Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: 2din do jednodin dirky? lze?

2din do jednodin dirky? lze? 20. lis 2011 22:16 #83668

  • Sali
  • Avatar uživatele Sali
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 1279
  • Karma: 0
Ja se vubec divim,ze Ti chodi Iphon :mrgreen: (nevim jak se to spravne pise)
VW T4 long 75kw


VW Tpinkclub
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2din do jednodin dirky? lze? 24. lis 2011 19:02 #83848

  • houdaas
  • Avatar uživatele houdaas
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 297
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 0
nejsem si uplne na 100 procent jisty ale myslim ze do 1din kastliku by mohlo jit to co mam v aute ja budes podle me potrebovat jinak ramecek ale myslim ze to pujde...co myslite?nemel sem auto s vystuhou pro 1 din takze nevim kdyztak me opravte...
Vw T4 California Exclusive
Subaru Impreza 160 KW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2din do jednodin dirky? lze? 27. lis 2011 18:21 #83972

  • Risa
  • Avatar uživatele Risa
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 111
  • Karma: 0
A mohl bys hodit nejake foto???
Dikes
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2din do jednodin dirky? lze? 30. lis 2011 18:53 #84213

  • Fuji
  • Avatar uživatele Fuji
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 191
  • Karma: 0
To ja jsem zase nechtel vyjizdeci a ani 2DIN tak jsem tam dal toto :

http://tuning-centrum.cz/product/71070-1-din-dvd-autoradio-s-5-monitorem-bluetooth-a-slotem-pro-sd-kartyusb

Sice mi to zasahuje do ovladani zadniho topeni ale ne zas tolik. A Kdyz ho chci pustit tak si displej prizvednu :)
T4 je vážně nemoc :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2din do jednodin dirky? lze? 03. pro 2011 09:23 #84333

  • houdaas
  • Avatar uživatele houdaas
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 297
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 0
<!-- l --><a class="postlink-local" href="www.transporterclub.cz/forum/download/fi...p?id=12035&mode=view">download/file.php?id=12035&mode=view<!-- l --> foto zde :)
Vw T4 California Exclusive
Subaru Impreza 160 KW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2din do jednodin dirky? lze? 03. pro 2011 22:23 #84351

  • Risa
  • Avatar uživatele Risa
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 111
  • Karma: 0
Fuji napsal:
To ja jsem zase nechtel vyjizdeci a ani 2DIN tak jsem tam dal toto :

http://tuning-centrum.cz/product/71070-1-din-dvd-autoradio-s-5-monitorem-bluetooth-a-slotem-pro-sd-kartyusb

Sice mi to zasahuje do ovladani zadniho topeni ale ne zas tolik. A Kdyz ho chci pustit tak si displej prizvednu :)


to nevypada zle,
jen by me zajimala citlivost prijmace a rozliseni displeje??
Mohl bys to pls popsat?
Diky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2din do jednodin dirky? lze? 06. pro 2011 22:08 #84515

  • Fuji
  • Avatar uživatele Fuji
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 191
  • Karma: 0
http://www.kmautodoplnky.cz/sys_zbozi_download.php?Id=1045

Manual k radiu v PDF ;) Treba neco vyctes :)
T4 je vážně nemoc :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.309 sekund

Login