Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Zamítnuta STK s vestavbou

Zamítnuta STK s vestavbou 15. kvě 2025 19:53 #212184

• marzac
  • Avatar uživatele marzac Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, v srpnu jsem koupil ojeté T6 se specifikací N1 s vestavbou, letos koncem dubna končila technická, tak jsem se vydal na STK. Emise prošly a hned po tom volá technik s tím, že takhle mi to neschválí, že chybí příčka za řidičem a vestavba není v TP, takže si to mám vyřešit nebo jet někam kde mi to schválí. Pro mě absolutní překvapení a novinka. Můžete poradit jak nejlépe postupovat, případně jestli má někdo podobnou zkušenost? Asi bych zkusil pár dalších STK, ale pokud bude výsledek stejný, tak budu muset odmontovat vestavbu a dát přepážku za sedadla řidiče a spolujezdce. Původní majitel tvrdí, že se s tím nesetkal a že dovnitř koukali na STK jen ze zvědavosti. Máte případně doporučení na takovou dobrou STK? :D

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od marzac.

Zamítnuta STK s vestavbou 26. kvě 2025 15:19 #212195

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 168
Dej si to raději do pořádku.

www.tom-car.cz/

Naposledy změněno: od mulťa.

Zamítnuta STK s vestavbou 01. čen 2025 20:34 #212213

Kontaktuj pana Kahouna , pokud je vestavba řádně udělaná a ukotvená jak má být , tak to zkoukne , vše projde a pokud bude spokojen , tak i zlegalizuje a zapíše do tp
www.tom-car.cz/
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.076 sekund

Login