honza-VW napsal: Tak nová krabička je už od SO doma D:_)1 T4 2,5TDI 111Kw Caravelle \/ \/ tak teď už zbývá jen vyrazit k Maršounovi :drunken: na ten sraz d:_( D:_)5 D:_)1
Ty voe aní nevíš jak velkou jsi mi udělal radost, moc gratuluji k nové krásce =D> =D> =D>
Mooooooooooooooc pěkná i když není černá tak doufám že se v L.A. uvidíme :drunken:
Klucíííí díky tak snad to bude dobrý \/ Není černá bohužel však víš jak jsem po ní toužil ale dělal jsem postupně ústupky a četl email od podvodníku viděl jsem asi 30 D:_)1 dobré ale i také před smrtí a nebo už po smrti ale více vám povím třeba u :drunken: Maršouna teda jestli bude kofola točená OK! Pěkný den všem d:_(
VW T4 2,5TDI 111KW Caravelle - Fiona SlužebníMercedes Benz-Sprinter 313CDIBóóóbíka SlužebníMercedes Benz-Sprinter318CDI Bóóóbika III 180 koní a plná palba VW T4 2,4D SHREK- PRODÁNO-budeme vzpomínat na našeho prvního VWT4
honza-VW napsal: Klucíííí díky tak snad to bude dobrý \/ Není černá bohužel však víš jak jsem po ní toužil ale dělal jsem postupně ústupky a četl email od podvodníku viděl jsem asi 30 D:_)1 dobré ale i také před smrtí a nebo už po smrti ale více vám povím třeba u :drunken: Maršouna teda jestli bude kofola točená OK! Pěkný den všem d:_(
Neboj kofoly a pivka bude dost jen nevim jak to bude se svíčkovou, páč loni byla i jedna speciální... Však myslim :-k , že loni bylo jídla,pití dost a to za lidové ceny... Dokonce i "campovné" bylo směšné, ne? Prostě žádnej luxus, ale pohoda byla :drunken:
Víš maršoune kdo jede za kamarády D:_)1 a do dobré party tak je mu celkem jestli je tam WC prkenné a nebo kachlíčkové a nebo jestli je to takové nebo makové já jestli pojedu tak za kamarády :drunken: a né hodnotit co jak vypadalo.To je můj názor Howg.
VW T4 2,5TDI 111KW Caravelle - Fiona SlužebníMercedes Benz-Sprinter 313CDIBóóóbíka SlužebníMercedes Benz-Sprinter318CDI Bóóóbika III 180 koní a plná palba VW T4 2,4D SHREK- PRODÁNO-budeme vzpomínat na našeho prvního VWT4
No, my s Káťou letos taky přijedeme, bohužel ale polovičním D:_)1 , protože loni to nemělo chybu, lidi byli super a Maršoun vše do detailu zařídil. no a když jsem dostal od maršouna dobrovzdání ať přijedem, tak to nemůžem odmítnout :drunken: :drunken: no, alespoň napasu oči Téčkama #-o #-o
Já tedy s dovolením nepojedu, bo mám exklusivní vstupenky na motorky do Brna.
Ale potřeboval bych někoho z Práglu, kdo s sebou sveze jedny krásné zadní lampičky pro Chorcheho.
Díky..
Mr.KOČKA napsal: Já tedy s dovolením nepojedu, bo mám exklusivní vstupenky na motorky do Brna.
Ale potřeboval bych někoho z Práglu, kdo s sebou sveze jedny krásné zadní lampičky pro Chorcheho.
Díky..
Mr.KOČKA napsal: Já tedy s dovolením nepojedu, bo mám exklusivní vstupenky na motorky do Brna.
Díky..
Zařídím, naložím, odvezu, předám. Nerozbiju. Nepoužiju. Ale požiju...... :drunken:
Ale Chorche tam musí přijet tou krásnou 850, co má v avataru. Moje podmínka.
Díky..
Zařídím, naložím, odvezu, předám. Nerozbiju. Nepoužiju. Ale požiju...... :drunken:
Ale Chorche tam musí přijet tou krásnou 850, co má v avataru. Moje podmínka.
to bych prijel ale auto je bych ví kde
pokud pozijes kofolu tak ji mas u me