Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Neuvěřitelné se skutkem stalo.........

Neuvěřitelné se skutkem stalo......... 24. bře 2011 01:02 #68949

• lada t5
  • Avatar uživatele lada t5 Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Nedá mi to, abych vám nevylíčil svůj dnešní den, ač to s Téčkem má pramálo společného. Jelikož jsem dnes měl volnější den, rozhodl jsem se od dopoledne věnovat se vlastnímu účetnictví, zanedbanému od 06/2010. Celý den jsem tedy seděl u PC a do účetního programu hrnul své příjmy a výdaje. Okolo 20.30 SEČ mi volá milovaná žena, že v práci skončila ve 14.00, od té doby byla x hodin u kadeřnice a nyní sedí v centru u naší známé ve vinárně a zda nemám chuť a náladu ji vyzvednout a odtransportovat domů. Přestal jsem tedy na chvilku účtovat a danou jízdu přislíbil. Inu, pokud se člověk jednou zamiluje, musí následky svých citů nést po zbytek života........
Po naložení lehce ovíněné vlastní žínky jí zazvonil telefon, neznámé číslo. V telefonu se ozval člověk a sdělil jí, že našel v tramvaji telefon našeho synka ( 16 let, hraje aktivně rugby a touto dobou se vrací z tréninku) a že jede tou tramvají dál do Hostivaře, a že si můžeme u něho telefon vyzvednout. Jedná se o Nokia 5800 XpressMusic - sice už dnes žádná bomba, leč stále zajímavý dotykový telefon. Syn samozřejmě neměl na telefonu již žádný kredit, tudíž chudák nálezce musel do kontaktů, tam nalézt "Maminka", opsat si číslo a volat ze svého. Ihned jsme tedy zamířili do Hostivaře, s pánem se sešli, převzali telefon i ve značkovém pouzdře "Bugatti" a tisíckrát děkovali. S nabízenými 4 stovkami Kč ho manželka musela nahánět 8x kolem parkoviště, než si je zcela utahán a bez dechu nechal vnutit. Sice to tu číst asi nikdy nebude, ale nicméně - slušní lidé stále ještě existují, i v Praze. Lidská rasa dosud nestačila zdegenerovat tolik, kolik jsem si myslel.......... Pro mě tedy velmi milé a nečekané zjištění.
Ještě jednou díky - a - buďme nás víc, takových :!: :!: :!: Jak by byl Svět hned hezčí, příjemnější a optimističtější.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Neuvěřitelné se skutkem stalo......... 24. bře 2011 01:12 #68950

• mašlo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
Lado je asi 1:20 a ja furt ještě sedim u toho compu a delam učto za tři firmy a toto co pišeš je dnes ta nej zprava co jsem mohl čist.I ja padu dekuji za lidskost.a D:_)10 D:_)10
maly servis pro VW T4 a T5, pujčovna transporter 8+1 T4
prodej dilu nových i starších T4 a T5
"pohřebiště" T4 a T5[/b]
multivan@seznam.cz
tel NOVÝ TELEFON 773 630 590
OSTRAVA !!!
Nečlen clubu
www.Transporterpujcovna.cz

Neuvěřitelné se skutkem stalo......... 24. bře 2011 05:48 #68951

• Sali
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Klobouk dolu pred panem. D:_)10 Skoda,ze nemas jmeno a adresu,zvolili bysme ho premierem,takovych lidi by to chtelo vic. =D>
VW T4 long 75kw

VW Tpinkclub

Neuvěřitelné se skutkem stalo......... 24. bře 2011 08:46 #68959

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15
No, je úctyhodné, bohužel mě se stalo to stejné, ale byl jsem v roli nálezce, kdy jsem našel u mého auta tel., vypadal nově, ještě měl na sobě fólii..
( snad Maršoun by věděl co to bylo za značku - byl u toho), tak jsem si ho naložil do auta a jel domů - od místa nálezu 800m.

Nedalo nám to s Káťou a s nalezeného tel. jsme volali D:_)8 na uloženené jméno "MAMKA"....

Tam se ozvala MAMKA : KDO JSTE, KDE MÁ HOLKA TEL.,OKAMŽITĚ HO VRAŤTE...prostě semetrika..

