Láďo , prosím na seznam . V pátek určitě dorazím, v sobotu budeme slavit 5 let naší Verunky . Tak proto pouze v pátek, ale třeba ještě bude změna k lepšímu.
S timhle pristueani nezaziju potrebuju vedet aspon tri nedele dopredu vedet kde se bude akce pdat verim ze to da hodne prace a casu neco takoveho vypracovat. Rad bych dorazil ve stejnem case mam i jinou akci chtel bych prijet v sobotu lz nevim kam nemuzu jen tak den predem davat dohromady plan kuli ostatnim vecem a lidem jak jsem psal v tom terminu mam narozeniny a planuji se nejake oslavy proto chci vedet kde to bude abych neslyboval ze prijedu a ve finale jsem nemohl jelikoz budu prilis daleko.
Jak psal Láďa, žádné informace předem podávat nebudeme. Buď dorazíš nebo ne.
Ber ,že to bude jako bojovka. A né termín ,místo, kudy se pojede,kam se pojede atd.
Já myslím ,že všichni budete spokojený a bude to pro Vás netradiční zážitek.
Tak, dnes se rada starších sešla na místě určení kvůli provozním záležitostem.Důrazně však musím poprosit o nahlášení účasti, je to pro nás opravdu důležité z hlediska velikosti místa i zajištění některých služeb.
Děkuji D:_)1 šem Tlidem za pochopení. Stále nevidím nahlášené účastníky z Velké Moravy, Slovenska a dalších regionů...........