Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: POKOVENÍ SKEL / FOLIE

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 01. bře 2009 21:56 #10910

• steve
  • Avatar uživatele steve Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj chlapy, jelikož se už 11rokem zabyvam autofoliema tak kdyby jste nekdo potřeboval zatmavit auto kvalitnima autofoliema tak vice na tel 777 344 790, udelam vam tam super cenu ;) montaž klidne u vas doma , pokud teda nepojedu přes pul republiky :mrgreen:
BEROUN-777 344 790
Poděkovali: Pachov

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 04. bře 2009 21:13 #11183

• Lu-cas
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 12
Že jsem tak smělý, kolik by stála t4-ka boky plus zadek po slevě?? :-k
T4 GENERATION black 111kw
T4 2.4D Kombi Long withe-prodáno

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 08. bře 2009 19:57 #11466

• steve
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj kluci , cely zadek (což znamena od řidiče dozadu) T4 vam udelam za 4tiskč, samozřejme s kvalitni třivrstve folie s životnosti 10let, bud me pošlete meila nebo rovnou volejte ;)
BEROUN-777 344 790

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 08. bře 2009 20:25 #11478

• Dafino
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9

steve napsal: ... montaž klidne u vas doma , pokud teda nepojedu přes pul republiky :mrgreen:

Jenom se chci zeptat jestli by jsi se nechtěl podívat do krásného kraje východních čech,přesně do Broumova na Náchodsku, ale potřeboval bych sundat nejdříve ty starý folie.Mám komplet prosklenou T4ku a chtěl bych to i k řidičovi a spolujezdci. Písni prosím přibližnou cenu na mail petrholecek@atlas.cz . Díky Dafino
D:_)1 T4 2,5 TDI 75KW 1996 Mazel \:D/ D:_)1 d:_( \:D/
D:_)1
T4 2,4 D 1991 (Šedík) d:_ (
Dříč Umřel ?
T4 2,4 50 KW CARTHAGO 1992 dlouhodobý projekt,
T4 1,9 TDI 1994. Červený drak ( dárce orgánů).

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 10. kvě 2009 22:04 #15739

chlapi jak jste spokojeni s foliema od Steveho???? Komu je už udělal???
VW Multivan 2.5 TDI 75Kw
Toyota Yaris 1.0 VVTi 50KW1999
Toyota Yaris Verso 1.3 VVTi 63KW 2000
Toyota Yaris 1.0 VVTi 50KW 2001 stříbrný

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 21. kvě 2009 12:27 #16340

Tak už jsem se Stevemu dovolal, no, nevím, ale i když jsem mu říkal, že volám z klubu, kde nabízí super cenu, tak mi nabídnul cenu naprosto standartní, t.j. 5 tis. za auto i s bočníma oknama řidiče a spolujezdce. Rozesílal jsem e-poptávku a byly mi nabídnuty i ceny lepší, cca od 4500,- Kč. Marek :-k
VW T4 syncro long multipřestavba - UKRADENO
ČEKÁM NA ZÁZRAK

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 17. čec 2009 09:51 #20417

Ahoj Kolegové busaři,

já mám od Steveho fóliena svém Benetonu a fakt super precizní práce a cena byla přesně jak psal tady v sekci tedy 4000,- za T4 od řidiče a spolujezdce dozadu. můžu jen doporučit, super domluva a pohodář

mějte se fajn

ahoj Dan

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 19. čec 2009 12:55 #20488

Jak je to s homologaci? Ja bych chtel folie takove, aby nebylo videt dovnitr, a bylo to OK. Jde to?
http://on-line.707.cz Vytvoř design svýho trička.

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 31. srp 2009 14:07 #22627

Škoda že jsem o Stevovy nevěděl před dvěmy roky,zatmavení multivanu bez oken řidiče mě stálo 6 400 Kč.

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 20. říj 2009 22:26 #25533

• steve
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Pro Marka
Ano , standartni cena jak T4 tak T5 je 6,5tis kratka 6,9dlouha a to se ješte T5 dela lepe než T4 jelikož nema šoupačky a ty se u T4 delaji špatně i když ja je umym tak že to neni skoro vubec poznat a žadne okousane folie kolem mačkaciho mechanízmu, jinak jde o to kdo ti to udela za 4,5tiskč a hlavně z jake folie a jak ti to udela , ja delam v zakladu folie 3vrstve HP řady což je folie 10-12životnosti a zaruky , pak dochazi k blednuti folie ale folie vydrži na autě třeba ješte dalšich 10let, ale mužu ti udelat klidně obyč folie za 4,5tiskč (jak ja řikam z LIDLU) a to jsou folie z klasickych autodoplnku a obyč kramu ale počitej že je to jen obyč folie pro kratkodobou instalaci a je to jen igelit a obarvene lepidlo, proto je tam takova cena ;) jinak pro klubaky delam jak T4 tak T5 zadni čast od řidiče a spolujezdce za 4tiskč, cele auto 5tiskč a nerozlišuju kratka-dlouha ;) myslim že s kvalitni folie ti to oc firem za 4,5tis neudela a už se me taky stalo že za mnou přijel človek ktery chtel dodelat jedno okno a mel tam štitek HP řady a byla tam normal folie STD nebo obyč :x laik ktery v tom nechodi tomu totiž nerozumi a ani nevi co ti tam instaluji :roll:
BEROUN-777 344 790

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 20. říj 2009 22:35 #25534

• steve
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1

Martin_BMW napsal: Jak je to s homologaci? Ja bych chtel folie takove, aby nebylo videt dovnitr, a bylo to OK. Jde to?

