Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: RNS 510 CAN převodník

RNS 510 CAN převodník 11. srp 2016 17:03 #169575

  • Mráza22
  • Avatar uživatele Mráza22
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 8
  • Karma: 0
Ahoj klubáci.
Prosím o radu k zapojení RNS 510ky do T5. Pořídil jsem RNSku a v různých tématech jsem se dočetl že je zapotřebí převodník CAN 1.6 - 2.0. Údajně jste tu i psali že funguje ten škodovácký.
Zakoupil jsem tedy tento převodník, ale ejhle - nefunguje. Jde mi o to aby rádio fungovalo na otočení klíčku a podsvícení tlačítek.
Samozřejmě se teď rádio zapnout dá, ale po cca 30 minutách se vypne. Za14 dní plánuju dovolenou a rád bych do navigace nalil nové mapy, což by stím vypínáním byl problém :(
Mohl by jste mi někdo kdo jste tohle už absolvoval jak to zapojit nebo co je ještě zapotřebí?
díky moc za odpovědi :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 CAN převodník 11. srp 2016 17:15 #169576

  • LukášV
  • Avatar uživatele LukášV
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 335
  • Obdržená poděkování 8
  • Karma: 2
Škodovacky funguje, ale stejnak ti nepojede hlasové ovládání a maxidot bude ukazovat kraviny.
Schéma zapojení jsem hledal a už bohužel nemám a auto jsem prodal.
T5 Multivan 2.5TDi RNS510, Bixenon, 20'' OZ 275/40/20, Thermo Top C + Thermocall GSM, Air Top 3500,...
Serie 128kw/400Nm
Stg.I 155kw/460Nm
Stg.II 173kw/480Nm
Stg.III 201kw/578Nm

TCCT - Transporterclub Caravan Team
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 CAN převodník 11. srp 2016 17:48 #169578

  • Mráza22
  • Avatar uživatele Mráza22
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 8
  • Karma: 0
O hlasové ovládání ani Maxidot mi vůbec nejde. Potřebuji opravdu jen to zapínání a podsvícení.
Převodník jsme zapojili tak jak je na něm schéma.Tedy z auta CAN1 do převodníku a z něho CAN2 do rádia.
Někdo by to schéma měl?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 CAN převodník 11. srp 2016 17:56 #169579

  • LukášV
  • Avatar uživatele LukášV
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 335
  • Obdržená poděkování 8
  • Karma: 2
Nebavím se o hlasovým ovládání, ale o hlasových pokynech, kdy odbočit.
T5 Multivan 2.5TDi RNS510, Bixenon, 20'' OZ 275/40/20, Thermo Top C + Thermocall GSM, Air Top 3500,...
Serie 128kw/400Nm
Stg.I 155kw/460Nm
Stg.II 173kw/480Nm
Stg.III 201kw/578Nm

TCCT - Transporterclub Caravan Team
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 CAN převodník 11. srp 2016 18:07 #169580

  • Mráza22
  • Avatar uživatele Mráza22
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 8
  • Karma: 0
Já vím,ale to by mi tolik nevadilo.Nebo nějaké jiné řešení aby fungovalo i toto?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 CAN převodník 11. srp 2016 19:34 #169582

  • rstd
  • Avatar uživatele rstd
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 892
  • Obdržená poděkování 51
  • Karma: 4
Zkus jiný převodník
A až budeš nahrávat mapu do navi tak se může vypnout ono se to bude pořád nahrávat
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 CAN převodník 11. srp 2016 20:34 #169585

  • Mráza22
  • Avatar uživatele Mráza22
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 8
  • Karma: 0
Jaký převodník by jsi doporučil?Jen je mi divné ze by to někomu na ten škodovacky fungovalo a u mě ne.S tim nahráváním map se to opravdu neprerusi?To by aspoň částečně vyřešilo jeden problém :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 CAN převodník 12. srp 2016 04:02 #169595

  • rstd
  • Avatar uživatele rstd
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 892
  • Obdržená poděkování 51
  • Karma: 4
To je běžná věc že se to vypne nic se neděje začneš a mapa se nahrává
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 CAN převodník 12. srp 2016 20:46 #169605

  • Mráza22
  • Avatar uživatele Mráza22
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 8
  • Karma: 0
Zdravím.
Po dnešku mám nový poznatek.Problém není v převodníku ale rns510tce jako takové.Vzal jsem funkční úplně stejnou navi a zapojil ji do svého auta s převodníkem a vše jde naprosto bez problémů.Moje navi nejede tak jak má ani v tom Touaregu z kterého jsem to přehazoval.
V čem by mohl být problém?
Předem děkuji za veškeré poznatky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 CAN převodník 13. srp 2016 07:27 #169610

  • rstd
  • Avatar uživatele rstd
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 892
  • Obdržená poděkování 51
  • Karma: 4
To je jasný z Touaregu ti to nepůjde musí být do Multivana
V té navi Touarega jsou nahrané věci pro něj musel by si přehrát software
Já to také dal s Turka a mě zase nešli mapy já jel po D5 a na navi jsem byl v lese
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 CAN převodník 13. srp 2016 08:56 #169614

  • Mráza22
  • Avatar uživatele Mráza22
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 8
  • Karma: 0
Navigace jsou obě z Touarega. Mám teď u sebe Touarega ( jiného než z kterého jsem bral moji navi) a z něho když rnsku vemu a zapojím do své T5ky tak jde normálně zapnout po klíčku, funguje podsvícení atd. Ta moje 510ka když ji dám do toho Touarega tak nejede respektive ji musím zapnout a vypnout manuálně a nejde podsvícení. Což znamená že nekomunikuje po Canu. Navi jsou obě stejné - stejné číslo dílu atd. Jen nevím kdo stou mojí co před tím dělal. Když tu mojí navi dám do své T5ky tak ji sice musím manuálně zapnout, ale jinak vše jde.Navigace ukazuje normálně. Tak nevím jestli by mohl být problém třeba jen v softwaru nebo něco závažnějšího.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.187 sekund

Login