Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku..

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 28. čen 2011 09:49 #75420

No já nevím, s tím ESETem, měli jsme ho asi tři roky a je tedy fakt, že používáme Widle (tedy Windows), ale tam se tedy choval dost nevychovaně a v podstatě neměl podporu od Microsoftu. Tak jsme přešli na systém "svůj k svému" a dali si na fšechny počítače Microsoft Security Essentials a musím to zaklepat, zatím to frčí.
Ale je to asi názor od názoru.
A jinak Apple je OK! ale stojí to peníze #-o

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 28. čen 2011 10:00 #75422

Hosi na antivir se vy... akorat to porad dela nejaky picoviny a zdrzuje pocitac... Ja jedu uz druhej rok na win7 + Opera(internetovy prohlizec) bez antiviru a porad v pohode..

Co se tyka znacky, tak urcite Dell - tady nastala mala zmena se servisem a pri koupi je potreba se zeptat, mam dojem ze na nejaky modely nejde ani zaplatit ten servis do druhyho dne (to je tak kdyz se servis presune do polska D:_)7 ) Super jsou taky HP a rada Elitebook.
Apple je pripad sam pro sebe, ja bych to nechtel ani zadarmo...
__(O)________(O)______

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 28. čen 2011 15:23 #75445

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53

Chorche napsal: nazdarek,chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite o fime ktera zeobira vyrobou atypickych ozubenych kolecek :( :( :(

Přerovská strojírna (Přerov n. Labem) p. Vondráček, 603856818
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 28. čen 2011 22:20 #75484

mmaarraa - Della měl táta a je pravda že když mu přestal fungovat touchpad tak zavolal do servisu a snad do 3 dnu přijeli k němu domu touchpad vyměnili u táty v kuchyni na stole a zase odfrčeli ( měl to v záruce ) docela sem čučel protože tou dobou už sem 14 dní čekal na svého Asuse kterého sem reklamoval kvůli vadné grafice

Jinak k tomu Applu jsou lidi kteří ho zbožňují a zase lidé kteří ho nenávidí ...Já sám sem ho nestraně zkusil a můžu říct že je to první pc které mi funguje skoro na 100% a to hlavně díky tomu že nepoužívá zbytečně složité a náchylné Windows .....Teď už neznám hlášky tipu program neodpovídá a td \:D/ ale je to věc názoru a hlavně využití daného pc k tomu čemu daný člověk potřebuje.
Vw Caravelle 151 PS rychlej bus :-)
Vw Polo 6N2 1.4 TDI
EGR - OFF
KAT - OFF
Možnost zapůjčení přívěsného vozíku s plachtou 210x117x155 - 608 900 993

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 28. čen 2011 22:42 #75486

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
Jj. Já před tím příležitostně pracoval na PC, ale Windowsům jsem neporozuměl.
MacBook je můj první NTB a už bych neměnil. Občas se sice stane, že mi někdo pošle něco ve formátu, který Mac nepřečte, ale od toho mám to PC vedle v pokoji...
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 01. čec 2011 08:06 #75619

• Peťa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Na placené antiviry se vykašlete, nemá cenu je kupovat. Z pozice ajťáka mohu doporučit Comodo Internet Security (komplet balík antivir a firewall) nebo čistě antivir Avira. Mám s nimi několikaletou zkušenost a vždy v pohodě.

Notebooky: Když notebook co má něco vydržet, tak Lenovo řada ThinkPad - bývalé IBM. Řada ideapad je už čistě spotřebitelská. Dále Dell Latitude/Vostro. Nějaké to HPčko řady Compaq je taky použitelné. Acer, Asus nebrat. Bouchá to jedna fabrika akorát se to přeznačí a plácnou jiné plasty.

MacBook - velmi kvalitní stroje, ale taky sakra drahé. Jestli na něj máte, jděte do toho.

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 01. čec 2011 09:06 #75620

• kunec
  • Moderator
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 25
jestli se mohu také připojit do diskuse:

V práci Dell Latitude....precizně zpracovaná mašinka, velice dobrý a výkonný stroj
Doma Acer Extensa...mám ho třetím rokem, běží bez nejmenších problémů, za Dellem v ničem nezaostává, ba naopak (je v trochu lepší konfiguraci) a stál třetinu...moj názor...za málo peněz hodně muziky.
Apple ...po zkušenostech s Iphonem....můj sen

antivir mám AVG a bez nejmenších problémů

špatné zkušenosti mám s free Avastem a NOD taky nic moc

toť můj názor a zkušenosti

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 01. čec 2011 10:41 #75627

Ještě mě napadá, zapoměl jsem se zmínit o dokovací stanici neboli port replikator. Pro ty co nemaj domácí PC a maj na NTB zapojenou např. tiskárnu apod. je to super věc. Umožní nechat vše připojené a při potřebě NTB odnést někam do terénu člověk nemusí složitě vše vypojovat ale zmáčne jedno kouzelné tlačítko a NTB vysvobodí z onoho zařízení.O tom, že je tam možnost mít druhej vestavěnej pevnej disk a nebo dokonce DVD mechaniku ani nemluvím. Pak se nechá místo origo mechaniky do NTB vložit třeba druhá baterie a je vystaráno ;)
Pro mě prakticky nepostradatelná věc. Nosím ho někam pořád... To chce taky zvážit při výběru pak je již pozdě.NTB musí mít pro tohle zařízení spodní konektor.
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 01. srp 2011 21:15 #77302

