Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Vše kolem lakování

Vše kolem lakování 25. bře 2019 10:00 #191345

Zdravím, potřeboval bych pomoci s lakováním... Sám se na to necítím :) Pomohl by s tím někdo? Nebo je lepší využít nějakou autolakovnu typu: www.united-c.cz/sluzby/lakovani-auta/ Váš názor? :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vše kolem lakování 25. bře 2019 10:15 #191346

• Espero
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Já tam jezdím někdy s rozleš´továním některých škrábanců anebo s opravami ďubek metodou po kroupách. Ten servis je trošku pofiderní v tom, že ho obsluhují kompletně Rusové, ale patří Švýcarovi a je to vícenárodní síť, u nás jen tento. Jsou ale velmi operativní a vcelku i příjemní. Teď mám problém, pořídil jsem v únoru nový vůz na operák na ježdění do práce, Hyundai I30 (s Daciemi jsem skončil), kompletně jsem tedy během roku obměnil svou flotilu 3 vozů a jak byl asi tak před 3 týdny vítr, tak mi přibouchl vrata od garáže na pravý zadní bok, jsou tam 2 poškození, na rohu nárazníku asi tak 3,5 cm rýha na plastu a na bočnici nad kolem asi tak 2,5 cm v plechu. Ten servis mi to vytáhl za necelých 1 100 Kč, tu ďubku nad blatníkem, ale lak tam dělat nechci, protože mluví o přístřikách a ceně kolem 6 tisíc. Nechal jsem namíchat barvu a pokusím se to opravit svépomocí, i když vím, že to bude vidět. Leasing to bude řešit za 5 let a kdoví, pod čím se to schová do té doby a když se rozhodnu to odkoupit, co ale možná neudělám, pak to řešit nebude vůbec. Na pojišťovnu od Leasingu tohle není, tam začínám na 10 tis Kč kvůli spoluúčasti a tak to řeším co nejlevněji.

Naposledy změněno: od Espero.

Vše kolem lakování 04. lis 2022 10:45 #207642

Zdravím, chtěl bych se prosím zeptat, zda se dá lakovat sprejem na komaxit a jestli to bude držet když se to pak přelakuje bezbarvým lakem?

Vše kolem lakování 04. lis 2022 18:47 #207645

Jako dá , ale je to blbost . Komaxit by jsi musel "srovnat" , zarovnat jeho strukturu , pak nanést plnič , barvu , lak . To vše v teple , ne v aktuálním počasí venku . Usuzuji že chceš lakovat kola . Na to potřebuješ "tvrzený" lak , normální nevydrží nárazy kamínků a veškerého marastu z vozovky . A spreje na to padne taky fůra . To nech raději někoho stříknout pistolí , nebo hydrografiku .
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2

Vygenerováno za 0.084 sekund

Login