Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: pomoc markovi

pomoc markovi 27. pro 2009 17:17 #31591

• chuan
  • Avatar uživatele chuan Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
no tak dost kecu kdo bude chtit muze prispet jeste doresime ucet aby kazdy mnel kontrolu a postup .. jednou tydne vypis uctu sem do tohoto vlakna jestli souhlasite d:_( :drunken: d:_( ..196627592/0600

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od chuan.

pomoc markovi 27. pro 2009 17:59 #31593

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 167
Nic mně do toho není, ale na sbírku pozor.
Má to svá pravidla a myslím že to podléhá nějaké registraci a finanční kontrole, nebo dohledu.

pomoc markovi 27. pro 2009 18:20 #31594

Ja jsem pro pomoc Markovi, neznám ho osobně, ale ostatní ho znají a věděli, jak by bylo naloženo s prostředky, které jsme mu poskytli. Možná by bylo nejlepší se složit na auto, které by odpovídalo jeho představám a rovnou mu to koupit, ale musel by se zavázal podmínkou, že ho do třeba do 5 let neprodá nebo něco podobného. Markova představa bude asi long syncro 2,5TDI
VW T2 Doka 1,6 74 už se do ní pustím :-)
VW T3 Caravelle 1,6 TD syncro :kiss:
T3 1,6TD multivan Magnum :-)
T4 2,5TDI
T5, T6 už asi nechci :-D

pomoc markovi 27. pro 2009 19:36 #31598

dobrý večer ve spolek pánové.
po přečtení příspěvků v sekci "co jsem a co dělám" mi to nedá abych se nepřihlásil a chtěl bych tu vyjádřit pár svých myšlenek.
To co se Markovi stalo je nezávidihodné leč poučné jak s námi může tato doba zamést. Každý si šlape svou cestičku sám a někdy je hodně klikatá a to někdy i vinou vlastní a někdy vinou jiných. Vím a znám lidi kteří jsou ve špatné situaci a ba někteří ještě ve větších sračk.ch. Každopádně Marka znám i když né zas tak moc dobře a myslím si že má velmi dobrou povahu a odborník je na svém místě. Možná si nakládá na svá bedra víc než je schopen zvládnout ale to je na každým jak se cítí a je to tzv."jeho boj" V každým případě mu přeji aby se k němu život obrátil tou dobrou stránkou.

TO Chuan
to že je v in důchodu a je přihlášen já nevím kde aby pobíral prachy je čistě jeho věc. Mám ve svém okolí známé (osvč)kteří chodí pravidelně na podzim na prac ůřad nahlásí se stát platí socialní i zdravotní a oni vesele chodí do práce a jsou vytlemení. Na jednu stranu mě to štve ale na druhou to stát toleruje a musí vědět o tom že se to děje a tak si říkám že by byli hloupí kdyby to nevyužili vžyt mají tito lidé vzory v našich politicích ja se vším vyjebávat.
příklad za všechy: můj kámoš pobírá poloviční důchod na to že má nemocný plíce, kouří 60denně takže si je vlastně ůmyslně poškozuje ale zase odvádí státu slušnou daň v těch cígech a co sebrat důchod či né????

Pomoc Markovi:
Již před časem jsem tu tuto myšlenku prosazoval. Bylo to tehdy když to tu vřelo kůli WR-linemu čímž jsem si zde neudělal dobré jméno a byl jsem napadán ale jem to u pr..le. Markovi ukradli Téčko.Sám Marek se pomoci zřeknul. Komunikoval jsem tu ohledně pomoci Markovi s některými členy SZ a bylo mi napsáno že zdravé jádro cosi připravuje, je už to nějaký měsíc a nic.

Jsem pro Markovi pomoct ale po zkušenostech co se dělo s WR-linem bych to viděl následovně: Ať zde Marek zveřejní číslo jeho konta na které mu může každý poslat co uzná za vhodný. Odpadne z toho tzv. třetí osoba a komedie kolem toho - jako osobní předání daru - čekání na to jak bude Marek někomu děkovat - a poté něco jako...- mě se Nelíbilo jak se choval tak si peníze vememe zpět atd. Nikdo si nebude hrát na pána Boha a kdo chce pomůže Marek dostane peníze přímo a jestli Marek někomu poděkuje či zveřejní kdo mu co daroval(já osobně to nechci) či částku kterou dostal je čistě jeho věc. Když chci pomoci pomohu a nic za to nečekám. To jsem obhajoval i v případě WR-line.Toť můj názor
VW Multivan 2.5 TDI 75Kw
Toyota Yaris 1.0 VVTi 50KW1999
Toyota Yaris Verso 1.3 VVTi 63KW 2000
Toyota Yaris 1.0 VVTi 50KW 2001 stříbrný

pomoc markovi 27. pro 2009 20:18 #31604

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Už jsem to jednou psal. Jestli pomoct, tak ne penězi. Ty vybrat a pak koupit T. Snad jsou tu mezi námi nějací dovozci aut, ne?
Třeba něco se slušnou kastlí a potkaným motorem...........
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

