Švejk napsal: Ahoj, může prosím někdo napsat, jak to asi probíhá?(ještě jsem nebyl) Předpokládám v pátek příjezd. A v sobotu se jede na to výstaviště. Cca v kolik?, a jak dlouho to probíhá na tom výstavišti - odhadem. Chci vzít sebou dvě děti (5 a 2,5) a zajímá mne, jestli jde z toho výstaviště třeba možné odejet dřív, pokud by to pro děti bylo moc náročné. Prostě nějak lidsky popsat program. A posílá se nějaký příspěvek-vstup na sraz? (jsem člen clubu). Díky za každé info. Švejk.
Ahoj Švejku, jak už napsal Michal přijet se dá již v pátek kde tě všichni jistě rádi uvítají a na otázky odpoví. V sobotu ráno je sraz na BVV kde budeš očíslován, uveden a navigován až na místo. Chodit po areálu, sedět u vozu, být součástí programu. Co se dětí týče, určitě bude opět prográmek pro děti a jediné na co myslet je snad jen na teplo a vzít event deku, židličky. Odjet můžeš kdikoliv ikdyž o hodně bys přišel. Spanilá jízda je zážitek a sobotní večer.... Nenech si to ujít. Budeš dlouho vzpomínat jako my všichni každý rok