Hele hoši, co je toto za bordel? Já přelouskal 4 stránky a furt nevím kdy a kde ten sraz bude. #-o . Víte o tom, že tady máme i CHAT?????? Vždyť než já to pročtu a zjistím, tak ten sraz proběhne. :-k
Tak jsem se dočetl jaký je T5 auto :-k že tam bude vývařovna=Tygr bus,Ivušák se nevejde do T3 mezi nádobí tak jsem si představil jak ji Tygr táhne za sebou na laně a Ivušák sedí na pánvičce =D> Andula že nedojede,Maršoun jen když tam bude kofola no a teď nevím jestli to bude na štědrý den a nebo na silvestra???? #-o Každopádně to si nemůžu nechat ujít protože to vypadá na dobrou sestavu :drunken: :drunken: Hlavně že tam bude vývařovna a bude také páreček v rohlíku Tygříku??? D:_)10 =D>
VW T4 2,5TDI 111KW Caravelle - Fiona SlužebníMercedes Benz-Sprinter 313CDIBóóóbíka SlužebníMercedes Benz-Sprinter318CDI Bóóóbika III 180 koní a plná palba VW T4 2,4D SHREK- PRODÁNO-budeme vzpomínat na našeho prvního VWT4
honza-VW napsal: Tak jsem se dočetl jaký je T5 auto :-k že tam bude vývařovna=Tygr bus,Ivušák se nevejde do T3 mezi nádobí tak jsem si představil jak ji Tygr táhne za sebou na laně a Ivušák sedí na pánvičce =D> Andula že nedojede,Maršoun jen když tam bude kofola no a teď nevím jestli to bude na štědrý den a nebo na silvestra???? #-o Každopádně to si nemůžu nechat ujít protože to vypadá na dobrou sestavu :drunken: :drunken: Hlavně že tam bude vývařovna a bude také páreček v rohlíku Tygříku??? D:_)10 =D>
Neplet si moji T3 vývařovnu s nějákým kijoskem na nádraží D:_)7 :snoty: