Jak jsem již psal , nějakým mně nepochopitelným způsobem se podařilo jedné posádce T jedničky vyzvědět toliko utajované místo konání letošního STS. Nechápu to, büro to opravdu velmi přísně a úzkostlivě tají, jediná varianta mě napadá korupce. Až to vwšechno nakonec praskne, bude z toho určitě velmi medializovaná korupční aféra a možná budou padat hlavy na místech nejvyšších!!!
Ona chrabrá posádka nelenila, a vědoma si že kruh kolem ní se rychle zužuje, neprodleně vyráží z Prahy pryč, než jí vwšemocné büro zastaví. Míří do bezpečí, na místo STS srazu. Z neregistrovaného mobilního čísla bude zasílat zprávy a fotky z cesty, abychom i my zvěděli, kdeže se ten letošní sraz vlastně chystá.
Sledujme tedy naší chrabrou posádku a věřme, že se tady do pátku dozvíme, kam vlastně máme zamířit................
T1 naší hrdinné posádky
Z obavy před najatými odstřelovači z büra posádka zajela do jednoho pražského pneuservisu a nechala si namontovat neprůstřelné pneu.
Odtud zamířila neprodleně do našeho spřáteleného značkového servisu, kde nechala své Téčko pořádně zkontrolovat a prohlédnout.
Svěřila se zde z obav o svůj život, z pronásledování krutými pistolníky a Auto Jarov jim na cestu věnovalo sadu neprůstřelných vest včetně dýmovnic na případné zamaskování a kamuflování.
A kam naši hrdinové zamíří dále?
Sledujme jejich cestu na této stránce!!!