Takže je to sice docela brzo,ale když už to tady ten můj kamarád založil,tak napíši tedy nějaké základní info.
Jedná se tedy o historicky první sraz Všech příznivců D:_)1 Transporter všech modelových řad, tedy T1-T5 v M.L.
Programově bych to viděl asi následovně:
PÁTEK odpoledne příjezd,rozmístění našich bydlíků v areálu,grilování a pokec(úmyslně neplánuji nějakou větší akci z důvodu,že část členů by z časových důvodů mohla dorazit až v sobotu..)
SOBOTA dopoledne- dojezd zbylých členů a kolem 12h společný oběd v restauraci(něco jako v Táboře)
-odpoledne bych chtěl vyplnit programem aby "řeč nestála" a to hned několika možnými způsoby.
- je zde lanové centrum (prolejzačky na lanech se zajištěním a insruktorem) též pro děti
-prohlídka miniatur parku (miniatury českých hradů a významných míst v přírodním prostředí) taktéž i pro děti
-prohlídka obory se zvěří daňka s možností krmení
-prohlídka lázeňských parků a návštěva rozhledny Hamelika nad Mariánskémi Lázněmi (pohled na ML ze zhora)
- společná večeře v kempu
- ve večerních hodinách z důvodu částečného setmění prohlídka zpívající fontány se světelnými efekty.
-volná zábava v kempu a nebo návštěva místních lázeňských terásek a diskoték.(na dohodě)
NEDĚLE dopoledne dealkoholizace našich organizmů a po společném obědě asi odjezd do našich domovů (mimo mě,páč to mám za lesem)
Jinak termín tohoto našeho setkání zatím není znám ale po dohodě s majitelem kempu dám na výběr mezi nějakými termíny a budete asi tedy hlasovat zde na fóru pro ten konkrétní...
místo tohoto setkání je zamýšleno zde:
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s ... 15136@z=14
jinak je to vlastně takové přírodní koupaliště,které je každý rok upravováno a je zde možnost vypůjčení loděk a vodních šlapadel dále jsou zde kurty na nohejbal,stolní tenis apod...
V současné chvíli zde probíhají přípravy na nadcházející letní sezónu.
Informace tedy budu postupně aktualizovat.
SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH ČLENŮ:
1.-Štefina
2.-Štěpán
3.-Trcek
4.-Maršoun
5.-Transportérák
6.-Hever
7.-Laďa T5
8.-Eda-spekulant
9. -Pokous 
:
10.-Radunka