Milí Tlidé, děkuji vwšem, že jste dorazili a nenechali nás tam s tím "žrádlem" samotné. =D>
Jsem moc rád, že vás všechny znám a že mám možnost se s vámi potkávat, protože jste mi opravdu blízcí.
Je to zvláštní, jak se díky našemu foru dokáže vyselektovat tak skvělá a obětavá skupina lidí z celé republiky. Je to opravdu super mít vás za přátele - jen pár detailů jako např. že se mě Martin VW ptá - zatím co jsme na cestě do nemocnice - kdeže mám Kačku, že jí hledá aby jí dal večeři a dal jí spát. Mimochodem - Martine - díky za nezištné poskytnutí Téčka v krizové situaci =D> =D> . Anebo Klárka s Matesem, jak se nás ochotně ujali na snídani když jsem zjistil, že došly koblihy. Nevím, jak se to dozvěděl třeba Multa, který nám ji vzápětí přinesl svou vlastní............ atd atd.
Nemohu vyjmenovat vwše - zdánlivě detaily, které však velmi potěší a zahřejí u srdíčka, ale tedy alespoň takhle vám vwšem díky a díky moc, nesmírně si vás vážím za vaši všímavost a ochotu pomoci. To už totiž začíná být v dnešní době vzácnost.
Samozřejmě mě velmi mrzí, co se stalo Terezce Silvervanové a přeji jí brzké a hladké uzdravení. Přijde mi trochu nespravedlivé a smutné, že toto muselo potkat zrovna Silvervana, kolegu, který pro tento sraz udělal z nás vwšech nejvíc.........
Pevně doufám, že se vám III. STS líbíl opravdu a že slova chvály jsou myšlena upřímně. Pokud ano, je to ta nejlepší odměna pro nás, pořádající.
Zároveň bych na tomto místě velice rád otevřel diskuzi, dokud jsou vaše zážitky ještě čerstvé a živé, co podle vás na našem STS chybělo, nebo co se vám nelíbilo či co byste rádi na sraze příštím, na IV. STS.
Díky za vaše názory či připomínky.
Pár foteček pro oživení vzpomínek je zde
http://ladat5.rajce.idnes.cz/2013_III.STS/