Brožura k STS srazu:
Přátelé + kamarádi = Tlidé, píši vám podrobnosti a instrukce k STS srazu. Bohužel mi včera klekl internet a pružné UPC mi pošle technika již v úterý. Naštěstí kolega Silvervan mi poskytl azyl, tudíž vám můžu napsat od něj.
Při příjezdu na STS sraz je nezbytně nutné se dostavit do restaurace Nad hradem
http://www.restauracenadhradem.cz/
, kde si u obsluhy vyžádáte paní Caravellu. U ní si vyžádáte mapu s instrukcemi, jak se na STS dostat. Vzhledem k tomu, že žijeme v těžké době a nic již není zdarma, je třeba dát paní Caravelle malý dárek ( lízátko, bonbony, sbírku básní, klíčenku, pár bot, rodinnou fotografii, fotku Michaela Jacksona, LP desku Ljuby Hermanové apod. ). Prostě bártrový obchod - vyměníte s ní nějakou maličkost za onu mapu. Po té se slušně rozlučte a řiďte se právě obdrženými pokyny.
Zde je ceník ubytování:
Dospělý35 Kč
Děti od: 6 do 15 15 Kč
Malý stan 35 Kč
Velký stan 35 Kč
Obytný přívěs 50 Kč
Obytné auto 50 Kč
Osobní auto 35 Kč
Motocykl 20 Kč
Elektrická přípojka 40 Kč
Chatka obyt. přívěs od 280-380 280 Kč
Pes 40 Kč
Mobilní dům 480 Kč
Denní poplatek za osobu 10 Kč
Toto zaplatíte při příjezdu v recepci. Dále od vás budeme vybírat 350 Kč na dospělého jako vstupné na akci, děti zdarma.
Peníze si, prosím, připravte přesně, neboť na bankovky vyšší hodnoty nevracíme.

V ceně je páteční i sobotní konzumace piva a nealka, sobotní jídlo. Po skončení srazu zde zveřejníme vyúčtování, kde nedoplatek uhradíme my, organizátoři, a přeplatek bude použit k nákupu věcí do tomboly na hlavní Tsraz v Brně.
Co s sebou?
Půllitry!!!!!!!!!!!
prodlužovačky + rozdvojky
jídlo na pátek - bude oheň a gril k dispozici
věci na převlečení - riziko pádu do vody při nehodě v sobotním programu
repelent - komari, klistata
židličky na posezení u ohně
Toť snad vwše, v případě nouze tel. na mě je 608 710 985, na Štěpána 602 250 543. Klidně volejte, signál tam není........
Důležité upozornění: Pokud se chcete zúčastnit hlavního sobotního sportovně - dobrodružno - rizikového programu vhodného jen pro silné nátury a děti, je nutné dorazit na místo STS srazu do 10.00
Hlavní program bude startovat mimo STS!!!!!!!