Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 15:32 #185422

• luky.god
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Jsem tu proto, abych žil, ne přežíval!
  • Obdržená poděkování 20
Taky me z tech od Jagermeistera rano pekne bolela hlava... Stydte se! :D

Jinak moc dekujeme za luxusni sraz, je videt ze se kazdej rok posouva vse dal a dal! Akorat Buty teda velky spatny.. zkuste pristi rok neco sviznejsiho.. Treba:

:D
VW Multivan T4, 2.5 TDI, 1997, 75kW + chip 98kW - splněnej sen! Moje auto
Poděkovali: frtan, Sindeon VW

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 16:18 #185425

• Zezi
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 141
Já bych chtěl taky poděkovat organizačnímu týmu za velké úsilí,které vynaložili a Importuvw za jistě nemalou finanční podporu.

Na sraze jako takovém Jsem nebyl,tak raut,kapely ani soutěže posoudit nemůžu,ale Jak jste si někteří možná všimli,hrál Jsem si na regulovčika na spanilce B) .
K té spanilce bych Vám chtěl z pozice toho na cestě napsat: výjezd z kempu.....katasrofa,díry mezi auty sto i více metrů a za Dokou mi stálo pár nasraných řidičů,které jsem nechtěl pustit směrem na Bzenec,těžko jim vysvětlovat,že se stejně nikam nedostanou,protože kolonu která jede 35-40km/h stejně nepředjedou......
nechtěl bych být v kůži brigádníka a stát tam jen tak ve vestě s holýma rukama a zastatvovat provoz
Tak jen tak pro příště,zkuste se nacpat auto za auto a nevysazovat,nebo nenabírat v místě kde Vás nikdo neobjede spolupasažéry,ušetříte tím spoustu nervů těm co čekají na projetí na cestě a život toho,co je tam zastavuje B)

Jinak si myslím,že na spanilku vyrazilo hezkých pár VWozů a byla to krásná kolona krásnou krajinou jižní moravy,těším se na videa a fotky B)
METAL MY LIFE - Zezi
T3 Doka 1.6TD 51kw + 1.9D50kw
T4 2.5TDi SE 65kw
T4 2.5TDi 75KW long
MB W124 E230,Waran 353 tourist
zezi1.rajce.idnes.cz/
Poděkovali: Sindeon VW, purity190

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 16:57 #185429

Také posíláme VWelké díky za celou naší Mělnickou posádku Ondrovi, Importérům, hostům a celé velké T-rodině, opět krásný víkend na krásném místě. Téééčkům zdar
Přílohy:
Poděkovali: Sindeon VW

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 18:24 #185432

• purity190
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 5
S kamarádem, který mi byl na srazu náhradní manželkou :lol: , jsme si to taky užili, díky moc Ondrovi, jeho Terezce a všem ostatním.

Jasně, večer perfektní. Jeden rok si zaskáčeš na Sto Zvířat, druhý zahoupeš jednou rukou dlouhou :)

A Radku, tohle chápu, že naštve. Mě až překvapilo, jaký jsme měli hned za vrátnicí vpravo klid.

Tak díky a ahoj, těšíme se příště! :silly:
VW T4 Caravelle 2.5 TDI 75kW 2002

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 19:41 #185435

• frtan
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 12
Ahoj lidičky :cheer: Jako každý sraz patří weliké poděkování organizátorům ale i všem pomocníkům :woohoo: .
V kempu na nás čekala vyznačená a dostatečně velká plocha pro naše ubytování, ráno i ve stínu.
Sportovní program asi bezva, díky Milankovi a jeho zásahu v bazénu jsem se s bolavou rukou a nohou nemohl účastnit :S .
Večerní program byl opravdu vydatný, po jídle předkapela s názvem Buty ( už nikdy víc ), a na můj vkus super kapela s chlapci s LDN .
Ještě jedna rada pro příště - před spanilou jízdou si zkontrolujte funkčnost brzdových světel ať nemusíte brždění auta před vámi odhadovat jako já ! ( nic ve zlém, přežili jsme ).
Závěrem, koho jsem nestihl pozdravit, tak se omlouvám snad příště. :woohoo:
. Nostalgie...... 2,5 TDI 75 KW 2-6 míst podle

