Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: pomoc markovi

pomoc markovi 27. pro 2009 23:57 #31637

• MASO
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
No pokud teda něco piklej spolu s mašlem a auto si od něj přiveze, tak je jasný,
že to musí pak bejt finanční pomoc a né druhý Té.
Transmulťák 111KW
Tel.: 608023088

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

pomoc markovi 28. pro 2009 02:15 #31642

• mašlo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9

multiblack napsal:

mašlo napsal: ach jo branil jsem se tomu zde neco psat,ale asi budu muset. S Markem jsem v kontaktu a jsme domluveni "zatim předběžne"že přijede v novem roce na navštěvu do Ostravy !!!
a pokud se mu bude alespon trochu libit jedna T4ka tak ji dostne za 1,- je to vysoka dlouha sanitka puvodně syncro bez motoru převodovky a dalšich maličkosti ale je celkem zdrava.Bude na tom Hodně prace než vyjede po vlastnich ale o to možna i Marovi jde si udelat auto podle sebe a hlavně bude mit možnost se tim i častečně odreagovat od problemu ktere má. No vlastně ji koupi za 271,- bo k ti dostane i kalendař :lol:

co se tu tedy řeší??? koupit mu auto??? Chuan začal s finanční pomocí a já tomu věřil a vy tu máte upečeno mu prodat auto s tím že bude napsaný na forum???Chápu odreagování ale v jeho případě by bylo třeba aby spíš tím časem a prací vydělával peníze na splácení. dobře vím že když si Marek dělal Téčko ve Vilémovicích tak do toho byl zapálenej jako blázen ale zápal mu od splátek nepomůže. Já jsem pro pomoc přímou a finanční a bez třetí osoby to už jsem tu zažil-WR-line....

ACH jo ach jo multiblacku :?: Tady neni nic upečeneho ani domluveneho ani NIC. nevim jak si dlouho členem ale ja jsem nabizel Markovi už před rokem když zrušil sve Tčko při dlouhe cestě z kopce bokem svou pomoc a to komplet kastlu s kolama ze ktere by si mohl časem neco postavit jestli za rok nebo pět je jeho problem.nebo muže auto po dilech prodat na ND a penize použit na cokoli.Byla to ma volba, ma pomoc člověku ktereho znam osobně a važim si ho z mnoha duvodu, ktere tu nebudu popisovat. Tato vec je pouze mezi mnou a Marem.
Asi to je problem někomu tady nezištně pomoct :!:
maly servis pro VW T4 a T5, pujčovna transporter 8+1 T4
prodej dilu nových i starších T4 a T5
"pohřebiště" T4 a T5[/b]
multivan@seznam.cz
tel NOVÝ TELEFON 773 630 590
OSTRAVA !!!
Nečlen clubu
www.Transporterpujcovna.cz

pomoc markovi 28. pro 2009 07:31 #31644

Tak teď navážu na to, co jsem napsal v tématu "Co jsem a co dělám". Možná někdo bude kroutit hlavou, od čeho je rčení " . . hloupější kdo nebere". Sbírka peněz nebo koupě auta jsou nápady, které strašně lákají, ale mám strach, že v důsledku by mohly způsobit to, že se za chvíli nedokážu dalším lidem podívat do očí, jen díky pocitu, že jim něco dlužím, i když by to protistrana třeba brala jinak. Realita je taková, že jakýkoli účet, který si založím, mi bude okamžitě zablokován a prostředky z něj odčerpány ve prospěch věřitelů. Pokud si na sebe zaregistruji auto, rovněž to mi bude zabaveno a prodáno přímo nebo v dražbě. Pokud se správce mých pohledávek dozví o tom, že jsem dostal finanční dar, i ten budu muset odevzdat. Tihle lidé mají takové páky, že bez jakýchkoli problémů a s požehnáním soudů zabaví i společné jmění manželů, o čemž svědčí i obestavěné účty a stavební spoření manželky. Jediné peníze, které mi nikdo nevezme, jsou ty, které si vydělám načerno, takže to je jeden z druhů pomoci, kterou neodmítnu. Krom toho se nejedná o dar, ale o vydělané peníze, které si zasloužím. Tčko hodně moc chci, to je nemoc, potřebuju ho mít už jen pro ten pocit, že ho mám, i kdyby mělo být v depozitu a vyjíždět jen občas na srazy. Taky proto, abych se měl v čem vrtat a odreagovat. S Mašlem fakt jednám o karoserii, což je základ, a pak budu stejně, jako předtím, řešit třeba poškozenej motor, rozsypanou skříň a tak. Takže pokud mi někdo bude chtít pomoct třeba použitými díly, které už nepotřebuje a bude schopný mi je věnovat, nebo hodně levně prodat či vyměnit za protislužbu, tak to taky beru. Ale jinak nic, děkuji, už jednou jsem to odmítnul a dělám to zase. Jsem moc rád, že za mnou jezdí kamarádi na kafe a na pokec, a že si s nima můžu promluvit o čemkoliv a bez pocitu, že jsou to lidi, kterým cokoli dlužím a vím, že dokud za mnou tihle lidi jezdí, jezdí za mnou jen kvůli tomu. Toť vše a ještě jednou díky. d:_(
VW T4 syncro long multipřestavba - UKRADENO
ČEKÁM NA ZÁZRAK

pomoc markovi 28. pro 2009 07:54 #31648

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 168
Je vidět že máš rozum alespoň teď.

