Přátelé, dnešního odpoledne jsem byl ve své kanceláři při výkonu povolání vyrušen soudruhem sekretářem Vasilem Vývěvou a vyzván, abych se neprodleně dostavil na zasedání nejvyššího politbira Ústředního Výboru Středočeského Transporter Srazu
( dále již jen ÚV STS ).
Po obvylém ceremoniálu složení přísahy mlčenlivosti položením pravé ruky na posvátnou knihu Opravy a údržba vozů VW Transporter jsem byl vyzván, abych zasedl a pilně zapisoval a sledoval brilantí řečnické projevy soudruhů z ÚV.
Po obvyklém shrnutí úspěchů T5tiletky jsem byl donucen pod pohrůžkou nevylepení členské známky do legitimace k následujícímu sdělení:
Letošní, již čtvrtý STS sraz se konati bude v termínu 23.5. - 25.5.2014.
Místo konání bude stejně jako v letech předcházejících pečlivě tajeno do posledních chvil, abychom v maximální možné míře zabránili infiltraci podvratných reakcionářských vlivů do našeho tak čistého idealismu.
Považujte prosím tuto neveřejnou informaci za diskrétní, nediskutujte o ní před třetími osobami, neboť imperialista má oči a uši všude. Nepište to na veřejná fora, ani nevylepujte plakáty na nároží a na nástěnky ( týká se hlavně domovních a uličních důvěrníků).
To je prozatím vwše, co vám hodlá takto potajmu ÚV STS sdělit, další informace budou zveřejněny, až nastane správný okamžik a lačný imperialista na okamžik poleví ve své bdělosti. Republiku a Club si rozvracet nenecháme
Vzhledem k tomu, že jsem rostlinář, živočichář a kronikář a že od loňského srazu uplynul již téměř rok, dávám sem pro připomenutí odkazy na STS již proběhlé:
2011:
http://ladat5.rajce.idnes.cz/2011_I._STS_sraz/
2012:
http://ladat5.rajce.idnes.cz/2012_II._STS/
2013:
http://ladat5.rajce.idnes.cz/2013_III.STS/
HLASOVÁNÍ:
Dnes jsme přidali hlasování abychom měli možnost zvolit si druh pití dle své chuti. Každý máte
dva hlasy, aby byla možnost vyjádřit se k pivu i k nealku.
Takže - můžete vybrat jednu variantu u piva a jednu variantu u limonády.
Snad jsem to napsal dosti polopaticky.............
UPGRADE 16.5.2014
Přátelé, termín se nám pomalu ale jistě blíží, a tak bychom vás asi měli informovat již také trochu podrobněji.
K cenám - zde je přehled cen za ubytování/den, ceny jsou již s 15% slevou, kterou jsme na naši akci dostali:
Osoba 100,-
Děti 6-14 roků 50,-
Karavan 115,-
Tautomobil 85,-
El. přípojka 110,-
Pes, kočka, papoušek, myš, veš a jiná havěť . 40,-
Místní poplatky obci 10,-
Vstupné na akci jako takovou činí 399 Kč,- na hlavu dospělou, ale ne každý z nás se jako dospělý tváří, napišme tedy raději pro Tlidičky nad 18 let věku..................
Za toto získáte:
Krmi chutnou i nechutnou - většinou maso z mrtvých zvířat nebo dužinu ze sklizených rostlin - od pátku do sobotního večera
Sobotní snídani
Pivo a limo od pátku do neděle samotné
Sobotní aktivita
K aktivitě jako takové - upozorňuji, že nepůjde o žádnou procházku růžovou zahradou, budete potit krev a plivat zuby, sáhnete si na samé dno, budete proklínat den, kdy jste se narodili. Počítáme i se ztrátami, kdo však přijde o potomka, bude mu nahrazen potomkem z početnějších rodin, kde úbytek nezaznamenají.
Budeme po vás házet kamení, střílet z luků a kuší, házet vám klacky pod nohy a křičet na vás nevybíravá a vulgární slova. Kdo dosud nepoznal peklo na zemi, pozná ho s námi.
Něco z toho, co jsem napsal je pravda, něco není.
Co však mít zcela určitě s sebou:
- klubové či jiné oblíbené půllitry na bumbáníčko
- teplé oblečení, které snese umazání, neb se budeme pohybovat v prostorách chladných a nečistých, dětem i čepici doporučuji
- boty takové, aby snesly pár cm bláta a marastu - nikoli však třeba až po kotníky + igelitovou tašku s obuví čistou, neb až se přesuneme z prostor nečistých do prostor čistých tak abychom ony prostory čisté v nečisté ihned neproměnili
- dobrou náladu a pozitivní myšlení
Určitě by jistá, zanedbatelná menšina z vás chtěla zvěděti, kamže se to vlastně má v pátek 23.5.2014 se svými T oři rozjeti..................
Vězte tedy, že toto se nyní nedozvíte ( sami ještě ani náznakem netušíme
) ale zavčas se na této stránce nějaká indicie objeví.
S pozdravem "Neznámému, nebezpečnému a nechutnému ZDAR" se s vámi za přípravný výbor STS loučím.
22.5.2014 Tak poslední upgrade pro ty zvídavce, kteří chtějí vědět kam zítra dorazit.
´Konečně se mi podařilo hacknout zabezpečený počítač přípravného výboru STS srazu a mohu vám sdělit, co udělat pro to, abyste na sraz dorazili včas, celí a bez úhony.
Musím psát rychle, neboť právě vyzrazuji supertajnou informaci a špatně by to se mnou dopadlo, kdyby mě zde někdo viděl. Pohybová čidla a kamery se mi totiž podařilo vyřadit jen na nezbytných 15 minut.
Je třeba doraziti sem
www.mapy.cz/s/9W89
a obsluze sdělit, že jste z Transporterclubu a představit se tajným heslem - pan Jouda. Na tento šifrovaný vzkaz vám utajený agent vydá obálku, ve které najdete další instrukce. Agent v utajení by měl zareagovat na větu :
"Dobrý den, jsem pan Jouda z Transporterclubu".
Prosím, nespleťte to, na větu jiného typu agent v utajení začne ihned střílet, naskočí do připraveného letadla a co nejrychleji opouští Evropskou unii do bezpečí na Kubu.
Celá tajná operace včetně rozsáhlé sítě špionů by tím byla prozrazena, škody nedozírné, ideje našeho podzemního hnutí v nedohlednu.
OBÁLKU A JEJÍ OBSAH JE BEZPODMÍNEČNĚ NUTNÉ DOVÉZT NA FINÁLNÍ MÍSTO A ODEVZAT PANU ÚČETNÍMU FANTOZZIMU. BEZ TOHOTO NEPROJEDETE NA KONEČNÉ MÍSTO SRAZU POD PALMAMI A VAŠE SNAHA VNIVEČ PŘIJDE !!!!
Ještě jedna důležitá věc, především pro ty z vás, kteří hodlají dorazit až v sobotu - doražte pokud možno do 09.00, neboť v 09.30 bude hromadný odjezd účastníků zájezdu na zájezd. Na místě ubytování nikdo nezůstane, byli byste tam sami navíc o kolektivní zábavu ochuzeni.
Seznam účastníků zájezdu:
Mates + 1 + 1
Mulťa + 1 + 2
Vendys + 1 + 2
Silvervan + 1 + 2
Lada T5 + 0,5 + 0,5
Pro K117 + 1 + 1
jjirka + 0,5
kasuh + 1
Maršoun
karlosVW + 1 zlosyn
Sindeon VW