Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zatmavení oken - folie nebo pokovení

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 30. pro 2009 12:31 #31944

• kubis
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Čau,mám to pokovený,ale pořád je do toho vidět,. neskoušeli jste to někdo přelepovat folií,. Aby to nedělalo nějaký čmouhy,. jak už jste psali když se toho někdo dotkne ze vnitř z venku je všechno vidět,. DÍK
T4 2,4D Caravelle r.v. 98

722 528 780

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 31. pro 2009 09:54 #32071

• steve
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj , no to je klasicky problem pokovenych oken a i proto jsem to lidem přestal vyřizovat ;) asi by to šlo přes to udělat folie ale nevim jak by to vypadalo ale asi by se to tim vyřešilo ;) mě se už ani pokoveni moc nelibi třeba u čirych oken netonovanych je to docela dobra kolotočarna, když jsou tonovany do zelena tak to uděla nadech zlate tak to ješte jde , ale je to na každem co si na to necha dat ;)
BEROUN-777 344 790

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 07. led 2010 19:05 #32827

Měl jsem pokovený na čtyřech autech z Prahy,Teplic a z Hlinska.Jen z Hlinska byl atest.To bylo před 10 lety.Jak píšete když čisté tak hezké.A skla u řidiče a spolujezdce nechal pokovit s plynulým přechodem dozadu.Přední rohy uplně čisté.Protože když couváš v noci za deště na zrcátka tak není vůbec ven vidět(zrcadlo).Stahujte okna v dešti!!Tenkrát jsem jim říkal ať to každému doporučí ale každý to taky nechtěl.Dneska jsou kvalitní folie a mám i na čelním a vůbec se nepotím a nikdo to nepozná že tam je folie.Jednou mi křuplo zadní sklo a protože mám stále zataženou záclonu tak jsem na to přišel až za několik dní a stejně se dá jezdit,to u pokovu je hned v autě neskutečnej bordel.Já FOLIE

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 07. led 2010 19:23 #32830

• kubis
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Přelepím jedno sklo,uvidím,jaký to bude,... Dám vědět. Zatim zdarec

722 528 780

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 24. říj 2010 19:25 #53219

pokovení taky nemůžu doporučit. měl to kamarád a udělaly se mu mapy jak si loket opíral o tapec. trochu subjektivni ale me se na tom navic nelibilo ze je to jak zrcadlo. ja nechal udelat folie ( http://www.tinter.cz ) a jsem spokojenej. navic mi to zachranilo mozna cely auto, na předky jsem nechal dát bezpečnostku a jednou po ránu čumim jak vrána okno dobitý ale dovnitř se nikdo nedostal. takže pohoda.

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 24. říj 2010 19:36 #53222

• kubis
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
pokovení mám přelepený folií a je to absolutně bez problémů. Jinak za mě bych do pokovení už nešel

722 528 780

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 06. lis 2010 11:26 #54503

Zdarec,tak já mám pokovení od SKLATONY Olomouc a super .Mám to 2,5 roků a nemůžu si stěžovat.Pokovení všech okem tj čelní -opravdu jsem se nespletl čelní ,obě boční ,zadní na výklopnejch dveřích.Mám to podle normy ,kterou jsem nedodržel ,takže boky 60 % zadek 90% a čelní mám horní pruh a pocelým skle jen nádech kolik % to jsem neřešil a nechal na nich .Pokovený to mám volframem ,takže dozelena .Skla se musí vyřezat to je pravda ,a pokud se někdo obává,že mu tam poteče,je to jen obava ,pokud Vám šutr rozbije sklo a mění Vám ho ,taky se obáváte ,že vám tam poteče?Kvalitní lidi a kvalitní práce je jedinou zárukou,že ne .Mě už tam 2,5 roku neteče a nic nereziví.Kolem zrcátek doporučuju nenší ztmavení ,protože je prd vidět večer při couvání to jest fakt.Pokud by vás napadlo v noci číst mapu a mít zapnuté vnitřní osvětlení ,tak s pokoveným oknem už rači neřiďte a zastavte,protože já teda mám tolik odrazů v oknech ,že ven potom vidím prd.Ps-možná je to tím ,že mám nosit brýle a že jsem to pokovení těch bočních oken trochu přehnal.Samozřejmě mám na všech oknech atest a nálepku ,ale kartičku jsem teda nedostal ,nebo o tom nevím .Cena byla kolem 10000 vč dph,ale měnili se dvě boční okna a ty jsou v této ceně zahrnuty.Měl jse už i tu smůlu,že mě borec šutrem od křovinořezu rozmlátil boční okno a to jsem musel měnit.Takže znova boční okno spolujezdec a tonování a cena 3900 vč dph.Jen dodám,že mě bylo navrhnuto ,abych natonoval obě boční okna ,ale to jsem nechtěl a tak se dotonovalo jen to nové.Rozdíl je tam malinko vidět ,ale borci jsou profíci a je to v řádu setin.
Jde přetonovat i jednou tonované,pokud by to někomu nebylo jasné.S tím ,že je na oknech vše vidět,tak je to pravda,ale na folii je to skoro stejný-mám vyzkoušeno.Při rozbití okna se vysipe na kostičky a nic ho nedrží pohromadě -taky vyzkoušeno.A o poškrábání se bát nemusíte jezdím denně ve dvou lidech v montérkách ze stavby a poškrábáno není nic.Jen čast co zajíždí nahoře do sametky je lehounce škráblá,protože tím oknem furt vergluju.Nemám klimu a dá se to přežít.Já natonování doporučuju všema 10 ti.A není to,že jsem to slyšel nebo to někdo říkal ,mám to na svým autě a denně to používám.

