Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Bazar AC Dodavky

Bazar AC Dodavky 02. dub 2015 12:47 #153333

• Amik
  • Avatar uživatele Amik Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj vsem,
ma nekdo zkusenosti z firmou AC Dodavky v Praze 8? Prodal sem Tecko a chtel bych novy, neco malo sem nasel na jejich webu, ale zajimalo by mne zda ma nekdo nejake zkusenosti.
Diky
J

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Bazar AC Dodavky 04. dub 2015 00:01 #153412

• stefik
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Jestli je to ten bazar proti Kauflandu, byl jsem tam jednou podívat se na téčko, které chtěl koupit kamarád. Přístup byl tak nějak v pohodě. Projetí na zkoušku jak chceš, třeba na dálnici. Ale chybička- začla pískat spojka dali by slevu. Nechal jsem si vytisknout winko a za poplatek jsme zjistili že je stočeno o dobrých270000Km. Tvrdili že není. Klasika. Tož tak, moje zkušenost. Mohla to být náhoda a nebo také ne.
Transporter T5 2,5 96 2004Shuttle long
Passat B7 180koní Variant
Golf 5 140koní variant

Bazar AC Dodavky 04. dub 2015 01:46 #153415

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Já myslím, že fungují jako všechny autobazary u nás. Můžeš tam koupit dobře, anebo si také pěkně naběhnout. Je to o náhodě a o štěstí, jako každý nákup staršího auta. Nejvíc stejně vždycky záleží na předchozím majiteli, jak se o auto staral nebo nestaral.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

Bazar AC Dodavky 04. dub 2015 10:34 #153429

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
2 Stefik: Nebyla to náhoda, mám stejnou zkušenost T4 stočena o 230tkm a přitom o tom věděli. Opravdu existují i bazary, kde tohle proste nenajdes.

Například jeden bazar v Liberci (nejmenuju schválně, aby mě někdo nenařknul z reklamy), kde jsem teď s bráchou kupoval bavoráka. Super auta i přístup a bráchovýho bavoráka 320d 2003 200tkm vzali na protiúčet, až když opravdu doložil historii km, přitom to byla garážovaná hejčkaná leštěnka ve 100% stavu. jinde si na plac v klidu hoděj auto, o kterym věděj že je to jebka 3x stočená a je jim to jedno. Utvrdilo mě to v tom, že i tenhle prohnilej byznys jde dělat poctivě a vydělávat. .

Naposledy změněno: od durisa.

Bazar AC Dodavky 04. dub 2015 18:15 #153434

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15
Tak mi to nedá, abych se i já k tématu nevyjádřil. Úvodem bych chtěl připomenout, že se jedná převážně o staré vozidla. Nebudu zde soudce ale tímto příspěvkem bych chtěl zde jaksi „odhalit“ obě strany, tedy prodávajícího a kupujícího. Ten kdo si koupí nové vozidlo dieselovým agregátem, tak čítá s tím, že bude jezdit. Myslím, že takový nájezd se v průměru bude pohybovat cca 30000km/rok.
Přikl. : VW Multivan r.v. 2000 … prvních pět let tedy od roku 2000 – 2005 auto najede tedy cca 150 – 200 tis.km. Od roku 2006 – 2011 např. 140000 km, což znamená 28000km/rok. Od roku 2012 – 2015 dalších příkladných 58000 km. Celkem tedy od roku výroby 2000 do současnosti má najeto 348 – 398000 km za 15 let.
Spoustu lidí NEKOUPÍ vozidlo s více než 170000 km na počítadle. Když vidí nájezd 400000 km podlomí se jim kolena, nastane srdeční kolaps a prchají od nabízeného vozidla. Ptám se proč???
1) Naivita lidí – ano, spoustu lidí žije v pohádkách a opravdu si myslí, že 15 let stará vozidla mají najeto něco málo přes sto tisíc km
2) Obava ze známých či rodiny – v okamžiku když zakoupí vozidlo a poctivý nájezd bude u hranice třistatisíc km nastane těžký dialog mezi rodinou, sousedem nebo např. spolupracovníkem typu : ….jej, proč jsi to kupoval, to bych ti sehnal lepší a levnější, to je do kovošrotu….a podobně.
Kupující nejde po autě jako takovém, jde pouze po najetých kilometrech, to že spoustu věcí nefunguje, sedačka řidiče je potrhaná atd…mu vůbec nevadí. Tito lidé uměle vytvořili myšlenku (ne všech prodejců a dovozců) na úpravu tachometrů. Tito lidé bohužel donutili prodejce aby takto záměrně měnili stav počítadla. Věřte, sami od sebe to dělat nebudou. Osobně absolutně nevěřím inzerátům, kde Škoda Octavia TDi r.v. 2002 má najeto poctivě 140000 km. Může se stát, malé procento existuje, že takovéto vozidla jsou mezi námi, ale věřte, vy se k nim nedostanete, pokud toto vozidlo nevlastní Váš dědeček !!! Takové to auta nejsou k prodeji, jsou to klenoty, které zůstávají pod „pokličkou“.
Co vlastně závěrem ??? Lidská blbost nezná meze, prodejci jsou také hovádka a když toto zamícháte, vyjde Vám přesně to, co se tu děje. Lidé mají kupovat auta bez ohledu na počet km ale na technický stav a pak teprve se přestane ve velkém stáčet !!!
FB: Karate Blansko - sportovní tým
Poděkovali: kaktusacek74, Polda

