Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Policie v Německu

Policie v Německu 24. led 2011 20:55 #62298

• yetti
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Stím že sou ve vládě slušný lidi máš pravdu,ale určitě nejsou ve vrcholové politice,to že němci buzerují je jen kvuli tomu, že knim jezdijou češi krást,a nejenom knim.Už je to dlouho co sem byl ve francii na ližovačce a dost sem si rozbyl držku,tenkrát mě nechtěli ošetřit protože jim český pojištovny odmítaly platit.Ale jak řikáš proč za tohle musijou trpět slušní lidi?
Volkswagen Caravelle 2,5Tdi, 75kw (pohřebák) Oo===VW===oO

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Policie v Německu 25. led 2011 08:16 #62329

• xciko
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
O tomhle problému se mluví už dlouho (snad 2 roky), ale přiznám se, že neznám nikoho, kdo by se s něčím podobným setkal. A to kamarád jezdí do Německa každý týden, taky z práce tam kolegové jezdí hodně často. D:_)5
Mě stavili policajti v Německu jen jednou, kousek za hranicema. Měli jsme narvaný auto věcma, jeli jsme na Korsiku. Prolustrovali papíry, koukli zběžně do kufru, usmáli se, popřáli hezkou cestu a pokračovali jsme. 8-)

Před lety, kdy jsem hodně stopoval, nás několikrát v Německu na dálnici sebrali policajti. Vždycky byli slušní, zkontrolovali si pasy a hotovo. Jednou nás dokonce zavezli na lepší místo na stop. Tolik má osobní zkušenost.
T5 Caravelle Long, 75kW, 2006[/color]

Policie v Německu 25. led 2011 08:57 #62333

• ellik
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Minulou zimu jsme jeli do Itálie na lyže. Zastavili nás kousek za Rozvadovem. Kontola papírů, VIN, koukali do motoru. Pak nás poprosili, jestli můžeme jet za nima na stanici, že se jim něco nezdá. Auto na jejich parkáč, 2 hodin na fízlárně - řekli, že je auto kradený a ať si zajistíme odvoz. Začli jsme teda obvolávat známý (byly asi 2 ráno) a vymejšlet, jak se dostat do tý Itošky. Pak si nás zase zavolali a řekli, že zjistili, že to auto už bylo nejspíš nalezený a vrácený původnímu majiteli, ale že to musej eště prověřit. No, po 10 hodinách se nám omluvili, že někdo zapomněl z registru hledanejch aut vymazat to naše. Dali nám dobrozdání, kdyby nás příště někdo stavěl a číslo na sebe. Teď když nás stavěj, tak jen ukazuju doklady a to dobrozdání a přejou hezkou cestu a frčíme.

Policie v Německu 25. led 2011 09:01 #62335

• Vlk-2011
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Zdravím.
Nechci se Němců zastávat ale já tam občas jedu a nikdy jsem neměl jedinej problém. Teď záleží také jak se tam chovají naši řidiči. Viz ,, Agresivní řiďiči'' Němci ale i ostatní státy mají své zákony a policie má zákonné prostředky které může použít. Jezdím na dovču do Řecka , Španělska a když si tam půjčím auto tak mi delegát několikrát zdůrazňuje abych dodržoval hlavně rychlost ale předpisy vůbec. Pokud vás tam chytí při přestupku tak jsou nekompromisní. A pokuty jsou dost vysoké. D:_)1
VW T4 long 2.5 TDI 75 kw r.v.2001

Policie v Německu 25. led 2011 09:26 #62337

No, já za sebe můžu napsat jen tolik:
<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/viewtopic.p...=2064&p=61059#p61059 ">viewtopic.php?f=13&t=2064&p=61059#p61059<!-- l -->

Někteří jsou zkrátka slušní a dělají jen svou práci, a někdy holt člověk narazí na debila.
Pro mě osobně je nejhorší ta bezmoc, když se jim "něco" nezdá a můžou s tebou i s autem dělat prakticky cokoliv a dávají najevo nadřazené chování.
Před cca 8 lety jsem zažil 4 hodinovou kompletní prohlídku na dílně a nebylo to opravdu nic příjemného...
VanWay 1,9D můj domeček na kolech

