Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Samolepka na zrcátko - identifikace klubáka / člena fora

Samolepka na zrcátko - identifikace klubáka / člena fora 30. čec 2016 12:55 #169245

• Vendys
  • člen clubu
  • člen clubu
  • TCCT - Transporterclub Caravan Team
  • Obdržená poděkování 225
Tohle je totální blbost. Promiň ale pokud si koupím auto a z výroby tam mám poklice tak je vůz takto i schválen pro provoz na komunikacích. Je to originální doplněk a za to pokotu od Policie dostat nemohu. Podotýkám , že mluvím o origo poklicích pro daný typ vozu.
Poklice se sundavají na STK kvůli následujícímu. Kontrola upevnění kola,kontrola rozměru ráfku(ET apod. ) a hlavně kvůli měření sbíhavosti kol.

Ps. Prosím tohle vlákno je o samolepce na zrcátko a né o poklicích.
TCCT - Transporterclub Caravan Team
VW Multivan T6 Edition 30 2,0 TDi 150 kW DSG - prodáno
Poděkovali: lada t5, smrk

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Vendys.

Samolepka na zrcátko - identifikace klubáka / člena fora 15. srp 2018 20:28 #186685

• Jouda
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 4
Ahoj všem, tak poslední info z STK.
Před 2 roky klubova velka samolepa na zadním okně nevadila, tentokrát ano, a sundali mi ji. V pravém dolním rohu zadního okna jsem měl samolepu z trajektu na Elbu, i tuto sundali. V levém rohu dolním samolepa malá kulatá klubová, rovněž sundaná.
V levém dolním rohu čelního skla samolepa mezinárodní policejní organizace, sundaná. V levém horním rohu švýcarská dálniční známka, sice již neplatná, ale rovněž sundaná. Jediné, co zůstalo, česká dálniční známka v pravém dolním rohu a rakouská pod zrcátkem
Takže mě docela nasrali, ale bylo mi řečeno, že to technik dostal příkazem z centra, že to nafotí, odešle, a dostane pokyn co a jak, ale zdá se mi to jako blbost.
Tak teď abych obejdnal novou klubovou velkou samolepu, umyl zadní sklo a šup jí tam znovu B)
VW T5 2006 1.9 TDi 77 kW
Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI

Naposledy změněno: od Jouda.

Samolepka na zrcátko - identifikace klubáka / člena fora 15. srp 2018 21:14 #186688

• Bosna
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 10
Přední okno je jasné, ale co se týče zadního,tak podle mne nemají právo,a nedovolil bych jim to,jak je možné ,že třeba autobusy mají běžně přes celé zadní okno a většinu bočních oken reklamy? To samé různé firemní dodávky.
T4 multivan syncro 99

Samolepka na zrcátko - identifikace klubáka / člena fora 16. srp 2018 08:04 #186692

• Rebelant
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 113

Bosna napsal: Přední okno je jasné, ale co se týče zadního,tak podle mne nemají právo,a nedovolil bych jim to,jak je možné ,že třeba autobusy mají běžně přes celé zadní okno a většinu bočních oken reklamy? To samé různé firemní dodávky.

Tyto fólie jsou ale certifikované.
Ride to live, live to ride
neaktivní: VW T4 1,9 TD 2001, VW T5 1,9 TDI 2004, VW T3 DOKA 1,6 TD 1986, VW T4 dlouhé vysoké syncro - Vildafornia 2,5 1995
aktivní: VW T5 1,9 TDI "Jahůdka", T4 multivan syncro 2,4 D, T3 1,9 TD Džůsík
IMV 1000 r.v. 1964, V3S, ZIL, UAZ, LUAZ, JEEP GPW 1943, ...
Honda CBR 1000f, Jawy, ČZ, ...
a další :-o

Samolepka na zrcátko - identifikace klubáka / člena fora 16. srp 2018 17:42 #186702

• stefik
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Minulý týden na stk jsem také přišel o samolepky v ploše zadního okna. Na stranách mi to nechali. Musí to nafotit říkali. Kdybych měl v techničáku uvedeno „nákladní automobil“ tak to řešit nebudou. Protože mám uvedeno osobní automobil, tak to být nesmí.
Transporter T5 2,5 96 2004Shuttle long
Passat B7 180koní Variant
Golf 5 140koní variant

Samolepka na zrcátko - identifikace klubáka / člena fora 20. srp 2018 15:29 #186761

• Jouda
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 4
no to je na tom to nejzajímavější. Když jsem to měl jako Nko, tak mi bylo řečeno, že tam můžu mít co chci.
Mám to nyní jako M1, a to déle než dva roky. Při minulé TP v protokolu uvedeno správně dle TP kategorie vozidla M1, a polepy ponechány, letos polepy sundány, ale v protokolu je uvedeno, že jde o vozidlo kategorie N. Tak jsem z toho blázen.
Já tam s autem nebyl, jen jsem ho tam dovezl a pak si ho vyzvedl, takže bohužel důvody jednání neznám, jen mi to tlumočil majitel servisu, kde je STK součástí.
VW T5 2006 1.9 TDi 77 kW
Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI

Vygenerováno za 0.248 sekund

Login