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 10. led 2012 19:34 #87678

• steve
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
joo a ješte řekni kolik jsi za to platil :P
BEROUN-777 344 790

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 11. led 2012 13:45 #87777

• ABART
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 24
O cem ted mluvis???Myslis kolik stoji to pokoveni????
Jinak ja si to nechavam delat na vsechny auta uz cca 10 let a nemel jsem jediny problem.
VW T4 2.4D CROSSBUS(syncro),
VW T4 2.4D CROSSDOKA(syncro) ..snad nekdy bude hotova.
ŠKODA 1000MB DE LUXE
BABETA LX
snekobudka KIP

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 12. led 2012 15:17 #87889

• steve
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Anoo kolik jsi dal za pokoveni ;) , každeho věc ja jsem to dělal dřive take ale dnes již jsou folie v uplně jine kvalitě než před deseti lety, hlavně se nemusi vyřezavat okna a vyndavat což je 20% pokus o korozi!
o kvalitě a rovnoměrne barevnosti ani nemluvě,je na tom vidět každy chmatanec a opřeni ruky-prostě upatlanost :mrgreen: , neberu to nijak zle ale zlate folie ;)
BEROUN-777 344 790

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 12. led 2012 16:56 #87896

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53

pavelbed1 napsal: ...Pokovení všech okem tj čelní -opravdu jsem se nespletl čelní ,obě boční ,zadní na výklopnejch dveřích.....Cena byla kolem 10000 vč dph,ale měnili se dvě boční okna a ty jsou v této ceně zahrnuty.Měl jse už i tu smůlu,že mě borec šutrem od křovinořezu rozmlátil boční okno a to jsem musel měnit.Takže znova boční okno spolujezdec a tonování a cena 3900 vč dph....

tady to bylo :!: :D
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 12. led 2012 19:26 #87907

• ABART
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 24
ANO, prave ze je to tam jasne napsane...Tak me udivuje,co by chtel STEVE slyset ...?
A co se tyka FOLIE x POKOVENI,tak kazdy budem hajit to sve.Vzhledem k tomu,ze STEVE dela folie,tak to bude obhajovat.Ja nedelam ani jedno,tak rikam jen mou zkusenost s pokovenim.
Aji ten problem koroze po vyrezani skla je v textu PAVLA vysvetlen.Staci si to precist....
VW T4 2.4D CROSSBUS(syncro),
VW T4 2.4D CROSSDOKA(syncro) ..snad nekdy bude hotova.
ŠKODA 1000MB DE LUXE
BABETA LX
snekobudka KIP

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 13. led 2012 17:45 #87987

• steve
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Noo myslel jsem kolik to stalo tebe ;) čistě jen tonovaní pokovenim ;) zadni čast od řidiče B sloupku dozadu
BEROUN-777 344 790

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 16. led 2012 13:30 #88166

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Tady se debatuje o pokovení vs fólie.
Zeptám se přímo na tónování skel,nejsou to fólie a není to zrcadlové pokovení.
Umí někdo kvalitně v MB E Klasse ta obyčejná lehce do zelena natónovaná skla natónovat na tu prémiovou světle modrou?
Kdo mercedesy zná,ví,že to šlo objednat přímo do výroby a bylo to fajn,kdo mb nezná,tak to vypadá,jako prémiové skla zrcátek,taky jsou modře natónovaná.
Dělá to někdo někde,nevíte?
Modré fólie nechci!
Das Auto.Der Multivan T5 Spitzendiesel R5 TDI 128kW/174PS/400nM 6g Schaltgetriebe,Keskin ET20/7,5J Bi-Xenon Project Zwo RNS 510

Zatmavení oken - folie nebo pokovení 14. srp 2013 21:25 #125531

• steve
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Noo možna se to děla jenže u MB je ta folie uvnitř dvou skel proto ten odstin, a pokud se bude přimo ten odstin objednávat protože každy foliař si drži určity odstin folie, tak to bude drahy ale myslim že by to šlo objednat, ono to je taky na mercedesech jen lehce zatmavene tak 60-70% proto to vypada tak jak vypada oproti klasice VW sunsetu ten je 35% vzadu ;)
BEROUN-777 344 790

Vygenerováno za 0.135 sekund

Login