Policie v Německu 25. led 2011 12:37 #62347

• honza-VW
  • Avatar uživatele honza-VW Autor tématu
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 0
Jak bylo už řečeno v jednom příspěvku jak to do opravdu bylo.Jezdil jsem do Německa 3/4 roku tam a zpět 1600km vozil jsem lidi do jedné firmy na zaučení na strojích které budou tady u nás.Za celou dobu mně stavěli 2x s toho jednou u Drážďan v 02,30hod teda zastavení jak z akčního filmu nebo z Kobry 11,chvilku za námi jeli a pak majáky a auto na štorc přes silnici.Lovil jsem německá slovíčka a jaké bylo moje překvapení pán mluvil obstojně Česky.Kontrola dokladů,pasů a auta vše bez problémů.Rozloučení popřál šťastnou cestu a mazali jsme dál pohoda.No a to druhé celníci na Cínovci hodinu nás tam dusily a z auta všechno ven,kontrola a jeli jsme dál.
VW T4 2,5TDI 111KW Caravelle - Fiona
Služební Mercedes Benz-Sprinter 313CDIBóóóbíka
Služební Mercedes Benz-Sprinter 318CDI Bóóóbika III 180 koní a plná palba
VW T4 2,4D SHREK- PRODÁNO-budeme vzpomínat na našeho prvního VWT4

http://honza-vw.rajce.idnes.cz/

Policie v Německu 25. led 2011 12:53 #62350

• Vendys
  • člen clubu
  • člen clubu
  • TCCT - Transporterclub Caravan Team
  • Obdržená poděkování 231
Celníci to je úplně normální. Jó když byl ještě klasickej hraniční přechod , tak jsem musel taky kolikrát vyndat každou krabci z Feldy a zase zpět. Prostě na to mají právo. To ti může udělat i naše celní správa.
TCCT - Transporterclub Caravan Team
VW Multivan T6 Edition 30 2,0 TDi 150 kW DSG - prodáno

Policie v Německu 25. led 2011 12:58 #62351

• honza-VW
  • Avatar uživatele honza-VW Autor tématu
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 0
Jen bylo zajímavé že za tu dobu jsem je už docela znal a věděl jsem že umí česky když nás kontroloval tak už mluvil jen německy.Více méně já na něj stále mluvil česky,vyložil jsem jim auto vyndal rezervu sedl si na lavičku zapálil cigárko a ze slovy já nikam nespěchám jsem se slunil.Bavilo je to hodinu pak to vzdaly,protože nic nenašli #-o No a od té doby jsem měl od nich klid D:_)5 D:_)5
VW T4 2,5TDI 111KW Caravelle - Fiona
Služební Mercedes Benz-Sprinter 313CDIBóóóbíka
Služební Mercedes Benz-Sprinter 318CDI Bóóóbika III 180 koní a plná palba
VW T4 2,4D SHREK- PRODÁNO-budeme vzpomínat na našeho prvního VWT4

http://honza-vw.rajce.idnes.cz/

Policie v Německu 25. led 2011 20:34 #62413

• vica
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
do Německa jezdim každou chvíli a kontrol jsem zažil spoustu, zatim byly všechny OK, koukli na papíry, zběžně do auta a auf viedersen. Dneska jedu do Duseldorfu odjezd ve 23.00. tak to snad bude taky v pohodě :D
Multivan 2.5 Tdi +chip 100Kw
Yamaha V-max 1200 -po 13ti letech prodáno
Bmw R 1200 GS

Policie v Německu 25. led 2011 20:40 #62415

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Jsem v německu s kolegou "závodníkem" docela často a nikdy nebyl problém, je to asi taky o chování. Asi bych už nespočítal kolikrát vedle nás na dálnici ve 130km/h s naloženým podvalem přijelo policejní auto a německé bengo jen rukou ukázalo "pomaleji" tak se ubralo a pohoda...
Několikrát proběhla i kobra 11 http://www.youtube.com/watch?v=z_Rystyp ... _embedded# ! a stálo to i pár eur, ale vždy se i BAGouni chovali slušně a to jezdíme černým BMW se zalepeným i předním oknem a s spz jak z tv prima #-o
Když asi kontrolují nějakýho hrdinu, tak si to pak asi užívají...
To mě český benga serou daleko víc !!! D:_)7 D:_)7 D:_)7
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

Policie v Německu 26. led 2011 06:29 #62466

Všude můžeš narazit na blba, jak u nás tak i v Německu. Bohužel. :-k
Toho času bez Téčka....čekatel

VW Sharan 1,9 TDI PD - Kindertransporter - nesnáším ho
BMW 318 TDS - VW z Mnichova
Volvo FH 13 Sattelzug, druhé bydliště - jen T4 je lepší

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.133 sekund

Login