pomoc markovi 27. pro 2009 21:28 #31609

• MASO
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
S kámošem jsme už nějaký to auto dovezli. Já sháněl takovýhle Téčko jak řikáš ty a furt jsem žádný rozumný tenkrát nenašel. A to jsem hledal docela dlouho.
Ale když už najdeš Téčko s padlym motorem, tak zase neni prdel ho přivézt. Na to by tady zase někdo musel mít auto. Ale to třeba někdo má, nevim.
A když chceš Té, aby za něco stálo, tak ty parchanti německý si jich samozřejmě ceněj.
Jinak Láďo, jak jsi v tom druhym příspěvku psal, že tak 30 lidí je aktivních, tak po přečtení několika názorů ostatních se obávám, že by nás na to bylo tak deset :(
Transmulťák 111KW
Tel.: 608023088

pomoc markovi 27. pro 2009 21:57 #31614

• karlosVW
  • Člen clubu 2016
  • Člen clubu 2016
  • Obdržená poděkování 39
dle mě by víc Markovi pomohly koruny.....než auto.Auto je věc druhořadá...on ted potřebuje splácet půjčky.Jsem pro aby sem Marek osobně napsal č.účtu a kdo bude chtít,tak pomůže.

VW T1/09.1962/22kW
šnečí budka s motorem/109kW/Black Edition

info@ahcl.cz

pomoc markovi 27. pro 2009 22:09 #31615

• MASO
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ale to zase nebude chtít on.
Transmulťák 111KW
Tel.: 608023088

pomoc markovi 27. pro 2009 22:26 #31618

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
Nemuzeme to Markovi posilat na ucet, to by to mohl sezrat nekdo jiny!! Koupit auto a napsat ho na Club.
Hyundai Getz

pomoc markovi 27. pro 2009 22:52 #31623

jak sežrat někdo jiný?? snad to bude jeho ůčet!!!
koupit mu Téčko není špatná myšlenka ale nevím zda by mu to pomohlo když je v neschopnosti splácet půjčku.Asi by mu to spíš ublížilo kde by vzal na provoz auta když počítá každou korunu a to i provoz auta do práce .... :roll: jinak se držím toho že peníze pomáhají ... auto je radost ale velká starost-investice
joo a když to nepujde poslat tak mu to na co se cítim dám osobně .
VW Multivan 2.5 TDI 75Kw

pomoc markovi 27. pro 2009 23:03 #31627

• mašlo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
ach jo branil jsem se tomu zde neco psat,ale asi budu muset. S Markem jsem v kontaktu a jsme domluveni "zatim předběžne"že přijede v novem roce na navštěvu do Ostravy !!!
a pokud se mu bude alespon trochu libit jedna T4ka tak ji dostne za 1,- je to vysoka dlouha sanitka puvodně syncro bez motoru převodovky a dalšich maličkosti ale je celkem zdrava.Bude na tom Hodně prace než vyjede po vlastnich ale o to možna i Marovi jde si udelat auto podle sebe a hlavně bude mit možnost se tim i častečně odreagovat od problemu ktere má. No vlastně ji koupi za 271,- bo k ti dostane i kalendař :lol:
maly servis pro VW T4 a T5, pujčovna transporter 8+1 T4
prodej dilu nových i starších T4 a T5
"pohřebiště" T4 a T5[/b]
multivan@seznam.cz
tel NOVÝ TELEFON 773 630 590
OSTRAVA !!!
Nečlen clubu
www.Transporterpujcovna.cz

pomoc markovi 27. pro 2009 23:12 #31628

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu

multiblack napsal: jak sežrat někdo jiný?? snad to bude jeho ůčet!!!

Ty si opravdu myslíš, že pokud máš "svůj" účet, že ti tam nikdo nemůže hrábnout? Obestavit ti peníze?
Hyundai Getz

pomoc markovi 27. pro 2009 23:18 #31630

no jetli má problém s finančákem či s nějakou exekucí tak jo. Co tedy nejde obestavit??? aby v tom tedy nebyl někdo třetí??? dát osobně
VW Multivan 2.5 TDI 75Kw

pomoc markovi 27. pro 2009 23:31 #31631

mašlo napsal: ach jo branil jsem se tomu zde neco psat,ale asi budu muset. S Markem jsem v kontaktu a jsme domluveni "zatim předběžne"že přijede v novem roce na navštěvu do Ostravy !!!
a pokud se mu bude alespon trochu libit jedna T4ka tak ji dostne za 1,- je to vysoka dlouha sanitka puvodně syncro bez motoru převodovky a dalšich maličkosti ale je celkem zdrava.Bude na tom Hodně prace než vyjede po vlastnich ale o to možna i Marovi jde si udelat auto podle sebe a hlavně bude mit možnost se tim i častečně odreagovat od problemu ktere má. No vlastně ji koupi za 271,- bo k ti dostane i kalendař :lol:

co se tu tedy řeší??? koupit mu auto??? Chuan začal s finanční pomocí a já tomu věřil a vy tu máte upečeno mu prodat auto s tím že bude napsaný na forum???Chápu odreagování ale v jeho případě by bylo třeba aby spíš tím časem a prací vydělával peníze na splácení. dobře vím že když si Marek dělal Téčko ve Vilémovicích tak do toho byl zapálenej jako blázen ale zápal mu od splátek nepomůže. Já jsem pro pomoc přímou a finanční a bez třetí osoby to už jsem tu zažil-WR-line....
VW Multivan 2.5 TDI 75Kw

pomoc markovi 27. pro 2009 23:38 #31633

no nic tady se řeší již vyřešená věc mějte se asi Vás tu zůstane vážně 10 s takovýmto oblbováním. To je upřímnost za upřímnost
VW Multivan 2.5 TDI 75Kw

Vygenerováno za 0.115 sekund

Login