Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Pojistovny a havarijni pojisteni

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 16:08 #51442

• Sali
  • Avatar uživatele Sali Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Anoj lidicky :) jak uz nekteri vite z mich prispevku,tak v cervenci mi ukradli Octavku kombika.Kupoval jsem ji v cervnu,takze jsem ji mel neco prez mesic. :( Kdyz sem ji pojistoval u Kooperativy,tak samozrejme i havarijko a to se me jeste zeptali ( a nechcete si pripojistit i kupni cenu?).Samozrejme sem byl hned pro,takze dalsi penize ale byl jsem spokojen,protoze sem sirikal,no co,kdyz mi to nekdo nahodou ukradne,dostanu vsechny prachy zpatky. :lol: Ja vul. Takze dneska mi konecne volala zenska z pojistovny,ze uz to likvidator uzavrel a nejak chlapek co ma potom na starosti kontrolu to taky schvalil a tak uz pry jen dostanu dopis a penize na ucet.To je pozitivni. \:D/ Problem je v tom,ze to bylo pojistene na cenu 140 000,-Kc a dostanu jen 117 000,-KcTakze se me udelali peknyho vola.Neco jako pojistit si kupni cenu pry vubec nejde atd. a ze likvidator vychazel z jejich tabulek a neni podstatne,ze jsem mel auto jen mesic a stalo vic.Takze tabulky rekli-cena 130 000,- a z toho 10% spoluucast a hle,vykouzlili 117 000,-Kc. :( Nastesti jeste nejake penize mam,tak mi to na to moje vysnene Tcko bude stacit ale stejne jsem z toho trochu smutny a musel sem si Vam postezovat. ;) Mate nekdo podobnou zkusenost?
VW T4 long 75kw

VW Tpinkclub

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 16:21 #51444

No a šel jses optat na tohle tam kde jsi tu pojistku uzavřel?Když píšeš,že po tom co jsi souhlasil s připlacením pojistky na kupní cenu a cena pojištění šla nahoru,tak asi někde něco musí bejt jinak ne?Určitě bych si šel popovídat s tím člověkem co se mnou dělal smlouvu o tom jak to teda vlastně je D:_)7 Jinak ke každé smlouvě jsou podmínky v příloze ve kterých se dá taky ledacos nastudovat co a jak(spousta lidí vůbec nečte).
Jinak já to vidím každej den v práci páč je to moje práce,likvidace PU jak Kooperativa jde pomalu ale jistě do kopru.Po opravě se čeká na krycí dopis čím dál dýl a no name pojišťovny už začínají bejt o hodně rychlejší než ona.Za mě Kooperativa ani náhodou...je out.Mohl bych o tom napsat fakt román jak to a kde funguje.
Jdi po nich a rozhodně jseš-li si jistej,že máš kupní cenu v pojistce tak proti tomu podej písemně odpor a uvidíš jak to nakonec půjde.Nebo tě utáhl na nudli ten co ti tu pojistku dělal a pak jseš tak nějak nahranej...
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 16:37 #51445

• Sali
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Je jasne,ze zitra jdu za tim dobrakem co mi to pojistoval.Musim sebou ale nekoho vzit aby me kdyz tak krotil :lol: protoze jinak D:_)7
VW T4 long 75kw

VW Tpinkclub

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 18:44 #51453

• Dafino
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Z KOOPERATIVOU :o mám jenom ty nejlepší zkušenosti :mrgreen: :evil: ,hlavně když mi na auto spadl sníh z cizí střechy, mě celou dobu vodili za nos, a nakonec to smetli ze stolu, že se mám obrátit na majitele budovy, protože se pojištění v případě živelné pohromy na toto nevztahuje,když jsem tu věc projednával z majitelem, hádejte u koho byl pojištěný :lol: ,při jednání z likvidátorem jsem si připadl ,jako ten největší podvodník který si dovoluje něco po jejich pojišťovně vůbec chtít ,to je jenom jeden případ z mnoha, co se týče mého jednání z pojišťovnou Kooperativa,věřte že tato pojišťovna ode mne neuvidí už ani korunu :-AD(A D:_)7
D:_)1 T4 2,5 TDI 75KW 1996 Mazel \:D/ D:_)1 d:_( \:D/
D:_)1
T4 2,4 D 1991 (Šedík) d:_ (
Dříč Umřel ?
T4 2,4 50 KW CARTHAGO 1992 dlouhodobý projekt,
T4 1,9 TDI 1994. Červený drak ( dárce orgánů).

