Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: prosím o radu

prosím o radu 13. kvě 2016 13:41 #167000

zdravím Vás, majitelé a majitelky úžasných vozů. Mám na Vás takovou malou prosbu. Jsem cca pět let majitelem caravellky T4 a teď jsem se bohužel dostal do tak tíživé životní situace, že jsem nucen svého miláčka poslat do světa a vůbec netuším, kde, jak a za kolik ji mám nabídnout, aby se dostala do rukou někomu, kdo si jí bude vážit. :(

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

prosím o radu 13. kvě 2016 14:17 #167001

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 169

Naposledy změněno: od mulťa.

prosím o radu 13. kvě 2016 16:07 #167005

ještě jednou zdravím a děkuju za odpověď.Že je tady i inzerce jsem si všiml a určo by si zde našla obstojného nového majitele, jen vůbec nemám představu, jak se momentálně cenově pohybují.:( Mám VW T4 CARAVELLE 2,5 tdi,synchro tuším, že 76 kw, r.v. 99, s poměrně obstojnou výbavou
Poděkovali: Fawir

prosím o radu 16. kvě 2016 11:48 #167057

No to ti asi nikdo přesně neodpoví. Záleží jak moc rychle ji chceš prodat, určitě sis prošel internet a máš nějakou svou představu, máš nějaký interval, v kterém bys to chtěl/potřeboval prodat. Pokud je i po srovnání s cenami na internetu alespoň částečně reálný, tak pak vol cenu podle toho jak rychle to chceš prodat. Vzhledem k tomu, že píšeš, že jsi v tíživé finanční situaci, tak to chceš asi prodat rychle, což znamená jít podle mýho názoru o dost s cenou dolů... popřípadě to prostě prodat do bazoše. Pokud na to máš pár měsíců, tak hoď auto všude možně s vyšší cenou a postupně snižuj, někde je to sice placené, ale nic hrozného..

prosím o radu 16. kvě 2016 22:08 #167113

Dobry vecer, omlouvam se ze pisu sem, ale nikde jsem nic podobneho nevypatral, potrebuji poradit, na moji T41995 2.4 AAB motor s klimatizaci, mam ve predu pod maskou, dva velke zelene odpory na takove konzolce a jsou uplne rozpadle korozi. V etce a na netu je to popsane jako 70195926B a taky jako 70195926D- Predradny odpor, elektromotor-ventilator chladice cena asi od 950-1500,- vyrobce napr.VEMO.
A potom je tu soucastka MEYLE Odpor, vnitřní tlakový ventilátor (100 800 0036) cena 580,-.Parametry odporu uplne stejny, konektory uplne stejny, jsou tyto odpory stejne, nebo je v nich nejaky rozdil, krom nazvu???
Honza

prosím o radu 19. kvě 2016 21:35 #167232

Dobry vecer, otazka ohledne predradneho odporu vyresena. Odpory jsou stejne, schodne parametry akorat to ma dva ruzne kody.
Tak jen pro info az, se to nekomu rozpadne jako me. sehnal jsem ho za 581,- z jednoho obchodu v Zabehlicich v Praze. :)

prosím o radu 19. kvě 2016 21:36 #167233

Zdravim, moje situace s cerpadlem se posunula, potrebuji cerpadlo 074130108F(046085018) a z neho predsuvnik, nebo nejake misto nej, ktere pujde repasovat, na T4 2.4D AAB 57kw. Dnes jsem byl u kamarada na vrakovisti a je to bida, nevite nekdo o nejakem cerpadle tohoto typu prosim? :( :( :( :( sos.....
Poděkovali: worxe

prosím o radu 19. kvě 2016 22:42 #167241

• worxe
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 26
zkus pacienta TRČKA, ten bude mít čerpadlo.

P.S dejte někam jinam to tlačítko poděkovat , pořád někomu děkuji a nemám za co!!!
???

prosím o radu 23. kvě 2016 02:08 #167349

Tak huraa, cerpadlo vyreseno. Kamosovi se valelo jedno, trosku jine a tak jsme slozili ze dvou jedno. Jeste doplnim info ohledne tech cisel cerpadel ze kterych jsme to poskladali. :)

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.100 sekund

Login