Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Lezec hledá dodávku :-)

Lezec hledá dodávku :-) 14. lis 2012 21:05 #107057

• Lezec
  • Avatar uživatele Lezec Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím,
předem se omlouvám za neznalost místních stránek… Jsem tu nový a tudíž se asi neorientuji přesně. Jsem před koupí buď T4 nebo T5. Je mi jasné, že na téma, co vybrat je všude možně kupa textu, kupa názorů a asi je velmi těžké něco poradit… Půjdu na to trochu jinak. Jsem lezec, který chce auto používat rozhodně na delší cestování, právě za lezením a určitě bych ho používal tedy jako obytnou dodávku. Prachů moc nemam a nemohu si dovolit, aby auto vypovědělo službu kdesi na dálnici v zahraničí… Je mi jasné, že se tomu nemohu 100% vyhnout, ale rád bych eliminoval toto riziko na minimum. Rád bych, aby auto sloužilo třeba 10let a já nemusel řešit tento složitý proces s výběrem v dohledné době. Nelpím na technických vymoženostech, navigacích a velkých vychytávkách, na čem mě rozhodně záleží tak to je motor, spotřeba, bezporuchovost – tedy spolehlivost… Mohu dát do auta max. 200tisíc. Byl by tu někdo, kdo by mě poradil co mam vybrat, na co si mam dávat pozor, popřípadě vysloveně dal tip, kde se mam ptát? Moc děkuji David

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Lezec hledá dodávku :-) 14. lis 2012 21:26 #107061

Ahoj vzhledem k tomu ze mas na auto max 200tis tak na T5 zapomen... kup si T4 long 2000-2003 asi 75-85Kw 2,5TDI (65Kw na dalky fakt moc neni) Vybaveni je jiz na tobe a nebo na tom co sezenes za kus (co nebudes mit casem sezenes/udelas si sam)... V inzerci se obevuji pekne obytnaky, ale myslim ze jsou trosku mimo tvoji cenovou... tech 200 je podle meho fakt hranicni castka kdyz chces auto v dobrem stavu... Z toho co jsem videl bych asi koupil budto tu zanovni cervenou krasavici s 48tis a nebo Riciho Vitaminka... \:D/

Jsi li z Prahy tak muzem zajit do Smichoff na stenu a pokecat D-:(

D:_)12 d:_(

B) T5 Multivan 2,5TDI 128kw 2007
:) T4 Transporter 2,5TDI 65kw 2003
:| Berlingo 1,6i 2005
:twisted: X-Max 250 2009

Lezec hledá dodávku :-) 14. lis 2012 21:56 #107067

• Lezec
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Moc díky za info...Bydlím kousek od Adršpachu, takže na Smichoff to mam kus cesty :) , kolik bych musel přitlačit, aby stálo zato uvažovat o něčem lepším? Ale nebránim ce T4,jen se mi prostě T5 líbí víc ;)

Lezec hledá dodávku :-) 14. lis 2012 23:22 #107075

myslim ze na to jsou tu povolanejsi..... ale chces-li spolehlive auto na 10.let tak potrebujes prakticky min dve nova auta :lol: ...myslim ze dobra T5 by mohla byt okolo 3-4set tis + standart servis ojetiny... cily priprav si na prvni dva roky pul mega... :?

B) T5 Multivan 2,5TDI 128kw 2007
:) T4 Transporter 2,5TDI 65kw 2003
:| Berlingo 1,6i 2005
:twisted: X-Max 250 2009

Lezec hledá dodávku :-) 15. lis 2012 13:26 #107109

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 169
<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=3906 ">viewtopic.php?f=15&t=3906<!-- l -->

Lezec hledá dodávku :-) 15. lis 2012 15:31 #107114

A nebo tuto:
http://www.transporterclub.cz/index.php ... Itemid=116

Jinak, není nic lepšího než T4 :D
VanWay 1,9D můj domeček na kolech

Lezec hledá dodávku :-) 15. lis 2012 20:01 #107134

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
Pokud bych si já teď měl vybírat, určitě půjdu znovu do T4. Naše pětka je sice novější, pohodlnější, po zateplení a odhlučnění tišší, ale v provozních nákladech a na opravách nás pomalinku ruinuje. S motorem 2,5TDI 96kW jede hezky, ale Caravella mě se svými 75kW připadá živější, možná díky váze vozu. Jestli je k mání ještě ta červená uloženka, asi bych neváhal. Pokud bys uvažoval o náhonu 4x4, což by se Ti ve vašem kraji mohlo hodit, máš nějaké detaily v SZ.
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

Naposledy změněno: od JaM.

Lezec hledá dodávku :-) 15. lis 2012 21:25 #107147

• Lezec
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

JaM napsal: Pokud bych si já teď měl vybírat, určitě půjdu znovu do T4. Naše pětka je sice novější, pohodlnější, po zateplení a odhlučnění tišší, ale v provozních nákladech a na opravách nás pomalinku ruinuje. S motorem 2,5TDI 96kW jede hezky, ale Caravella mě se svými 75kW připadá živější, možná díky váze vozu. Jestli je k mání ještě ta červrená uloženka, asi bych neváhal. Pokud bys uvažoval o náhonu 4x4, což by se Ti ve vašem kraji mohlo hodit, máš nějaké detaily v SZ.

Moc děkuju za rady a tipy!! Vážim si toho!!
David

Lezec hledá dodávku :-) 15. lis 2012 22:21 #107152

• blade
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 6
Ahoj.pokud váháš,zkus si u někoho domluvit nějakou testovací jízdu.Uvidíš,které auto Ti padne lépe do ruky,s čím budeš za volantem spokojenější.Já bych asi tak začal.
Doma mám T4 Caravellku a asi bych za T5 aspoň ty první neměnil.V pár autech jsem už seděl a svezl se.Ale zase,je to kus od kusu,záleží,jak se o to kdo staral a jezdil s tím. To je můj názor.
Píšeš,že jsi kousek od Adršpachu,já taky,tak se ozvy a můžeme něco vymyslet.Třeba i jen kávu a pokecat.
VW T4 CARAVELLE 2,5 TDI 75 KW - Káča

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.107 sekund

Login