Přeji hodně štěstí v novém roce a pevné nervy.

pomoc markovi 28. pro 2009 08:49 #31653

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
Ahoj všichni.
Hned na začátku téhle debaty jsem napsal v sz Chuanovi, že mě taky napadlo Markovi nějaké Tčko věnovat. Lada má pravdu, napsat ho na club, nebo kohokoliv jiného, protože jinak ho Markovi hned seberou. Můj názor je ovšem ten, že on potřebuje auto pojízdné, v jakémkoliv stavu, ale a platnou STK. Vím z vlastní zkušenosti, když jsem byl letos jen 14dní bez D:_)1 D:_)1 , obě byly naráz v servisech, nedovezl jsem si do práce nářadí, nic, ani se mi nechtělo dělat, staral jsem se raději, aby zas jezdily. Dovedu si představit, že kdybych si měl auto zprovozňovat sám, strkat do něj další prachy aby vůbec jezdilo, přitom ještě vydělávat na splátky a na vlastní živobytí, odnesu to minimálně na svém duševním zdraví, kterého je po letošku už poskrovnu a trpět bude nejvíc má rodina.
Věděl jsem, že Marek pomoc už jednou odmítnul, chápu proč. Ale na jeho pocity a obavy :-AD(A D:_)4 , pokud se to podaří, může nás pak pozvat na :drunken: a tím bychom to spláchli ne?
Berte to jako osobní názor, a Tobě Marku, rozhodně nebudu nic nutit D:_)7
Kuba
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

pomoc markovi 28. pro 2009 12:14 #31663

Tak tohle už sleduju od prvního momentu kdy Marek založil vlákno s jeho nehodou kdy se klouzal s Téčkem jako na sáňkách... Moc mu fandím a myslím si že by se mu mělo pomoct buď jak už on sám píše zakázkami na našich téčkách (opravy) a nebo jak tu někteří píší sbírkou peněz buď na NEW T-ečko nebo jako finanční dar.Já se určitě zůčastním .....
Vw Caravelle 151 PS rychlej bus :-)
Vw Polo 6N2 1.4 TDI
EGR - OFF
KAT - OFF
Možnost zapůjčení přívěsného vozíku s plachtou 210x117x155 - 608 900 993

pomoc markovi 28. pro 2009 15:18 #31673

• fossil
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
I přesto, že marek psal, že fin. pomoc nepotřebuje.. jstli přeci bude nějaká sbírka nebo něco, určitě se mnou můžete počítat!!
...dreams come true... :) ..."VWilík"... VW T4 Caravelle GL long, 2.5TDi 75kW

pomoc markovi 28. pro 2009 15:25 #31675

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Marka se ptát nebudem, ten do toho nemá co kecat.......... :mrgreen: \:D/ \:D/ :mrgreen:
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

pomoc markovi 28. pro 2009 16:04 #31680

• PAKO
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
staženo autorem

Naposledy změněno: od PAKO.

pomoc markovi 28. pro 2009 16:05 #31681

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53

MASO napsal: Jinak Láďo, jak jsi v tom druhym příspěvku psal, že tak 30 lidí je aktivních, tak po přečtení několika názorů ostatních se obávám, že by nás na to bylo tak deset :(

D:_)8 Už teď je nás tu deset, kteří se vyjádřili PRO jen v tomto vlákně D:_)10
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno

pomoc markovi 28. pro 2009 16:08 #31682

• PAKO
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
jedenáct

pomoc markovi 28. pro 2009 17:18 #31690

• MASO
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Transmulťák 111KW
Tel.: 608023088

pomoc markovi 28. pro 2009 17:24 #31694

• PAKO
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
staženo autorem

Naposledy změněno: od PAKO.

pomoc markovi 28. pro 2009 17:25 #31695

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
jenom pro ilustraci, jak letos v létě vypadal můj Tranbus z roku 95
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Přílohy:

pomoc markovi 28. pro 2009 19:34 #31726

• chuan
  • Avatar uživatele chuan Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
mila marenko ...marku to co si myslis ty o koukani do oci jinym mne moc nezajima zalozim ucet za prachy se treba sezene slusne tecko to se prihlasi na mne a nez se vyresi ten tvuj problem a pak az budes v pohode prevede se na tebe a to neni muj napad ale je dobry nikdo by ti nic nemohl brat zabavit atd a hlavne ja nemem zapotrebi te nebo nekoho z klubu ojebat
a budem jezdit d:_( d:_( d:_( D:_)10

Vygenerováno za 0.103 sekund

Login