Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 08. kvě 2025 11:13 #212170

Já a moja bez noclehu

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od drogerie.pepino.

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 09. kvě 2025 09:54 #212171

Čau Klubáci
Tentokráte se musijů Mrňúsi omluvit
Pokud se vyloženě něco nestane tak tento termín jsme jinde
Díky a užijte si to
T3 1.6TD 51kw white star multivan 1990

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 13. kvě 2025 21:59 #212178

• stefik
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 10
Transporter T5 2,5 2004Shuttle long
Passat B7 Variant
Golf 5 variant
Přílohy:

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 23. kvě 2025 13:34 #212191

• Sindeon VW
  • Avatar uživatele Sindeon VW Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1039
Komunikoval jsem to s kempem a jediná dobrá rada byla použít aplikaci WAZE. Moc nedoporučují Google Mapy, protože ty mají tendenci vést přes městský park, kde je zákaz a kamera a protože se to děje, vybírá tam PČR pokuty. Příjezd směřovat přes obec Křemačov.

Co se týče návrhu od štefika, tak si nejsem úplně jistý, jel jsem tu trasu naposledy před pár lety, ale řekl bych, že cesta od Borušova směrem na Maletín, Krchleby a Řepovou je sice o trochu delší, ale o dost lepší. Ale možná mě paměť klame nebo tam proběhla nějaká oprava? Jestli si to vybavuju správně, tak hlavně kolem Mírova je to škaredá úzká lesní cesta? Možná mě někdo místní vyvede z omylu...

Co se týče další organizace, tak po příjezdu do kempu to bude potřeba vzít přes recepci. Upozorňuji, že recepce je otevřená 9:00 - 19:00 (jinak bude umožněn vjezd přes nočního hlídače a platba proběhne následující den ráno). Nebude ale možné vydat například klíče od ubytování!

TOMBOLA
Jako už tradičně, rád bych Vás požádal o nějaké drobnosti do tomboly. Co najdete doma, v práci a ještě by někomu udělalo radost atd. Tombola nám pomáhá dál financovat činnost clubu a ty peníze dál vkládáme do srazu. Tak čím víc cen bude, tím větší šance něco vyhrát. :-) Samozřejmě základ máme připraven. Moc děkuju!!!

Další program najdete tady v příloze. Časy jsou plus mínus přesně orientační. :-) Upozornil bych určitě na sobotní testovací jízdy. Určitě stojí za to si nový Téčko a Caravellu vyzkoušet. Kritizovat bude co, ale příjemně umí překvapit. Pak pro ty menší děti určitě odpolední dětský den. V podvečer bude nachystaná prezentace nového modelu T7 se školitelem z VW a u nás opravdu není moc lidí, kteří by o tom autě vědělo víc. Asi spíš nikdo. Navíc je Martin velkej sympaťák a fakt rád odpovídá na dotazy, tak se přijďte mrknou a zeptat se. Celý program si můžete prohlédnout pod příspěvkem.

To je zatím snad vše. Těším se na Vás!

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu
Přílohy:

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 28. kvě 2025 09:54 #212199

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator
Ještě jednou posílám mapku ideální objížďky pro vjezd do kempu. Samozřejmě záleží na tom, z kterého směru přijedete, ale zásadní je směřovat se na obce Květín (Řepová) a Křemačov a poté pokračovat do kempu. ;-)
Ještě jednou připomínám, že recepce je otevřena 09:00 - 19:00.
Pak nastupuje noční vrátný, který umožní vjezd (po zapsání údajů) a platba bude probíhat následující den.
Noční vrátný nevydává klíče od ubytování! Check-in na chatičkách/pokojích atd. je tedy nutný do 19:00.

Clubový asistent

Přílohy:

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 28. kvě 2025 10:41 #212200

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator
A ještě co se týče uspořádání v kempu. Většina si myslím už tam aspoň jednou na srazu byla, ale pro připomenutí (viz obrázek):
Plochy "A","B" a "D" mají elektrické přípojky
Plocha "C" přípojky nemá
Plocha "P" je plocha, kde bude program (tam prosím nekempit)

- primárně prosím obsazovat plochy "A","B","C"
- až nebude místo, roztáhneme se na plochu "D"

Kemp je velký, ale i přes to vás prosím, abyste tak nějak ohleduplně zacházeli s místem...však to znáte.
Znovu připomínám, že elektrické přípojky jsou na reálnou spotřebu, čili mají svoje hodiny a musí vám je odemknout. Pokud se budete potřebovat na někoho napojit, věřím, že se spolu domluvíte a férově vyrovnáte. Po ověření z recepce - přípojky mají vždy jednu standardní a jednu karavanovou zástrčku.