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 19:43 #185436

• fifac
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 19
No jak to napsat.... Z tohoto srazu mám velice smíšené pocity....
Nejdříve to pěkné... Co se týče organizace, tak super. Ondro klobouk dolu za to co tomu obětuješ pro to aby se všichni ostatní bavili a zatím co se baví a někteří už jsou i zábavou zmoženi, ty máš stále plné ruce práce. Za to VELIKÉ díky!!!! Tobě i Terezce a všem tvým pomocníkům... Spanilka byla moc pěkná. Dokáže odhadnout někdo jak jsme byla dlouhá kolona? V sobotním programu se bavili hlavně děti a tak to má být. Potkal jsem pár známých tváří, pár kamarádů s předešlých srazů a potkal nové, se kterými stálo za to poklábosit. Posbíral jsem nějaké nápady na úpravu či zvelebení svého Téčka a tak nějak proplul celým víkendem v pohodě. Buty byly tak nějak nudný, kupodivu.... Mám je docela rád tak jsem se i přesto bavil, ale umí to rozjet i lépe.... ale Geront Shadow Revival byli pecka i s jejich věkovým průměrem cca 68 let :-). Snad neměli na LDNce průser že se s námi zdrželi tak dlouho přes večerku ;-) ... Oblast je nádherná a jeden víkend na to poznat okolí prostě nestačí, i pár kešek jsme nasbírali v okolí...

No a teď ta negativa... Píšu to nerad, ale musím... Díky tomu nevím, jestli se mi vlastně letošní sraz líbil nebo ne. Zaráží mě superlativa která se dočítám na kvalitu kempu. Mojí největší chybou bylo asi to že jsem se zachoval jako paďour a objednal si chatku. Nejspíš už to nikdy neudělám a už vůbec ne v tomto kempu.
1. První rozčarování přišlo když jsem si byl pro klíč a zaplatit. Vybafli na mě o cca 600kč vyšší cenu než byla anoncovaná zde na 1. stránce. Napočítali mi 4 osoby, poplatek úřadům, pak nějaký nesmyslný poplatek za "krátkodobý pobyt" (nejspíš jim vadilo že jsme přijeli jen na víkend, zajímal by mě poplatek za dlouhodobý pobyt) no a nakonec mě rozdrtilo parkovný 200 kč na den... Že prý jestli se mi to nelíbí, tak mám jít za plot a vypoklonkovali mě s tím, že je nezajímá že jsem tu na akci s transporter klubem, že tady jsem za branou a musím zaplatit znova, že prý to tak maj v počítači.... Tím jsem byl velice zklamaný ... nejde o těch pár stovek, jde o princip... a o tom jak chtěj na lidech co nejvíc vytřískat
2. S tím souvisí koupaliště. Bylo pěkný čistý, to jo. Ale nečekal jsem že bude placené a už vůbec ne 45kč za osobu hodinu před zavíračkou. Alespoň když už rejžujou tolik na kempu, tak pro jejich klienty mohlo být zdarma nebo alespoň výhodněji....
3. Nevím jak to bylo s čistotou WC "za plotem", ale v neděli ráno v 8hod, když jsem chtěl použít toaletu, jsem myslel že tam nejdřív asi nechám včerejší večeři. O čistotě se nedá mluvit oba záchody po*raný a pod pisoárama namočeno... Nee... Tohle není kemp roku 2017. Nechápu kde to ocenění vzali.
4. Chatka... Kapitola sama pro sebe... Myslím, že od revoluce v minulém století se tam nejspíš nic nezměnilo. Postele měli dno pouze ze sololitu podepřený na 3 místech prkýnkem.... Nebylo to na to aby to uneslo metrákovýho chlapa....
5. Co se rautu týče, nějak to chudáci nezvládali. Asi byl nápor moc veliký. Někteří z nás si poctivě vystáli více než 20ti minutovou frontu než se dostali na řadu, ti o dost drzejší to brali rovnou dopředu. Nevím, asi jsem blbej a nebo mám holt jiný vychování... Jinak co se chuti týče byl raut vynikající, tomu se nedalo nic vytknout. Já jsem ve frontě strávil skoro půlku vystoupení Buty...

