Chtěl bych společně s Ňufinkou poděkovat všem zúčastněným za super srázek a za to že do L.A. k rybníku dovezli d:_( super počasí a ještě lepší náladu :drunken: :drunken: :drunken: OK!
Maršoune dík za super fotky,koukal jsem že tam byla dopravní nehoda nějaká T5 na boku =D> doufám že to dobře dopadlo.Ten půllitr tipuji že je Peťana :drunken:
VW T4 2,5TDI 111KW Caravelle - Fiona SlužebníMercedes Benz-Sprinter 313CDIBóóóbíka SlužebníMercedes Benz-Sprinter318CDI Bóóóbika III 180 koní a plná palba VW T4 2,4D SHREK- PRODÁNO-budeme vzpomínat na našeho prvního VWT4
Nehoda T5 dopadla v poho ,hlavně to není žádná provokace,to se jen jednomu clubákoj při klepání peřin podařilo vyklepat asi 20 "angličáků" páč měl o víkendu v autě dětský koutek D- D- D-
To je přece jasný to nemůže být provokace Já vím mám za A no muribundus mně schvátil ale myslím že se ještě uvidíme viz.SZ :drunken: :drunken: :drunken: d:_(
VW T4 2,5TDI 111KW Caravelle - Fiona SlužebníMercedes Benz-Sprinter 313CDIBóóóbíka SlužebníMercedes Benz-Sprinter318CDI Bóóóbika III 180 koní a plná palba VW T4 2,4D SHREK- PRODÁNO-budeme vzpomínat na našeho prvního VWT4
Děkuji za super víkend v L.A ,za super náladu a tak za vše :drunken: :drunken: Zvláštní poděkování patří Maršounovi a Nufince za pozvání a pohoštění =D> =D> =D>