Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Tak nám v práci chytlo Téčko...

Tak nám v práci chytlo Téčko... 17. srp 2010 09:39 #48397

• Rob
  • Avatar uživatele Rob Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
Tak nám v práci chytlo za jízdy téčko
r.v. 2000, 2.5TDi (motor nevím kterej) jelo cca 200km trasu, asi dost naložený, najednou kouř a z motoru plamen. Chytlo někde napravo od motoru z pohledu směru jízdy, tzn. mezi motorem a vzduchovým filtrem. Někdo si myslí, že chytlo něco od turba, já si ale myslím, že chytl roztrhanej vnitřní tapecírung motorovýho prostoru, prej tam někdy bydlela kočka (jak se tam dostala? Chápu v tranzitu nebo favoritu, kde sem vyndával kostru zapečené veverky, ale tam není spodní šusplech) a že to chytlo od svodů na výfuk, který i po pár km jízdě sou dost horký a to tak, že se jich sotva dotknu (mají být?).

Kolega to uhasil flaškou vody, krom ohořelýho tapecíru a uhořelýho kolíku na vzducháči je to všechno ok, auto jede i dále v pohodě a šlape. Po cestě ho stopli policajti, že mu nesvítí světlo, tak slíbil, že to napraví, nechtělo se mu prej říkat, že praskla žárovka od ohně:-)

Setkali ste se s tím už někdy? Nějakej tip krom těch svodů vs. kousky tapecíru?
Rob
VW Transporter T4 2,5 TDI 75kW ACV '99 syncro long

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Tak nám v práci chytlo Téčko... 17. srp 2010 18:32 #48437

• cendab
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Setkal sem se s mrtvou kočkou v deklu pod motorem....ale oheň zaplaťpánbůch nééé.....

Tak nám v práci chytlo Téčko... 17. srp 2010 18:37 #48439

• petrt
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Hm, já v moturu pří opravě startéru našel šišku uheráku. Po dvou letech d:_( . Tak nevim. :-k

Tak nám v práci chytlo Téčko... 17. srp 2010 20:11 #48453

• Rob
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1

petrt napsal: Hm, já v moturu pří opravě startéru našel šišku uheráku. Po dvou letech d:_( . Tak nevim. :-k

Tak to je hustý, už sem četl tuším to psal Ales-X, že našel zapadlou kšiltovku v šusplechu, ale uherák je dost dobrej.. To si u opravy svačil, nebo ti jen tak vypadla z náprsní kapsy od montérek ? :drunken: :drunken:

Tak nám v práci chytlo Téčko... 17. srp 2010 20:30 #48463

• Dafino
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Přez zimu jsem dělal menší generálku na Tčku, a od motoru jsem taky vytahal chuchvalce rozcupovanýho tapecí #-o
D:_)1 T4 2,5 TDI 75KW 1996 Mazel \:D/ D:_)1 d:_( \:D/
D:_)1
T4 2,4 D 1991 (Šedík) d:_ (
Dříč Umřel ?
T4 2,4 50 KW CARTHAGO 1992 dlouhodobý projekt,
T4 1,9 TDI 1994. Červený drak ( dárce orgánů).

Tak nám v práci chytlo Téčko... 17. srp 2010 20:47 #48474

• petrt
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak to je hustý, už sem četl tuším to psal Ales-X, že našel zapadlou kšiltovku v šusplechu, ale uherák je dost dobrej.. To si u opravy svačil, nebo ti jen tak vypadla z náprsní kapsy od montérek ? :drunken: :drunken: [/quote]

Ten tam byl už od minulého majitele.... jak jsem ležel pod tim autem tak z gumevejch hadic u předehřevu visela nějaká cedulka na provázku. No a jak jsem za ní zatáhnul vypadla mi ta šiška na hlavu. :lol: Původní majitel (kamarád) prý netuší jak se to tam dostalo....
A včera jsem čistil jedno pracovní auto na prodej a našel pod sedačkou lahev ouza co mi před 2 roky přivezla kamarádka z Řecka. Kluci to tam celou dobu vozili a nevěděli o ní... Tak možná něco podobného.... ;)

Tak nám v práci chytlo Téčko... 18. srp 2010 00:03 #48495

• Rob
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
=D>
tak to já našel na šusplechu maximálně zapadlej očkoklíč č. 13 :oops:

Tak nám v práci chytlo Téčko... 18. srp 2010 16:30 #48522

Rob napsal: Tak nám v práci chytlo za jízdy téčko
r.v. 2000, 2.5TDi (motor nevím kterej) jelo cca 200km trasu, asi dost naložený, najednou kouř a z motoru plamen....
Rob

Hasičák pánové hasičák...je to co v první chvilce opravdu může pomoct.Každá vteřina je drahá a než se něco někde sežene je už pozdě.Od jistých dob už bez hasičáku nikam.Mám ho v téčku z boku na sedačce řidiče a teď už i druhej u spolujezdce.Vyplatí se investovat pár korun do takové věci...věřte mi a nepřál bych nikomu co jsem na vlastní oči zažil na dálnici kdy od turba na Octavii 1.8T chytnul plast.kryt dlouhý poloosy na bloku a už to jelo.Kamarád vyběhl do dálnice do pruhů a prosil na kolenou aby mu někdo ten hasičák půjčil než otevře kapotu.Nakonec se jeden ochotnej našel a po tom co ho málem srazil tak zastavil a vše se povedlo uhasit.Sice po cca 20-30 vteřinách už toho ohořelo dost ale....měl auto.Já mám svoje auto taky moc rád a tak vždy ho tam vozím...
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)
Přílohy:

Tak nám v práci chytlo Téčko... 03. zář 2010 07:43 #49417

• Sali
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Asi sest let jsem vlastnil T3 1.6 TD a u toho se mi stalo,ze mi v motorovem prostoru zacalo horet na dalnici.Uhasil jsem to vodou (praskla hlava,turbo,atd) Od te doby to uz bylo 1.9TD. ;) Podle vseho,chytnul tapecirunk odhlucneni,co se odlepil a spadnul na vyfuk,takze na to pozor.
VW T4 long 75kw

VW Tpinkclub

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.133 sekund

Login