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 18:45 #51455

• cary
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

Sali napsal: Je jasne,ze zitra jdu za tim dobrakem co mi to pojistoval.Musim sebou ale nekoho vzit aby me kdyz tak krotil :lol: protoze jinak D:_)7

toho pomocníka aby ti stačil bobíjet zásobníky D:_)7 D:_)7 D:_)7
MULTIVAN 2.5 96KW
RENAULT TRAFIC 1.9 74KW
Peugeot teepe 1.6hdi

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 18:49 #51457

To Dafino :arrow: jj pravda,pravda Koop = :evil:
Audi Wheel Man 8-)

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 18:55 #51462

• Zevl
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Co se týče mých zkušeností s kooperativou tak já u nich nemám pojištěné auto, ale naše prodejny a vždycky zatím bez problémů a to sem už z nich vytáhl peněz :!: průměrně 1PU za 2roky, vždycky mám peníze cca do 3týdnů na účtu od dodání všech náležitostí.

Zato u české podnikatelské mám v řešení už dva roky PU z povinného ručení a stále dělají mrtvého brouka
T5 Caravelle Long 2,5TDi 96kw
Caddy 2,0SDi
http://www.zevl.blog.cz

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 19:15 #51467

No právě,že ty tři týdny je dneska už fakt moc velká doba.Hlavně když je zákazníkovo auto opravený a vše na poj.zasláno a krycák jde týdny.Nespočet urgencí apod.A to i na faktuře řádově kolem deseti tisíc za výměnu čelního skla apod.Jsou pojišťovny co umí krycák ještě ten den a když moc tak do dvou dnů ale to už je většinou oprava bratru za statisíce a tam to už chápu.Ale kde je pět položek na materiálu a jedna pracovní pozice a vše jasný jak facka ale někdo to tam zpracovává týdny....To je hnus velebnosti :roll:
Audi Wheel Man 8-)

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 19:27 #51473

• Zevl
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
no já už sem asi zvyklej :-k vždycky to trvá nejmíň dva měsíce, z toho nejméně měsíc policii než případ podle předpokladu odloží, (nedejbože když pachatele dopadne to pak nevidím nic D:_)7 ) takže 3 týdny u pojišťovny už mě nemůže rozházet :-"
Caddy 2,0SDi

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 19:46 #51482

• andula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Já tet řeším situaci kdy mi couvnul chlapík s návěsem do Dafa a způsobil škodu za cca 18 000, řidiči to sepsali na formulář, já to šel nahlásit na pojištovnu viníka- Česká pojištovna, kde mi řekli že ta pojistka byla ukončena a podle Spz návěsu není nikde pojištěn, proběhla nějaká komunikace s majitelem který to po dlouhém mlžení přiznal a slíbil že mi to zaplatí on, po třech týdnech slibů a výmluv proč nepřijel do Dafa díly zaplatit přeztože jsme byli 3x domluvený kdy se tam potkáme jsem ho poslal do :-AD(A a řeším to s mým pojištovákem přez Kancelář pojistitelů, no a návěs nemá dodnes nikde pojištěn.
Potkalo mě štěstí­, řeklo uhni a šlo dál.