Clubový asistent

Přílohy:

Naposledy změněno: od Sindeon VW.

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 29. kvě 2025 12:44 #212202

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator
Já sice vím, že to tu nikdo stejně nečte, ale ještě jedna organizační věc. Registrační formulář nechám otevřený, ale pouze aktuálně k této chvíli registrovaní lidé budou zavedeni do formuláře na bráně. V systému recepce jsou pouze lidé registrovaní do úterý do 12:00, kdy jsem posílal údaje do kempu, tak se nedivte, když budete muset vše nahlásit tam znovu. To jen že jsem to úplně nutně nepohnojil já, ale prostě jste se nahlásili pozdě (to stejné v bledě modrém platí o registracích na bráně pro lidi registrované po dnešní 12. hodině).

Jo a pokud ještě někdo neposlal vstupné a má v úmyslu platit na místě, pak preferuji platbu QR kódem, protože bylo fakt dost času to vyřešit dopředu a já nebudu chodit jak oslíček s drobnýma po kapsách, abych vracel na tisícovky. :-) Děkuju za vstřícnost a pochopení. Tato informace neplatí pro zahraniční účastníky, protože ti jsou ve svém vlastním režimu.

Tak zítra naviděnou. ;-)
Clubový asistent

Naposledy změněno: od Sindeon VW.

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 29. kvě 2025 14:18 #212203

• Miloň T5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
My už držíme flek.
VW T4 Transporter 2,4D 57kw r.96 prodáno
VW T5 Transporter 1,9 TDI 63kw (chip 82kw) r.04
milont4.rajce.idnes.cz/
Přílohy:

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 29. kvě 2025 20:20 #212204

Já to určitě čtu, a děkuji za vše co jsem píšeš. Tak zítra.

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 01. čen 2025 20:30 #212212

Děkujeme za opět skvělý sraz , moc jsme si to užily , i když autíčko mě trochu potrápilo. Ondra vše jako vždy parádně zařídil a veliké díky patří Abartovi , který mi dokázal rychle sehnat na sobotu sadu hydroštelů. Prostě paráda. Ještě jednou veliké díky a už se těšíme na další sraz :-)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 01. čen 2025 20:52 #212214

Také děkuji za super víkend děkuji Ondro

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 02. čen 2025 07:39 #212215

• Zbyňa S
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 12
Bezva akcička Ondro, děkujeme vwšem za pohodový víkend. M+Z :-)
T6.1 Multivan Long 2,0 TDI 146 kW 4-motion - mladík
T5 California 2,0 TSI 150 kW 4-motion - princezna
T4 Transporter 2,4 D tak akorát kW - RumBusík (oturben)
T3 Westfalia Joker Syncro 1,9 TDI snad na rozdávání kW - babka (s kardiostimulátorem)

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 02. čen 2025 09:18 #212216

Ahoj, opět děkujeme za krásný víkend, sraz byl super, vyzkoušel jsem ID. Buzz a novou Caravellu, děti si užili dětský program.
VW Multivan T6.1 long
VW Transporter T4 2,5 TDI long
VW Crafter
KTM Exc 350

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 02. čen 2025 12:17 #212217

• Jouda
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 4
Ahoj Ondro a spol, díky za krásný víkend i za objednávku krásného počasí. Povedená akce jako vždy. Už se těším na další
VW T5 2006 1.9 TDi 77 kW
Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI

2025 - 21. Transportersraz 2025 - 30. května - 1. června - Mohelnice 03. čen 2025 08:06 #212218

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator
Všem díky, že jste přijeli a udělali z Transportersrazu tak hezkou akci. Byl to fajn víkend. Díky za počasí, všem, kdo šli kolem a hned s něčím pomohli (a že vás bylo spousta), za podporu, za přátelskou atmosféru.
Fotky jsou v procesu a pár dní to asi ještě zabere, ale pracuje se na tom. Jsem zavalený krabicemi, tak se tím postupně prokoušu a povalíme dál. Registrací projelo minimálně 190 Téček, ale myslím, že nakonec nás bylo víc...jen už jsem to neměl kapacity evidovat. :-) To mám radost. Svět je takovej, jakej je, ale aspoň minulý víkend v Mohelnici se zdál ještě v pořádku. Díky vám.
Clubový asistent

Poděkovali: mulťa, blackhouse, Vit5, Pipo

Moderátoři: Zezi
Vygenerováno za 0.229 sekund

Login