ANO JDE TO, MUŽEM TAM DAT HP 5 A NENI TAM VIDET SKORO VUBEC ALE ZASE NENI DOBŘE VIDET V NOCI , JE TO SPIŠ NA DODAVKY A AUTA KDE ČLOVĚK NECHCE ABY TAM BYLO VIDET, ALE MYSLIM ŽE STAČI hp15 NEBO 2o-UPLNĚ DOSTAČUJICI TMAVOST ;)
BEROUN-777 344 790

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 20. říj 2009 23:16 #25535

• Dezire
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

steve napsal: Pro Marka
Ano , standartni cena jak T4 tak T5 je 6,5tis kratka 6,9dlouha a to se ješte T5 dela lepe než T4 jelikož nema šoupačky a ty se u T4 delaji špatně i když ja je umym tak že to neni skoro vubec poznat a žadne okousane folie kolem mačkaciho mechanízmu, jinak jde o to kdo ti to udela za 4,5tiskč a hlavně z jake folie a jak ti to udela , ja delam v zakladu folie 3vrstve HP řady což je folie 10-12životnosti a zaruky , pak dochazi k blednuti folie ale folie vydrži na autě třeba ješte dalšich 10let, ale mužu ti udelat klidně obyč folie za 4,5tiskč (jak ja řikam z LIDLU) a to jsou folie z klasickych autodoplnku a obyč kramu ale počitej že je to jen obyč folie pro kratkodobou instalaci a je to jen igelit a obarvene lepidlo, proto je tam takova cena ;) jinak pro klubaky delam jak T4 tak T5 zadni čast od řidiče a spolujezdce za 4tiskč, cele auto 5tiskč a nerozlišuju kratka-dlouha ;) myslim že s kvalitni folie ti to oc firem za 4,5tis neudela a už se me taky stalo že za mnou přijel človek ktery chtel dodelat jedno okno a mel tam štitek HP řady a byla tam normal folie STD nebo obyč :x laik ktery v tom nechodi tomu totiž nerozumi a ani nevi co ti tam instaluji :roll:

Zdarec doplň si bydliště :-)
Jinak kolik by to stálo i s cestou do Mladé Boleslavi (je jedno kdy třebas až budeš mít cestu okolo) na komplet T4 + strhnutí starých fólií (ty jsou jen na zadku)
a druhá cena je jen na předky
Díkes
Honza - Míša - Anička - Honzik - (psíci Daysi, Dezire a Sendypes :-) )

VW T4 75kW Multivánek - i když motor by mohl být silnější :-)

Nový přírůstek - no nevím jestli jsem udělal dobře :-)
VW T5 2,5 96kW .-)

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 22. říj 2009 16:58 #25594

• honza-VW
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 0
Když tak mně opravte prosím nějak jsem se nedočetl jak s tou homologací jestli je nebo není?? :roll:
VW T4 2,5TDI 111KW Caravelle - Fiona
Služební Mercedes Benz-Sprinter 313CDIBóóóbíka
Služební Mercedes Benz-Sprinter 318CDI Bóóóbika III 180 koní a plná palba
VW T4 2,4D SHREK- PRODÁNO-budeme vzpomínat na našeho prvního VWT4

http://honza-vw.rajce.idnes.cz/

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 22. říj 2009 20:46 #25619

• MASO
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak pokud se Steve nebude zlobit, tak napíšu teď za něj. Lepil mi minulej tejden
celý T4. Boky a zadek tou hp 15 a předky jsou světlý, ale nevim číslo.
Práce precizně odvedená, auto vypadá pěkně. Homologační štítky jsou všude,
ale pokud budeš trvat na foliích na okno řidiče a spolujezdce, tak ti prostě homologační kartu nenapíše. Přišel by o živnost a my o dobrýho lepiče folií ;)
Sice je ta 15ka tmavá setsakramentsky, ale to na osobáku. Na těhlech výlohách co máme my to tak z venku černý neni tolik. Ale je to zase praktický. I tak neni couvání večer na neosvětlenym místě žádnej med. Já bych řek, že to je o nějakej malej odstín tmavší než ty origo nejtmavší multivaňácký okna.
Každopádně doporučuju Steveho z BEROUNA. Dělá to dobře.
Ondra
Transmulťák 111KW
Tel.: 608023088

POKOVENÍ SKEL / FOLIE 02. lis 2009 18:54 #26807

• Jarous
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
nemas fotky jak to vypada?:) neco tam za folie nebo tonovani mam ale asi origo nebo neco, tak hledam inspiraci;)
VW T4 Multivan 75kW

Vygenerováno za 0.101 sekund

Login