Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Vše kolem lakování

Vše kolem lakování 16. kvě 2011 21:58 #73238

Jo promiň.

Není to z téčka, ale i přesto.

Hele když uděláš krásnou mašinu tak nějakej blatník nebo nárazník je už hračka a to mi věř!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vše kolem lakování 16. kvě 2011 22:08 #73239

• andula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Já Ti nevěřím, ale to máš jedno.
Potkalo mě štěstí­, řeklo uhni a šlo dál.

Vše kolem lakování 16. kvě 2011 22:09 #73240

To je škoda, a mohu se zeptat proč?

Vše kolem lakování 16. kvě 2011 23:47 #73245

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Proč máš ten blatník v ložnici? Bereš si práci už i do postele? :mrgreen: :mrgreen:
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

Vše kolem lakování 17. kvě 2011 15:16 #73269

Né to né. Ale v garáži jsem něco brousil a nechtěl jsem aby se to zašpinilo tak jsem to uložil k sobě do pokoje :-D

Vše kolem lakování 17. kvě 2011 19:19 #73275

• Seikel
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
... k zamyšlení ...
kam toto vlákno vede? Je to v sekci "Členové členům"
- jednak MotoPoliklinik není člen (což není zas tak rozhodující)
- "druhak" nevidím důvod, proč by tady (v podstatě denně) měly připlouvat nějaké fotky nějakých blatníků nějakých aut, kapot a nádrží mašin ...
- navrhuji toto vlákno buď úplně zrušit nebo přesunout do Drbárny a tak jako tak asi promazat o ty nic neříkající příspěvky s fotem ... a nechat tam jen přínosné příspěvky ...
T5 Multivan 2008, 128 kW, 4Motion SEIKEL - "balonek"
T5 Caravelle 2005, 151 kW/455 Nm - "motorka" - prodáno
T4 1998 2.5 TDI 75 kW - long poloplech
T4 1999 2.4D - třístranný sklápeč - prodáno
.
TenDýmIgnoruj
A-team

Vše kolem lakování 17. kvě 2011 20:30 #73280

• somath
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Dělejte jak kdo chcete, mě se jen zdá, že kluk se celkem snaží a že docela umí..ale možná su důvěřivej a andula ví víc (není to žádná narážka, ve vší slušnosti a s respektem)..
T4, 2.5TDi, 75kW, kombi 6míst
T4, 2.4 D (dodělané turbo), Multivan
+420 776 880 271 bude-li někdo něco potřebovat
ZRX 1100

Vše kolem lakování 17. kvě 2011 22:05 #73294

• andula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Andula ví kulový...jen si občas čte na jiném foru a některé výrazy zdejšího lakýry mi jsou podvědomé už jsem je někde četl, tento lakýra se tam taky pohyboval i když pod jiným nickem a není to tak dlouho co tam čerpal rady , takže mi to připadá že se učí tomuto řemeslu...asi i něco už umí...ALE... Něco hodně málo o tomto řemesle vím, občas si stříknu nějaký nákladák i když barvu neliju pouze nanáším stříkáním, občas pískuju mám na to poctivýho Orlíka s 150l nádobou a jsem se vzduchem na hraně...takže 24l kompresor Motokliniky mě přivádí v údiv... jsem prostě takový nevěřícný Tomáš.
Ale nikoho tu neuráží chová se slušně tak at radí...já mu přeju at je z něj jednou profík.
Potkalo mě štěstí­, řeklo uhni a šlo dál.

Vše kolem lakování 18. kvě 2011 10:40 #73314

• Anonymous
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Celé tohle téma jde od jeho založení mimo moji pozornost, ale už mi to přijde opravdu trošku mimo téma, protože fotky motorek a nějakých blatníků v ložnici?

Sorry ale kdyby sem měl dávat každej co někdy udělal ( a je jedno jestli je lakýra nebo stavitel) tak tohle téma nemá sloužit má pro nabídky a pomoc členům.

Takže pokud tady dál chceš propagovat svoji činnost, domluv se s Romanem, staň se partnerem clubu a nadále pokračuj v referování svých referencí, jinak prosím svou činnost omez na věci společné s tématem!

Vše kolem lakování 18. kvě 2011 11:49 #73318

Odpovím vám jednoduše pánové. Na internetu máte snad desítky podobných diskuzí, každej mele jedno a to stejný dokola. Stejně jako na Flat4 kde vystupovalo hned několik lakýrů najednou. Až na fotky jakých si kol a pár nejasností jsem tam neviděl ani jednu fotku hotového výrobku.

Já jsem to chtěl udělat jinak. To že nemá nikdo zájem mě mrzí. Tak tady aspoň cpu ty moje fotky, myslím si že na hezkou fotografii amaterkého lakýrníka se podívá s radostí každý.

