Přátelé,kamarádi.....
hezky se čtou slova chváli,to určitě každému a nejen nám
díky za ně a nebojte se napsat své postřehy ze srazu co by se dalo udělat líp a nebo co se Vám na JMTS nelíbilo........každý názor je cený
Já bych se za letošní třetí(čtvrtý) ročník chtěl omluvit za odfláklou přípravu,někteří co byli v Dubňanech letos třeba již potřetí se těšili na nějakou více tématicky vinařskou soutěž podobnou minulým ročníkům,ale protože mě nějak náhle překvapila srazová sezona,která začala Balatonem,pak krásný víkend s dětmi na Brdech zakončený srazem,mezi tím spousta práce v práci i doma a než Jsem se ohlédl,tak tu byl JMTS
Měl Jsem v hlavě nějaké plány co jsme neuskutečnili a které se nám budou jistě hodit v příštích letech
Na JMTS se nám nakonec umoudřilo i počasí,kdo byl v kempu jako my od čtvrtka,ví jaký tam zadul večer větřík,tak Jsem byl rád,že se to neopakovalo i v pátek,ale jen zahradnicky sprchlo,což nebránilo v bujaré zábavě některým až do časných ranních hodin..........netvářil Jsem se na to zrovna hezky ze dvou důvodů....za prvé:hned vedle kempu je ,jak mnozí vědí,penzion,kde byli ubytované nějaké rodinky i s dětmi,takže jsem čekal nějaké stížnosti ...... a za druhé:děláme v kempu Transportersraz a ne technopárty a s tím taky většina lidí ,kteří třeba hned po práci sedli třeba i s dětma do auta a jeli km do Dubňan,kde čekali,že se v noci vyspí
Nakonec to proběhlo bez nějakých stížností z penzionu a podobně,takže dobře.....my si z toho s Poldou bereme do dalších let ponaučení a tím bych toto téma uzavřel
Vám všem kdo Jste přijeli do Dubňan bych rád poděkoval za účast a atmosféru,kterou Jste vytvořili,těm co fotili a hodí nám sem odkaz na své fotky děkuji zvlášť,protože Já mám ze srazu přesně dvě fotky
Děkuju Transporterclubu(Importu) za technickou i materiální podporu, taky za Ondru,že ho club za jeho bohaté zkušenosti,odbornost,vytrvalost a pracovní nasazení zajisté dobře odměňují
Jak už bylo několikrát zmíněno,sluší se poděkovat taky Včeldovi,za jeho gastronomické umění,které nám s jeho příjemným humorem servíroval a každého na ty jeho dobroty stále zval (překvapuje mě,že není moravák)
Velký dík patří Tomovi(Poldův syn) který nám moc a moc pomáhá s prací kolem JMTS
Musím taky poděkovat za podporu mojí ženě a doufám že příští rok nezůstane doma,jak vyhrožovala v pátek
Moje díky patří taky Martinovi -TeamGrass za videozáznam spanilky
Rebelantovi a Bodlinovi díky,že se postarali o to,aby se Včelda dostal s paní a jejich soupravou zdárně domů
Pokud Jsme někomu zapomněli dát srazovou láhev vína ,moc se omlouváme rád to dodatečně napravím třeba Na Hosíně,zabíjačce,nebo vánočním setkání,nestyďte se mi napsat SMS,whatsapp,nebo tady na foru SZ ( o jedné zapomenuté sedmičce pro posádku fiatu ducato vím a budu na nápravu myslet)
To stejné platí o srazolepkách a odznacích ,pokud někdo nedostal,napište. v tom množství lidí se mohlo na někoho zapomenout
koho to zajímá,tak 3.JMTS se zůčastnilo 59 VWozů,jeden fiat Ducato a moje mazda 626,která vozí Tčko aspoň na kapotě