• lada t5
  • Avatar uživatele lada t5 Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Čau chlapi - pomoooooc!!!! Nemá náhodou někdo známého v cestovce? Potřeboval bych urgentně pomoct s dovčou............... Díky!!
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 01. srp 2011 22:21 #77310

• indy
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
peto, nemohu doporucit se vykaslat na antivir. mozna podkud mas v praci pozakazovany flasky, mechaniky, 99.99% netu a vsechno za spickovym firewallem s naprosto nacistickou politikou...ale ani tam nejspis ne.

ale to je boj kazdeho.

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 02. srp 2011 07:35 #77317

• Peťa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Indy, já přeci neříkám vykašlat se na antivir ;) Psal jsem "vykašlete se na PLACENÉ antiviry" D:_)9 Kdysi dávno jsem používal kombinaci NOD32 od Esetu a Kerio Pro Firewall... Bohužel po nástupu Eset smart security jsem musel utéct k jinému řešení a tím bylo Comodo Internet Security. Firewall mají na nejlepší úrovni ze všech dostupných a avir funguje taky velmi dobře. A navíc, pro domácí použití je zadarmo včetně pravidelných aktualizací jak virové databáze, tak samotného programu. Možnost spouštění aplikací mimo systém než dojde k jejich povolení/zakázání - skvělá věc OK!

I když i o tom použití antiviru by se dnes dalo polemizovat... dneska frčej trojský koně a útoky přes otevřené porty, viry jako takové jsou dávno mrtvé, ale i tak se mohou čas od času ukázat.

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 02. srp 2011 08:28 #77319

• indy
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
promin, zamenil jsem te s mmaarraa.

no vsak prave ty trojany jsou strava dnesnich antiviru.

co se utoku tyka tam je to slozitejsi. ale klasika v mejlu s podvrzenou jinou pripomou nebo link na nejaky skript uplne jinde nez vypada vede...

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 02. srp 2011 09:27 #77320

• Peťa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
V pohodě OK!

Antivir ho ukáže a odstraní... firewall ho zablokuje a nespustí 8-) Taková spolupráce, souhlas? D:_)9 Je to sice hoooodně zjednodušené, ale asi by se to tak dalo říct.

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 08. srp 2011 12:22 #77592

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Lada T5: Hele,známé nemám,ale vzpomněl jsem si,jestli náhodou neřešíš tohleto:

Pokud máš problém s tím,že nemůžeš z jakéhokoliv tebou zapříčiněného důvodu odcestovat na dovču, (propadlá platnost dokladů,nestihneš odlet,atd) a dodržet termín,tak radím předem hlásit cestovce úraz/nemoc,potvrdit od doktora razítkem a poslat jim to i současně zavolat předem.
Pak to hradí pojišťovna a jsi z toho venku,max dle smlouvy hradíš stornopoplatek,a dostaneš třeba 100-95-90% částky zpět.

Dokonce,ale to neradím,lze i opačně,odlet jsem propásnutl,pak doktor (datum na papír tak-jak je třeba) a nakonec hlášeno cestovce a klaplo to,ale to nedoporučuji,je to moc divoké.

pojišťovna uhradí a vyřešeno,ukončeno.
Další dovolená už se stanovuje jako zcela nový případ,klidně nemusíš nikam,nebo tamtéž v jiném termínu,nebo s jinou cestovkou,atd.
Das Auto.Der Multivan T5 Spitzendiesel R5 TDI 128kW/174PS/400nM 6g Schaltgetriebe,Keskin ET20/7,5J Bi-Xenon Project Zwo RNS 510

Líná huba = holé neštěstí, aneb dotazy mimo VW tématiku.. 11. srp 2011 09:45 #77745

Peťa napsal: Indy, já přeci neříkám vykašlat se na antivir ;) Psal jsem "vykašlete se na PLACENÉ antiviry" D:_)9 Kdysi dávno jsem používal kombinaci NOD32 od Esetu a Kerio Pro Firewall... Bohužel po nástupu Eset smart security jsem musel utéct k jinému řešení a tím bylo Comodo Internet Security. Firewall mají na nejlepší úrovni ze všech dostupných a avir funguje taky velmi dobře. A navíc, pro domácí použití je zadarmo včetně pravidelných aktualizací jak virové databáze, tak samotného programu. Možnost spouštění aplikací mimo systém než dojde k jejich povolení/zakázání - skvělá věc OK!

I když i o tom použití antiviru by se dnes dalo polemizovat... dneska frčej trojský koně a útoky přes otevřené porty, viry jako takové jsou dávno mrtvé, ale i tak se mohou čas od času ukázat.

Díky Comodo Internet Security opravdu vypadá jako super volba OK! už testuju D-:(
DAS AUTO

Vygenerováno za 0.185 sekund

Login