Nájem i plat tak budou spolufinancovány jinak a clubovému rozpočtu se tak výrazně uleví. Ondra tu pro Vás při tom bude stále v kanceláři k dispozici, jak jste zvyklí. Budu ho jen úkolovat další prací. Kancelář tak zůstane zachována v současné podobě a při tom bychom měli výrazně ušetřit. Zároveň musím i připomenout, že máme dost clubových věcí - mimo již zmiňované stoly, lavice, gril, bannery, také trička a další předměty. Kam bychom toto vše dali, kdybychom neměli vlastní prostory? Umíte si třeba představit, jak to tady vypadá před hlavním srazem? Těch věcí, které se sem soustředí - trika, věci do tomboly, samolepky, letáky...

Kancelář byla z mého pohledu krokem vpřed. Je to zázemí pro další práci a rozvoj clubu, stejně tak jako člověk, který se tomu věnuje naplno. Brigádnická výpomoc nebyla dostatečná, pár hodin týdně se ukázalo jako málo, bylo to neefektivní.To už máme vyzkoušené, to už máme za sebou a nechceme tuto chybu opakovat. Ondra denně řeší desítky mailů, zprostředkovává clubákům třeba komunikaci s konkrétními lidmi od importéra, je Vám k dispozici takřka neustále, protože jak vím, služební telefon nevypíná. Snaží se pro club najít partnery se zajímavou nabídkou pro Vás, podílí se na organizaci srazů. Velký Transportersraz by se bez člověka, který nad jeho přípravou sedí od rána do večera několik měsíců nikdy nemohl uskutečnit... Na venek se to špatně hodnotí, protože za ním nezůstávají postavené domy ani opravená auta a ani další hmatatelné věci, ale třeba i to, že srazový kalendář akcí se stále rozšiřuje a chystají se další novinky, je dokladem toho, že club svoji základní funkci plní.

Tímto příspěvkem jsem Vám tedy chtěl představit základní změny, které se týkají Transporterclubu v roce 2015. Snažil jsem se nalézt kompromis mezi udržením clubu tak, jak jej znáte a konstruktivními připomínkami od Vás. Racionalizovali jsme naše výdaje (kancelář + Ondra), posílili zisky (reklama) a vyšli vstříc negativní reakci na zvýšení ročního poplatku za členství (především pro nové členy, protože věříme, že stávající nemají důvodu odcházet). I když se tu objevily opačné názory, Transporterclub by tu měl být a je pro Vás, ne pro mě.

I zde je prostor k vyjádření Vašeho názoru. Já Vám děkuji i za Vaši trpělivost...jak jsme naznačil po zveřejnění videa, nechtěl jsem dělat žádná uspěchaná opatření a z předchozí diskuze jsme si vzali námětů myslím mnoho. Děkuji Hafa
T1-Samba deluxe 1966
T3-Vanagon 1986 2,1 benzín-automat
T4-2,5 TDI pracant
T5 GP Multivan

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 07:36 #148521

Nemám co bych dodal.
Vše co Hafa zmiňoval je dle mého skromného názoru dobré a věcné.
Pokud jsem dobře pochopil,že se bude finanční rozdíl vracet, chci poprosit jestli by bylo možné,aby se ten můj (náš) přeposlal na transparentní účet pro Terezku.
Krásné svátky vám všem přátelé.
Poděkovali: hmirdah, smrk, Votavovi

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 09:07 #148524

• kasuh
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 17
Rozumný kompromis, můj přeplatek prosím ponechat na účtu TC. Teď už jenom zamakat na fóru a myslím, že budou spokojeni všichni.

P.S. Krásné svátky všem a bez výjimky!
VW Transporter T4 2,5 TDI 75kW
Škoda Octavia 1,9 TDI 66kW
A-team (Almara team)
Poděkovali: worxe, frtan

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 09:54 #148527

Preplatek prosim zaslat na ucet pro Terezku,diky.
VW T5 2,5TDi 96KW 6mist

kdyby nekdy, nekdo neco tak GSM:608460737
VAG,CO-cko a ruznej vercajk mam...
Poděkovali: Votavovi

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 09:58 #148528

• mil52
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Připojuji se - přeplatek prosím převést na účet Terezky :)
VW Transporter T4 SYNCRO Long vysoký 2,5i 85Kw LPG uloženka
VW Transporter T3 Multivan 2,1i 68kw LPG pro zábavu-prodáno
VW Transporter T3 Skřin 1.6D na renovaci( po renovaci 1.9TD)-prodáno
VW Transporter T3 SYNCRO 1.9 benzín DG-REIMO
VW GOLF 4 1.6 70Kw LPG