Bazar AC Dodavky 04. dub 2015 19:28 #153435

• stejsky
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 13
Pravdu máš, bohužel v naší domovině je to přesně tak jak píšeš.Víc netřeba dodávat.
T4 CARAVELLE SYNCRO 2,5 TDI
T4 TRANSPORTER HOCH DACH 2,5 TDI

Re:Bazar AC Dodavky 04. dub 2015 21:19 #153439

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 71
Nastava otazka zda je lepsi 13let stare auto co ma najeto 130tis a vic stoji nez jede a nebo 13let stare vozidlo co ma 350tis a denne jezdi a servisuje se.
Pokud vuz pri dovozu treba z de nema zaznam tak s kilometry jde hybat vzdy.

Odesláno z Mé databanky S4 Galaxy pomocí Tapatalk
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

Bazar AC Dodavky 05. dub 2015 00:48 #153443

• Polda
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 29
Bazarník to napsal přesně a vístině, jenom bych odal - zákazník náš pán. Kdo chce levný vrak s málo kilometrma, tak ho má mít.
Já osobně při koupi auta se na kilometry nedívám. vybírám podle ceny ( abych na to měl a zbylo mě na případné opravy) a technického stavu. Kosmetické vady mi nevadí, spíše naopak. když sem kupoval svou Caravelu tak jsem chtěl aby vše fungovalo abych mohl chvíli jezdit, a vůbec mě nevadilo že na sedačkách byl písek a na podlaze vápno. Díky tomu mám auto s 450 itsíci a všechno si postupně ladím, což bych musel stejně i auta napucovanýho s polovinou kilometrů a za dvojnásobnou cenu.
Pokud by to takhle dělala většina tak by nikdo kilometry nestáčel, ale třeba by to dělali jak v německu pro němce, že by všechno opravily, aby prodali dráž.
Polda - pomáhat a chránit

T4 CARVELLE 2,5TDI 75 kw
www.transporterclub.cz/forum/19-moje-auto/126664-p
http://igorvw.rajce.idnes.cz/
tel.: 602 124 854
IgorPol@seznam.cz
Poděkovali: Bazarník, kaktusacek74

Bazar AC Dodavky 09. dub 2015 23:00 #153693

• Fawir
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 8
Ahoj vwsem
mel jsem tam auto. moc nedsen jsem z toho nebyl. ze zacatku prijemne jednani, pak az trosku natlak abych tam auto privezl a vystavil u nich.
a vysledek?

po 3 mesicich stani na aute pribylo:
dva celkem hluboke skrabance, a ne male
uvnitr zlomene dvirka u stolku
tajny vypinac, jaksi nahodou zacal zlobit
kdyz jsem se sel na auto podivat se zajemcem, tak pri problemu se startovanim, po dlouhem stani, mne rekli ze to neni jejich problem, at si to vyresim jak chci, kdyz jsem si zajemce privedl sam.
-nebyt hodneho kolemjdouciho automechanika, tak bych nenastartoval- [zatuhnul ventil u cerpadla, stacilo parkrat spojit natvrdo s plusem na baterce, a bylo hotovo.] tak jsem auto odvezl
tot me zkusenosti s bazarem ac dodavky

ale musim rict ze ne vsichni z bazaru se chovali spatne.
a tezko rict co udelali lidi, co prisli do bazaru na cumendu.

takze misto hodnoceni, sem spis pridavam zkusenost.
f
Oranzada caravwelka 97- prodano
Atlantis 99-75kw- prodano
Atlantis 2001- 111kw - prodano
California 2014, 4x4, 103kW- :-]

Naposledy změněno: od Fawir.
  • Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.286 sekund

Login