Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: navrhy na koupi auta s 4x4

navrhy na koupi auta s 4x4 05. pro 2010 08:33 #57002

• myšák
  • Návštěvník
  • Návštěvník
TO MARTINEN:
podle toho videa nejsou přímo odpovědní za ty praktiky,je pravda, že tedy asi zas až tak moc neprověřili co by podle reklamy měli, ale zas na druhou stranu kdo z bazarů je 100% že.
Já před lety kupoval fáčko v AAA a oni ani nevěděli že to auto má tažné a alarm :lol:
teď k tématu: asi bych to zkusil pokud si myslíš, že to auto je dobré, jen bych pořádně přečetl smlouvy a ostatní doklady k autu, jenže to musíš vždy tak je to na tobě OK!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

navrhy na koupi auta s 4x4 08. pro 2010 12:19 #57386

• tdiracing
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 3
Koupím oktávku 1 kombi 4x4 tdi kdy někdo o nějaký věděl tak sz díky

navrhy na koupi auta s 4x4 08. pro 2010 14:11 #57387

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15

Opět jsem nechtěl odpovídat, ale musím.
Chápu, že lidé, si chtějí koupit starší ojetinu, na nové nemají a tak vybírají solidního prodejce vozidel. Bohužel, všechna velká autocentra nabádají lidi, aby nekupovali v malých autobazarech auta, protože zřejmě nebudou prověrená, možná budou i kradená atd a bla bla bla.Bohužel, ani oni sami nemají auta prověřena. Jasně, je třeba vybírat prodejce a nekoupit hned první auto co uvidím ale :
taky si dovedu selským rozumem spočítat, na kolik mě vyjde auto když ho koupím v autocentru, kde se musí zaplatit 3 ředitelé firmy ,20 managerů, 30 prodejců a 5 uklizeček nebo u normálních dovozců, kteří týdně dovezou 15 aut, na každým si nahodí 10tis.kč výdělek a auto prodají.
Teď sorry, ale vůbec mi není líto těchto lidí, co si koupí auto někdo v autocentru za hříšný peníze, ale hlavně že mají tu ZASRANOU SERVISNÍ KNÍŽKU ze 100000km na 20 let starým autě, až je problém přijdou občas za mnou ze soplem na ksichtu a chtějí radu jak odstoupit od smlouvy či jak dostat nějaké peníze zpět např.v rámci reklamace.
Nikdy nezapomenu na jednu zákaznici, která si u nás chtěla koupit VW Passat TDi, dovoz I, fakt pěknej, 190tis.km,full výbava, původ jasnej - pořád přemýšlela, vysýrala jestli je to prověřený, a když je to ten dovoz, jestli to náááááhodou není kradený....Nabídl jsem ji fyzickou prohlídku od Cebie, ale že si jí musí zaplatit sama.
Paní nesouhlasila, šla jinam, koupila si stejné VW, ale původem ČR a co myslíte????Možná náhoda, ale čórka jak vyšitá, převařený číslo..........má co chtěla, dobře jí tak!!!!!!!!!!
Vždycky mě toto tak nesmírně vytočí takový to žgryndy od těch lidí .........KONEC
FB: Karate Blansko - sportovní tým

navrhy na koupi auta s 4x4 08. pro 2010 22:31 #57417

• ABART
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 24
=D> =D> Je to presne jak pises....
VW T4 2.4D CROSSBUS(syncro),
VW T4 2.4D CROSSDOKA(syncro) ..snad nekdy bude hotova.
ŠKODA 1000MB DE LUXE
BABETA LX
snekobudka KIP

navrhy na koupi auta s 4x4 09. pro 2010 20:59 #57475

• long
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Peto,ty jsi se nějak rozepsal :lol:
VW T4
sen: T1 Samba

navrhy na koupi auta s 4x4 09. pro 2010 21:15 #57483

• Dafino
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
To tééda čoeče :o ,ty jsi se do toho obul OK! :lol:
D:_)1 T4 2,5 TDI 75KW 1996 Mazel \:D/ D:_)1 d:_( \:D/
D:_)1
T4 2,4 D 1991 (Šedík) d:_ (
Dříč Umřel ?
T4 2,4 50 KW CARTHAGO 1992 dlouhodobý projekt,
T4 1,9 TDI 1994. Červený drak ( dárce orgánů).

navrhy na koupi auta s 4x4 09. pro 2010 22:45 #57500

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15
....jsem se minul povolání, měl jsem být spisovatel D-:( :lol: :lol:
FB: Karate Blansko - sportovní tým

navrhy na koupi auta s 4x4 10. pro 2010 01:16 #57521

• petrt
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
No mé zkušenosti s bazary za posledních cca. 10let jsou takové:
V AAA jsem koupil auto 2x, vždy cena okolo 150t. Auta v poho, problemy úměrné stáří a stavu. Prodejci standartní cvičené opice, ale slušnost jen do převzetí peněz. Komunikace kolem zaslání TP a předání tenkrát zdarma nabízeného rádia (které v den převzetí auta neměli skladem) naprosto tragická až arogantní. Ale nedal jsem se a vše dopadlo jak mělo - rádio jsem vyhodil osobně hned jak jsem ho dostal :lol:
V Esa auto jen jedno, zato 2x dražší než v AAA. Komunikace ok, prodejce fajn chlap, ale auto strašnej střep. Holt renault, má ex si ho prosadila i přes můj odpor k francouzům s kolama. Byl to totální průser. Ke cti bazaru se sluší dodat že jednu opravu nutnou krátce po nákupu nám z větší části proplatili.
V malém bazaru (Praha) jsem nakupoval 2x v životě a velmi, velmi špatné zkušenosti. Při obou jsem si naběhl, jednou problem s papírama od auta které nějak nemohl najít a po čase změnil firmu (bazarník byl pořád stejný, jen název změnil), podruhé jsem koupil tranzita s motorem před smrtí jako super stav. No vim, měl jsem si vzít mechanika když tomu nerozumim, ale byla to přesně ta navoněná bída co se rozpadne po pár kilometrech ale neni to na ní vidět. Po snaze o reklamaci mi bylo důrazně vyhrožováno ochočenym plešounem pana šéfa nakládačkou, k čemuž nakonec nedošlo, ale reklamace taky nedopadla. Nakonec jsem toho tranzita prodal do AAA kde v neděli na výkupu asi dělají brigádníci :lol:
Dobrou zkušenost s výkupem mám u Štěpánek auto, nic jsem u nich ale nikdy nekupoval. Vim totiž co jsem jim prodal :?

• Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.119 sekund

Login