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 19:49 #51483

• Sali
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Transporterak-prosim Te doporuc mi nejakou schopnou pojistovnu podle tebe.Ze bych presel jinam.U Kooperativy mam jeste dve auta a tohle se mi vubec nelibi. :cry:
VW T4 long 75kw

VW Tpinkclub

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 19:56 #51486

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Me dluzi Kooperativa cca 10tisic plus zbyle vylohy cca 5tisic za pravniky atd.. kvuli celnimu oknu a je uz to cca 3 roky co se to tahne pritom vse sepsane, od vedeni firmy (SUS) vse nahlaseno, mam dokonce i technicak a ridicak vinika a i pisemne priznani ale pojistovna se k tomu nema...
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 20:05 #51487

• Zevl
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
S autem mám nejlepší zkušenosti u ČP jednou jsem měl peníze dokonce na druhý den z havarijní, ale se zákonou nevim,

A teď z jiného, dneska mi do mého Téčka nacouval borec s Mercedesem seděl sem uvnitř a tak sem vyběhl co se stalo, a borec už byl na odjezdu, jenom stáhl okýnko přibrzdil a volá nárazníky jsou od toho aby narážely a byl fuč, nezmohl sem se ani na ééé ani na značku sem se nestihl nějak podívat, naštěstí to není tak strašná oděrka, alespoň že se trefil už do dřív odřenýho místa, mám to auto 3 měsíce a už 4x škoda na parkovišti, odteď už parkuju vždycky na konci parkoviště a zásadně na 2 místech!
Caddy 2,0SDi

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 20:08 #51488

• Anonymous
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Mám u Koop celou firmu.
Všechny auta, materiál atd atd.

Jen pro příklad:
VW Caddy 1.9 TDI 2006 rv. povinné ručení vč připojištění čelního skla a havarijní pojistky 5% spoluúčast a při roční platbě 10.047,-

Na T5 jsem platil za to stejné asi 17t.

Pokud chceš napiš mi od SZ kontakt, předám ho našemu zástupci, který dělá na zlínské pobočce.

Pojistovny a havarijni pojisteni 04. říj 2010 20:14 #51489

To andula :arrow: jj takových je na silnicích čím dál víc.Jinak určitě přes kancelář pojistitelů.Ta pověří pak nějakou pojišťovnu pro likvidaci PU a pak si to po něm vymůžou sami.Tohle je sice běh na delší trať ale většinou se zdárným koncem.Taky je sranda,když Vás tady u nás nabourá cizinec(nejlépe z Anglie) a to je pak srandy kopec.Kancelář pojistitelů hledá vhodnou pojišťovnu co má s tou cizincovo smluvní vztah a když není taková žádná tak po dohodě vybere nějakou a to se pak vleče.Takhle jsem měl auto v servisu 6 měsíců z toho oprava trvala cca 10 dní.Majitel neměl na zálohu a tak se čekalo a telefonovalo a mailovalo...
To je pak teprve zážitek.ale dá se vyřešit všechno ;)

Sali vše je otázkou poměru ceny versus nabízených služeb.Na zákonné pojištění ti o rychlost likvidace až tolik nejde...Bohužel pak čeká a trápí se ten koho případně nabouráš ale na havárce jde pak o kvalitu služeb a hlavně rychlost likvidace PU.
Já z pohledu smluvního partnera několika pojišťoven mohu určitě doporučit ČP a Alllianz kde komunikace a rychlost patří opravdu ke špičce a případný problém je ihned řešen a snaží se o to aby se už neopakoval.
Na druhou stranu asi si za to taky nechají patřičně zaplatit při uzavření pojistky ale to je právě ten poměr cena versus služby který si každej musí zhodnotit sám...
Likviduju PU i v řádech několika statisíců (rekord 748.000,-Kč na jedné Audi) a tam pak lidi fakt služby ocení když jejich auto je jejich domovem a prezentuje je a v náhradním autě se prostě necejtí.
už končím,je to nějak dlouhý :lol:
Audi Wheel Man 8-)

Vygenerováno za 0.126 sekund

Login