Nicméně, o tom to není .... Je to o lidech, o zábavě, o téčkách... A závěrem tedy ANO, bylo to super. Lidi byli super. Program byl super. Prostě organizace bez chyby... Jen já mám jen další zkušenost pro příště a vím na co dát bacha.... Mě bylo jen blbý tu chatku odmítnout, když už jsem si ji rezervoval... No tak pro příště....
VW Multivan T5 2.5 TDi 128kW 4Motion Highline 2005
ex Grand Espace IV 2.2 DCi Privileg 2004 .. za jeho cenu mám jiný motor ve VW
ex VW Transporter T4 2.5 TDi LBW 9míst bus
ex Opel Omega 2.3TD
ex Opel Rekord 2.3
ex Škoda 120 GLS

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 19:45 #185437

• Max
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 4
Taky bych chtěl poděkovat organizátorům za super víkend.A Ondrovi za ochotu.
Jo a ještě k tomu rautu,myslím,že jídla tam bylo dost pro každého ,ale všechno je o lidech!
V Trutnově to bylo vše v pohodě a bez front! Ondro prosím nezapomeň na tu srazovou samolepku na okno děkuji Max. :)

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 20:41 #185440

• Zip 1980
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Ahoj,taky se pripojujeme k podekovani za hezky sraz. Poznali jsme kupu lidicek novych i starych znamych co jsou v pohode a da se snimy v klidu poklabosit o vsem.Organizatorum takovych akci ,nikdy nezavidim.Nedokazu si ani predstavit ,co je to za praci,nervy a starosti.KLOBOUK DOLU PRED VAMI.A ty negativa co tu jsou vsude psany patri k akcim taky. Vsude je neco.Za nas jen k rautu.Uz to tady bylo psany a taky jsme pro ho priste vynechat a radsi to misto toho venovat do akci a darku pro deti.Vzdyt kvuli nim se to taky hlavne dela.Tak zase priste na nejakem srazu
T5 Multivan 1.9 TDI 77 kw

Naposledy změněno: od Zip 1980.

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 21:28 #185441

• ONDRAS
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 25
Ja bych taky chtel podekovat .... ale minuly rok byl bomba letos velka chyba dle meho kemp.. kdo byl v chatkach jako mi a nedosel na druhy plac tak tam byl sam.. i raut byl minuly rok lepsi... nrjvetsi bomba byla spanilka... omlouvam se za tento nazor ale bohuzel je to tak a slyel sem to od spousty co byly v chatkach

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 21:36 #185442

• ONDRAS
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 25
Kdyz to tu ctu co se tyce kempu ja prijel vytasi 2400 ona 2850 ja cooooo ona plus poplatky kolega z vedlejsi chaty stejny pocet stejne auto 2960 asi cena podle ksichtu a pak me rozstrelil pemi prijel v sobotu vecer v 7 vecer dosel pro chatku jen kvuli posteli tudis zaklad pro dva platil 1100za noc...... to je katastrofa

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 21:47 #185443

• Zezi
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 141
Nechci se nikoho dotknout, ale sraz je o tom spát v autě nebo karavanu, sedět pod markyzou hned u auta a ne kdesi v chatce... Ale každý máme jiné moznosti
Raut ve strážnice si pamatuju před třemi lety a dle mého názoru není chyba na straně organizace, nebo obsluhy, ale na straně nás členů, když jsem viděl co jídla zůstalo tehdy po lavičkach, tak se divím, že do toho ještě někdo investuje prachy, čas a energii........ Je to takový to myšlení, normálně sním jeden rohlík ale když je to v ceně, vezmu si radši dva, nebo tři........ Pak jsou fronty a na někoho se nedostane..... Je to hlavně o nás lidech ;)

PS:zase mi může někdo na sraze říct, že mám novou přezdívku....... že Peldo B)
METAL MY LIFE - Zezi
T3 Doka 1.6TD 51kw + 1.9D50kw
T4 2.5TDi SE 65kw
T4 2.5TDi 75KW long
MB W124 E230,Waran 353 tourist
zezi1.rajce.idnes.cz/

