Chlapi potřebuju zedníka - dělám rekonstrukce v přízemí (Kuchyň WC a koupelna - to už je hotovo) a WC v 1. patře. Tam je to jen vybourané, je potřeba připravit povrch pro obklad a dĺažbu a pak namontovat zpátky sanitární zařízení.
Jde o to, že mám smůlu tentokrát na řemeslníky. Prvního jsem vyhodil, kvalita jeho práce vyžadovala pak dalších cca 4 tis. Kč na opravu toho, co zmrvil - špatně zabudovaná vana a další věci. Druhý, který pokračoval mi ze stavby zmizel, ten byl sice kvalitní řemeslník, ale slíbil, že odveze ze zahrady suť, vybral na to peníze a zmizel v dálce lehce předfinancován cca 3 tis. Kč a nedokončil dílo.
Jde o malou prostoru, cca 1,3 x 1,5 metru plocha dlažby a obklady do výšky 2,4 metru, bude ale na jedne straně třeba vyrovnat omítku do svislice.
Beroun je na řemeslníky mizerný, kvalitní lidi stahuje Praha vzdálená 20 km a zůstává tady v podstatě to, co lze nazvat profesní lůzou, to se netýká jen řemeslníků, ale třeba i doktorů a dalších profesí.
Není tady někdo, kdy by se toho ujal? Nebo o někom nevěděl? Trošku to spěchá, abych z toho vybouraného záchoda nedostal šedý zákal.