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 10:10 #148529

• Mar10
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 24
je to dobrý nápad, tak prosím přeplatek převést na účet Terezky.....
díky :)
Multivan 2,5 TDI 111 kw 2001
VW T3 245D Pritsche 37kW (50PS)
Renault Megane Combi 1,5 dci 110 ps 2013 - vyměněno
Škoda Octavia Combi III 2.0 TDI 110 kw 4x4 white
Nissan Primera Combi 2,0 TD 90 ps 1999 -prodáno
http://mar010.rajce.idnes.cz

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 10:21 #148532

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Hezky napsáno, se vším souhlasím.
Stoupl jsi v mých očích tím, že jsi dokázal přehodnotit situaci, že jsi dokázal naslouchat i jiným názorům a vyvodil nakonec tyto závěry.
Peníze navíc - přeplatek - bych prosil převést na Terezku. Děkuji.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 10:38 #148534

• Dolly
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 14
Přeplatek prosím zaslat na účet pro Terezku , Děkuji
VW T4 75Kw 2003 Long
Skoda Octavia 1,9 TDI 81Kw 2001

Re:"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 10:59 #148537

• Wesni
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 29
Preplatek poslat Terezce na ucet prosim ;-)
VW T4 Multivan 2,5TDI 111kW
VW T4 2,5TDI Syncro long tulivan
VW T5 Multivan 2,5TDI r.v. 04 128kW AXE konečně prodané
VW T4 Transporter 2,4D synco r.v. 94 - prodáno

Re:"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 11:17 #148539

• barakus
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Tez se pripojuji a preplatek preposlat Terezce

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 11:43 #148540

• pavelt5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 15
Přeplatek poslat Terezce na učet prosim :)
Diky
T5 caravelle long 96 kw
fotky pajat5.rajce.idnes.cz/

Re:"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 12:58 #148541

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Pěkně napsaný Hafo.;-)
Více funkční reklamy tu mělo být dávno, aby pomohla s chodem. Jen kdybych mohl poprosit ,tak bych byl rád kdyby se vyhnula samotným technickým vláknům, tj.aby byla tak nějak jen okolo. Abych se jako moderátor nemusel dostat do křížku s inzerentem.
Ještě dotaz k poplatku, aktivní moderátoři mají i nadále výhodu členství zdarma, nebo to bude od roku 2015 jinak?
K chodu fóra, kdyby bylo možné ve volnější chvilce dotáhnout funkce pro moderátory a za svou maličkost zapnou možnost moderování sekce T4. Jako dlouholetému moderátorovi této sekce mi tato možnost k moderovaní celkem chybí. ;-)
V sobotu u Věžiček zdar....

Tapatalk, odesláno z:
:woohoo: Nokia Lumia 1020 black :woohoo:
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 13:35 #148544

• ABART
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 24
I za mou malickost přeplatek prosím zaslat na účet pro Terezku.Ďýki!!! :woohoo:
VW T4 2.4D CROSSBUS(syncro),
VW T4 2.4D CROSSDOKA(syncro) ..snad nekdy bude hotova.
ŠKODA 1000MB DE LUXE
BABETA LX
snekobudka KIP

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 14:23 #148545

Přeplatek prosím poslat na Terezčin účet. Děkuji Hraboš
VW T4 2,5 - 65 kw
VW Touran 2,0 - 103 kw
VW Golf 3 1,6 - 55 kw
Škoda 120 L
http://hrabos111.rajce.idnes.cz/

"Změny od 1.1.2015" 25. pro 2014 15:38 #148550

• Hafa
  • Avatar uživatele Hafa Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 17
Vážíme si práce moderátorů a proto odpůštění ročního příspěvku je naše malé poděkování za jejich práci a můžete s ním počítat i do budoucích let. V příštím roce bych jen rád zlepšil komunikaci mezi moderátory a clubovou kanceláří. Formu jistě s Ondrou společně doladíme. Dík Hafa
T1-Samba deluxe 1966
T3-Vanagon 1986 2,1 benzín-automat
T4-2,5 TDI pracant
T5 GP Multivan
Poděkovali: kasuh

Vygenerováno za 0.144 sekund

Login