Dal jsem si scuka, kde přijela celá família, otec,MAMKA a jejich dcera..
Otec ani nepozdravil, vytrhl mě tel., předal ho dceři s větou ať si ho příště více hlídá a mě poklepal po rameni a šel do prdele.....

Beze slovíčka třeba dík, děkuji nebo alespoň bůůůů.
Hovada lidi, příště se na to můžu vy.rat !!!!!!!!!!! A taky že vy.eru !!!!!
Nečekal jsem nálezné či vratné na které mám nárok, ale pouhé poděkování...
FB: Karate Blansko - sportovní tým

Neuvěřitelné se skutkem stalo......... 24. bře 2011 10:56 #68965

• Seikel
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Buď rád žes nedostal ještě do držky ... tak to někdy chodí, za dobrotu na žebrotu ... taky mám pár "vtipných" zážitků ... se v noci zastaneš holky řvoucí o pomoc, tak deš tomu podnapilýmu chlápkovi nakopat :-AD(A a nakonec málem dostaneš pár facek od ní, že jí chceš zabít přítele ... ale stejně by mně to příště nedalo a šel bych do toho zas OK! ... nejhorší je lhostejnost ... nikdy nevíš kdy budeš sám potřebovat pomoct nebo někdo z Tvých blízkých ... takže musíme věřit že to co pro ostatní děláme sami se nám jednou vrátí ... v dobrém ... snad

Jinak Láďo ... krásně napsáno a kloubouk dolů před tím pánem
T5 Multivan 2008, 128 kW, 4Motion SEIKEL - "balonek"
T5 Caravelle 2005, 151 kW/455 Nm - "motorka" - prodáno
T4 1998 2.5 TDI 75 kW - long poloplech
T4 1999 2.4D - třístranný sklápeč - prodáno
.
TenDýmIgnoruj
A-team

Neuvěřitelné se skutkem stalo......... 24. bře 2011 18:44 #69005

Nedá mi to a taky se podělím o svůj, resp. své zážitky . Kdysi na Čerňáku mi z kapsy při nastupování do auta vypadl mobil , odjel jsem nic netušíc za ženou a dětma a asi po dvou hodinách mé ženě ,volala moje matka že mé 86 ti leté babičce volal někdo kdo našel můj telefon a ta že volala vyplašená jí , že.... no zkrátka nebýt nálezce a také fotografie mé dcery na spořiči ,kterou poznala její kamarádka ze školky asi bych přišel o dost důležitých kontaktů , které si už nějaku dobu chi uložit i jinam než do mobilu. Napodruhé mohlo být hůř . Jezdil jsem tehdy ještě se služební T4 a tak jsem jednoho dne zaparkoval před domem a odešel spokojeně domů. Druhý den ráno si to hrnu k autu a ejhle nemám klíče ,koukám jestli jsem je nenechal v zapalování nebo na sedačce, nic doma taky nic . A tak jsem se vydal na firmu pro náhradní ,po dvou hodinách se vrátím , nastoupím do auta a koukám ta stěračem lístek,kterého jsem si před tím nevšiml : Kdyby jste hledal klíče tak na mně zazvoňte........ Klíče jsem nechal v zámku a odešel . Jak to mohlo dopadnout , nebýt náhodného ,poctivého kolem jdoucího ,se mi nechce ani domyslet. Tak že jsou mezi námi stále dobráci a těm patří můj dík.
T4 Caravelle 2,5 TDI 111kW

Neuvěřitelné se skutkem stalo......... 13. kvě 2011 08:48 #72999

Ahoj, podobnou zkušenost zatím nemám, ale DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKY všem poctivým nálezcům!!!!!!!!! Nikdy nevíme, kdy je budem potřebovat =D>
Seat Alhambra 1,9 TDi 85 kW 2000 7 míst doma
Citroën Grand C4 Picasso 1,6 HDi 80 kW 2009 - pro ženu
T4 Multivan AllStar 2,5 TDi 75 kW 1997 prodán
T3 Caravelle 1,6TD 1987 prodána
B3 Passat Varinat 1,8 66 kW 1992 mrtev

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.130 sekund

Login