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 21:48 #185444

Ahoj, VWelké díky clubu, organizátorům, importeru, Ondrovi, Terce, Hafovi za super srazu.
Byla to báječná akce, sraz si užila celá rodina. Jako vždy perfektně naplánovaný.
Spal jsem celou noc pod stanem na střeše kousek od nejhlučnější partičky a vůbec nic mě neprobudilo. :whistle:
Rád bych viděl video co natočil někdo z klubu, když vyjíždělo vínové syncro z louky, pokud ho někdo má ať mi napíše SZ. díky
VW T2 Doka 1,6 74 už se do ní pustím :-)
VW T3 Caravelle 1,6 TD syncro :kiss:
T3 1,6TD multivan Magnum :-)
T4 2,5TDI
T5, T6 už asi nechci :-D

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 22:04 #185445

Konečně jsem se mohl zůčastnit prvně srazu se svojim autem. Bylo to super. Víkend jsme si užili a jsem rád, že bylo zae objednané super počasí. Díky všem co přišli pokecat a rád jsem vás poznal a viděl po tom roce:) Příští rok určitě zas. Video ze srazu bude, ale mám toho teď víc tak aspoň nějaké hromadné foto:)

Točím videa na Youtube // zbožňuju VW // Rád cestuju
Přílohy:
Poděkovali: Sindeon VW, purity190

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 11. čen 2018 22:47 #185449

• ONDRAS
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 25
Zezi to chapu.... co ty pises krytyka zde jde ne na club ale kemp...

14. Velký Transportersraz 8.-10. června 2018 - REGISTRACE 12. čen 2018 09:25 #185452

• Sindeon VW
  • Avatar uživatele Sindeon VW Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1001
Díky moc za reakce, všeho druhu. Hodně mi to pomůže.

Já bych chtěl nejdříve ze všeho poděkovat Vám všem, že jste přijeli a pro mnohé to nebyla cesta krátká. 211 Téček, 428 dospělých a 223 dětí čistě od nás za Transporterclub. To klobouk dolů. Srazy jsou v tomhle ohledu větší a větší (hlavně počtem lidí) a přirozeně se množí stížnosti různého druhu. Nicméně díky za ně, protože nám to pomáhá...

Moc bych chtěl poděkovat Zdenkovi, Ivě, Evě, Míše a Terezce, kteří každou hodinu na srazu odpracovali tak, že jsem se na ně mohl na 100% spolehnout. Poděkování letí k Zezimu, protože při spanilce hned dvakrát držel na zádech a své doce snad celej okres Hodonín...a tohle je peklo, který pochopí jen ten, kdo to zažije. Stejně tak za louku, kde jsme se společně fotili, protože patří jeho šéfovi. Opravdu velké díky. Mimochodem, na spanilku vyrazilo 187 Téček, což je skvělé číslo!

Poděkovat chci také celému Porsche, jejich divizi Užitkových vozů Volkswagen, protože jejich zájem o sraz roste a opravdu napínají všechny síly k tomu, aby se Vám sraz líbil. Nehledě na to, že už na sraz jezdí soukromě také, tráví s námi celý víkend a užívají si Téčka stejně jako my. Stejně jako my pak vidí, co se povedlo i to, na čem je potřeba zapracovat.

Mrzí mě situace kolem kempu, hlavně cen chatiček. Bohužel, je to kaňka, která ale ulpívá na kempu a ne na nás. Sám jsem byl z jejich přístupu několikrát zaražen, jejich cenová politika připomíná spíše Prahu, než jih Moravy. Poučilo mě to a příště se skrytými poplatky překvapit nenecháme. Jinak já byl spokojen s frekvencí toho, jak často se na ploše uklízel nepořádek a umývala se sociální zařízení. Zkušenost ze strany od chatiček nemám.

Ještě v červenci se sejdeme s importérem a zástupci agentury a řekneme si, co se povedlo, co méně a kam směřovat příště dál. Věřím, že jste si sraz užili a že ty skvělé věci budou ve vzpomínkách rezonovat déle. :-)
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu

Moderátoři: Zezi
Vygenerováno za 0.223 sekund

Login