Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: 11. Transporter sraz versus vzdálenost versus Ta naše povaha Česká................

11. Transporter sraz versus vzdálenost versus Ta naše povaha Česká................ 24. kvě 2015 21:24 #155447

Taky uz to vidim, jak misto spanilky jedeme okruzni jizdu nocinim rozjezdem od nadrazi :D :D
Pulčík - VW T3 Caravelle, 1.9 benzín + LPG 57kw, r.v. 1982 pro každodenní práci a radost :-)
Fotky ze srazů aj. na terentete.rajce.idnes.cz/

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

11. Transporter sraz versus vzdálenost versus Ta naše povaha Česká................ 28. kvě 2015 22:01 #155637

• Jouda
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 4
ahoj wvšem, musím říci, že když jsem dostal pozvánku na sraz, vzdálenost by pro mne roli nehrála a jel bych rád, bohužel stejně jako loni jedeme s partou na kola, a již bylo vše dávno zařízeno, takže sraz musím vynechat. Vloni mi Šiklův mlýn vyhovoval, neb jsem byl na kole cca 50 km tam odtud, takže přes den kolo a přejet večer na sraz byla brnkačka. Letos přejezd nepůjde. Takže přeji mnoho zdaru na srazu a napřesrok si musím udělat poznámku, že kola musíme plánovat zkraje června, snad se netrefíme do termínu srazu :evil:
Mějte se a budu se těšit na fotečky a report
VW T5 2006 1.9 TDi 77 kW
Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.151 sekund

Login