Mimochodem, klidně si to i smažte. Je mi to jedno.

Vše kolem lakování 18. kvě 2011 12:25 #73319

• Seikel
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Zareaguji také jednoduše ;)
Neznám Tě, nevadíš mi, klidně piš dál, myslím že i přes svůj věk, zkušenosti/nezkušenosti užs něco udělal a určitě i podělal, takže máš o čem psát a určitě jsou tu kluci, kteří si to rádi přečtou nebo se zeptají ...

Nalívat sem ale fotky čehokoliv, s poznámkou (jinak řečeno) že ses dneska neflákal mně ale připadá zbytečný, omez to na věcnou diskuzi a myslím že všichni budou spokojení ....

... ale jestli je Ti to jedno jak na závěr píšeš, tak to je opravdu smutný, to o něčem vypovídá ...
T5 Multivan 2008, 128 kW, 4Motion SEIKEL - "balonek"
T5 Caravelle 2005, 151 kW/455 Nm - "motorka" - prodáno
T4 1998 2.5 TDI 75 kW - long poloplech
T4 1999 2.4D - třístranný sklápeč - prodáno
.
TenDýmIgnoruj
A-team

Vše kolem lakování 18. kvě 2011 12:27 #73320

Pro Andula: Můžeme to posunout zase o něco dále.

Zajímalo by mě jaké odlučovače vody a oleje používáš na tom svém kompresoru. Já mám namontovaný na kompresoru malý odlučovač vody a oleje a na pistolích mám ještě dodatečně našroubované takové ty malé "baňky" Teďka řeším problém že ten odlučovač na kompresoru se mi celkem rychle zaplní a už neodlučuje tak jak by měl, a ty baňky zase nevydrží nával acetonu při čištění pistole. A když to člověk pokaždé odšroubuje aby si mohl vyčistit pistoli po práci tak mi rychle odcházejí ty plastové závity na tom.

Budu rád za odpověď.

Vše kolem lakování 18. kvě 2011 12:33 #73321

Seikel napsal: Zareaguji také jednoduše ;)
Neznám Tě, nevadíš mi, klidně piš dál, myslím že i přes svůj věk, zkušenosti/nezkušenosti užs něco udělal a určitě i podělal, takže máš o čem psát a určitě jsou tu kluci, kteří si to rádi přečtou nebo se zeptají ...

Nalívat sem ale fotky čehokoliv, s poznámkou (jinak řečeno) že ses dneska neflákal mně ale připadá zbytečný, omez to na věcnou diskuzi a myslím že všichni budou spokojení ....

... ale jestli je Ti to jedno jak na závěr píšeš, tak to je opravdu smutný, to o něčem vypovídá ...

Problém je v tom že ti kluci tady nejsou. A píšou jen lidi jako jste vy a dopadá to tak jak to dopadá.

Vše kolem lakování 18. kvě 2011 12:38 #73323

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15

Seikel napsal: Zareaguji také jednoduše ;)

Nalívat sem ale fotky čehokoliv, s poznámkou (jinak řečeno) že ses dneska neflákal mně ale připadá zbytečný, omez to na věcnou diskuzi ....

Souhlas s tebou, sorry, ale občas mě to zde příjde "o ničem", přitom téma by špatný nebylo, ale po posledním příspěvku, mě to připadá jakýsi pitvání a skončí to zde kdo a kde jakou má chalupu nebo kdo kolik má v autě koní a to zde o tom přece není..... a to mě už nebaví..takže se na to vybodni fotit ložnici a dojeď na sraz a poznej nový lidi a tam si o tom lakování pokecej, ale toto opravdu nemá budoucnost.....
FB: Karate Blansko - sportovní tým

Vše kolem lakování 18. kvě 2011 12:53 #73325

Ale o tom to je. "Rozpitvat to"

Takových těch dotazů jako: "Hele jak si to mám nastříkat?" A odpověď na to zní: "zbrousíš starý lak, nastříkáš plnič který vybrousíš vodním smirkem a stříkáš na to lak" Je na internetu plno.

Nikdo ale přesně ani neví jak přesně to udělat. Jaké jde na to koupit nářadí a vybavení i za přijatelnou cenu a né mít zrovna na to nějaký Rupes nebo Satu abych si jednou od času stříknul nějaký díl, klidně i kus nábytku. O odlučovačích na kompresoru jsem taky nic nenašel. O tom kde to dělat taky nic valného. A hezkých fotek taky moc není, až možná tak na videa na youtube kde jich opravdu dost.

Ještě bych dodal že ty moje fotky taky nejsou nic moc. Ale člověk z nich tak trošku vyčte co a jak.

Vygenerováno za 0.114 sekund

Login